Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

O kas tiksliai yra II pakopa? Kur tipo pats moki 2 proc ir valstybe duoda dar du? Tai dabar pats 4 mokesi, o valdzia vistiek tik du duos? As cia nedalyvauju. Ir is vis jokia pencija netikiu. Taupau babkes ir galvoju ka nupirkt, kad nenuvertetu.
Atsakyti
Taip, kažkas panašaus.

Na bet pvz butų pirkimus nuomai irgi kritikuoja, apskritai galima apsigaut su likvidumu, o jei dar įves nt mokestį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 21 gegužės 2018 - 20:30
ne priklausomam, o mylimam... požiūrio klausimas basketball.gif

man irgi klausimas nestovi - nedalyvauju II pakopoj.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 05 21, 21:43)
ne priklausomam, o mylimam... požiūrio klausimas basketball.gif

biggrin.gif 4u.gif

Aš ir MB irgi neturim II pakopos. O ir pagal amžių nepatenkam į privalomai apdraudžiamus, jei tą reformą patvirtins. Tai neaktualu.

O dėl vaikų meilės ir paramos net nežinau kaip geriau ir ko norėti. Jei tikėti pasakomis, tai išvyvena tos "varnos", kurios susitelkę į savų vaikų auginimą, o ne tėvų karšinimą. Mano ir a.a. anyta, ir mama visada buvo ir yra nusiteikę pačios savimi pasirūpinti. Ir kažkokiu tai būdu tai pavyksta. Matyt ko ieškai, tą ir randi. Ieškai kaip pačiam susitvarkyti - pavyksta. Ieškai kaip iš vaikų paramą gauti - irgi pavyksta. Blogiausia ko gero neapsisprendusiems, ko norėtų, tobiš tokiems kaip aš. Reiks greičiau apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti
Na va, o aš turiu II pakopą, tą minimaliausią kur 2+0+0 tai jaučiu visai atsisakysiu, pagal amžių irgi patenku į nebeprivalomų kategoriją. Įtariu bus visiškas fiasko sodrai kai visi ims atsisakinėt...

Pagyvenus, išmintingi žodžiai, norėčiau senatvėj sugebėt būt visom prasmėm savarankiška ir dar išgalėt anūkus palepint.
Atsakyti
Norėti galima...
Tik aš nematau prasmės šiandien eikvoti savo energiją svarstymams, kur dėti 1-2-3-4 procentus, kai, iki man jų reikės, taisyklės pasikeis dar kokius 5 kartus - taigi pakitimas nuo pradinės situacijos gali būti neatpažįstamas. Ar tikrai manote, kad šiandieninis sprendimas dėl tų kelių procentų esminiai lems galėsi ar negalėsi būti finansiškai nepriklausomas, kai nebegalėsi dirbti?
Atsakyti

Ku ku, moterys!

Ieinu po metu ar daugiau i tema, o tema su sveikinimais mano kukuliui prasideda  :D 

Idomu kaip gyvenat  :4u: 

Mes antro laukiames, bus kasytes  :angel2: 

Priimsit paklydele  :rolleyes:​ ?

Atsakyti

Ku ku, moterys!

Ieinu po metu ar daugiau i tema, o tema su sveikinimais mano kukuliui prasideda  :D

Idomu kaip gyvenat  :4u:

Mes antro laukiames, bus kasytes  :angel2:

Priimsit paklydele  :rolleyes:​ ?

Atsakyti
A, na matai kaip bigsmile.gif Sveikinu!
O mes čia pie pensiją...
Atsakyti

San, sujuokinai  :D 

Man si rudeni 40  :unsure: . Tai buvom nutare arba dabar arba niekada.

Bet su viena salyga is vyro, kad i darba grisiu tik pusei etato. Man kaip ir tinka, nebenoriu plesytis. Atlyginima gerai pasikeliau, tad nebus skausminga. Bet klausimas ar imone sutiks. Dabar tokia reorganizacija vyksta  :huh2:. Meta kas antra is darbo, kaip muses is barsciu. Manes, kol nescia ir motinystes atostogose, liesti negali. O jei gryzus nores atleisti - minimum metu atlyginimo iseitine. Ai, bet dar toli  :wink:​ 

Atsakyti
Romiene tai??? Romy? Antras? Faina 😄😄. Bet as ant 40 ne uz ka, nei us milijona i pampersus negrizciau.
Atsakyti

Taip Romy 🙂

Veluma, pas tave jau trys ir prauginti. Tokiu atveju nenorėčiau ir aš 😁

Siaip ilgai galvojom. Lygu noras buvo, bet kai pagalvoju vėl nuo pradžių viska, o dar nuo pirmo nepailsejus. Tik nesenai kukulis perėjo į savo kambarį miegot ir visa naktį pilnai išmiega.

Kaik tu? Vis dar su vyru dirbi?

Atsakyti