Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Tikrai atostogos. Ką veikiat?

San, norėjau padėkoti už pasidalinimą kelionės į Norvegiją įspūdžiais, pasinaudojom žinia apie kempingą Alesundo miestelyje. Patiko. wub.gif

Linkėjimai iš šiaurės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 07 17, 18:09)
Tikrai atostogos. Ką veikiat?

San, norėjau padėkoti už pasidalinimą kelionės į Norvegiją įspūdžiais, pasinaudojom žinia apie kempingą Alesundo miestelyje. Patiko.  wub.gif

Linkėjimai iš šiaurės.  4u.gif

Džiugu, kad pravertė.
Atsakyti
Kokios dar atostogos, baigesi pries 4 dienas, jau laukiu kitu. Darbai, atzalu gimtadieniai ir “ tikro geresnio gyvenimo po 40” laukimas 😄😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 07 26, 17:58)
ir “ tikro geresnio gyvenimo po 40” laukimas 😄😄

užsimanei lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar gyvos? Kiba jau nebe?

Kur tu, megiona, PLG vel, ne? As greit atvykstu!

San, visą rugsėjo mėnesį busiu mūsų name. Sorry- kals, gręž...Tikrai kažkurią dieną norėsiu skanios kavos balkone. M?

Mila, kaip tu gyveni? Susigundziau Prancūzija..
Muse kasdien "matau"
Atsakyti
Jau galvojau mane pamirsai👹😄.
Milla isivaizdinus, pasislepus, nei varganu gydytoju pietu, nei deserto su manim neina 😄.

Amzini du klausimai mane kankina: kaip gyvenat po 40 ir kaip susikurt pasyvias pajamas?

Zo, nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 08 15, 19:38)
Jau galvojau mane pamirsai👹😄.
Milla isivaizdinus, pasislepus, nei varganu gydytoju pietu, nei deserto su manim neina 😄.

Amzini du klausimai mane kankina: kaip gyvenat po 40 ir kaip susikurt pasyvias pajamas?

Zo, nieko naujo.

Kaip as tave pamirsiuuuu. Tu juokauji kiba. Tu gi mano mylimiausia
Mila va taip va elgias? biggrin.gif Nzn su manim bendrauja..
Romy nescia? Toks jau tavo laikas. Dbr arba niekada.
Saaaaaan, kavooooos..
Papildyta:
As sveika ir laiminga 3,7 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 15 rugpjūčio 2018 - 18:45
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 08 15, 20:26)
Kur tu, megiona, PLG vel, ne? As greit atvykstu!

Mila, kaip tu gyveni? Susigundziau Prancūzija..

ir as planuoju savaitgaliui ax.gif
pietu prancuzija nenustoja manes gundyt biggrin.gif wub.gif jau 3 kartai, ir kuo toliau, tuo labiau wub.gif wub.gif wub.gif kitamet pasiuliau mb vaziuot vasara vel, savaite gulet, o paskui issinuomot auto ir apkeliauti provansa smile.gif

QUOTE(Veluma @ 2018 08 15, 20:38)

nei pasislepus, nei ka. bedu truputi pavasari turejom, tai ne tas galvoj buvo. bet dabar jau galim, tik tu labai anksti pietauji, as taip anksti issprukti negaliu...

kai rasi atsakymus, butinai su mumis pasidalink 4u.gif

mergiona dingus su visam... reik paieska skelbt, bet gal bulgarijoj, gal siaip po europa blaskos.
reik myto 4u.gif
Atsakyti
Mergiona išėjo dėl Alvydos..kova. Stripulis išėjo dėl Alvydos.. Aš išėjau dėl Alvydos.
Turim temos žudikę!
Pofig bus tų temų. Lai sau gyvena UK.
Atsakyti
Milaa, brukstelsiu AZ, kai planuosiu ten but. Vengiu kaip ismanau. Rugseji turbut. As pietaut galiu bet kuria valanda, pasiderinsim.

Na, su alvyda diskutuot reikia ir manau kad visoa temos turi visokiunpusiu.

Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 08 15, 21:15)
Milaa, brukstelsiu AZ, kai planuosiu ten but. Vengiu kaip ismanau. Rugseji turbut. As pietaut galiu bet kuria valanda, pasiderinsim.

Ka cia diskutuot? :)
Dedam tašką ir bendraujam gyvai! Rugseji?
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 08 15, 22:05)
Mergiona išėjo dėl Alvydos..kova. Stripulis išėjo dėl Alvydos.. Aš išėjau dėl Alvydos.
Turim temos žudikę!
Pofig bus tų temų. Lai sau gyvena UK.

Stripulis isejo del manes 4u.gif blink.gif unsure.gif

QUOTE(Veluma @ 2018 08 15, 22:15)

lauksiu 4u.gif nuo rugs pb 3 sav nebusiu mirksiukas.gif
Atsakyti