Oi ne, as su vyru arba dirbt, arba gyvent galiu. Abu nesuderinami. Parsidaviau vel. Ilga istorija. Meile pinigams. Na, bent jau gyvenimas nevercia taupyt siuo metu, tik kad dirbu tiek, kiek gyvenime net jaunystej nedirbau turbut, kruvis nenormalus, tai ilgam uzsibut nezadu. Pamatysim.
QUOTE(san @ 2018 05 23, 08:04)
Norėti galima...
Tik aš nematau prasmės šiandien eikvoti savo energiją svarstymams, kur dėti 1-2-3-4 procentus, kai, iki man jų reikės, taisyklės pasikeis dar kokius 5 kartus - taigi pakitimas nuo pradinės situacijos gali būti neatpažįstamas. Ar tikrai manote, kad šiandieninis sprendimas dėl tų kelių procentų esminiai lems galėsi ar negalėsi būti finansiškai nepriklausomas, kai nebegalėsi dirbti?
Tik aš nematau prasmės šiandien eikvoti savo energiją svarstymams, kur dėti 1-2-3-4 procentus, kai, iki man jų reikės, taisyklės pasikeis dar kokius 5 kartus - taigi pakitimas nuo pradinės situacijos gali būti neatpažįstamas. Ar tikrai manote, kad šiandieninis sprendimas dėl tų kelių procentų esminiai lems galėsi ar negalėsi būti finansiškai nepriklausomas, kai nebegalėsi dirbti?
Niekada negali žinoti... finansinės nepriklausomybės gal ir neįtakos, bet šiaip įdomu kaip valstybės mastu bandoma spręst problemą
Dbr dar Denaxos reikėtų sugrįžtant
Eina sau.
As planuoju mažint krūvį grįžus po antro. Žiūrėsim ar kompanija tos pačios nuomones 😂
Dabar dirbu ketvirtadieniais ir penktadieniais iš namų. Labai patinka. Dažnai ir trečiadieniais nenuvažiuoju iki ofiso 🙈
Stripulis negrįžo?
Denaxa senai pabėgus?
Pirmiausia didžiuliai sveikinimai Romy. Ir su ir dar kad Nuostabios naujienos
Ir giriuosi savo vasara. Pirmas savas šiemet
Tikiuosi pas kitas irgi savų vasarinių džiaugsmų netrūksta.
Ir giriuosi savo vasara. Pirmas savas šiemet
Tikiuosi pas kitas irgi savų vasarinių džiaugsmų netrūksta.
O mes sekmadienį jau braškių prisivalgėm
QUOTE(san @ 2018 06 07, 08:51)
O mes sekmadienį jau braškių prisivalgėm
Šaunuoliai. Reikia atsivalgyti vietinių gėrybių, kai yra. Mes irgi kemšam braškes pilnais žandais Bet vasara šiemet kol kas nereali. Braškių jau nespėjam valgyti. Vakar pirmus 5 litrus trintų sudėjau į šaldiklį. Ir liepos jau žydi Kaune.
Ei, auuuuuuu!
QUOTE(Veluma @ 2018 06 29, 18:55)
Ei, auuuuuuu!
tai, sakai, sekmadienį snigs?
nes na kokia gi dar proga atsigautų mūsų tema?
QUOTE(san @ 2018 06 29, 21:13)
Na, sniegas birželį ko gero dažnesnis reiškinys nei "Seimas padidino atlyginimus mokslo darbuotojams"
Beja skaitinėju visas tas "makles" ir galvoju: dabar už 100 eur draudimui sumokėtus grąžina 15 eurų pajamų mokesčio, tai negi po to stebuklingo reformavimo grąžins 20 eurų
QUOTE(pagyvenus @ 2018 06 29, 22:08)
Na, sniegas birželį ko gero dažnesnis reiškinys nei "Seimas padidino atlyginimus mokslo darbuotojams"
Aaaa, tai štai kodėl šiemet taip staiga pavasarį karščiai užėjo
Atostogos!!!!!