Atėjau pasidžiaugti, kad mano "mažylis" parvyko iš atostogų kelionės. Nes vieną dieną be jokio pasiruošimo pranešė savo planus važiuoti dviračiu per Europą, per porą dienų susidėliojo maršrutą, susipakavo mantą, susikrovė ant dviračio ir išvažiavo "į Ispaniją". Patylėsiu kiek tai man kainavo nervų ir pinigų. Ir neisiu pribaigti psichologės, kuri sūnui patarė "tiesiog imti ir daryti, nors gal ta mintis ir neatrodo pati geriausia". Na bet vaikinas užsispyrė ir numynė iki Barselonos, aš pasukau galvą ir radau būdą kaip jam laiku grįžti namo. Žodžiu visi sveiki ir laimingi. Psichologė nenukentėjo. Aš jaučiuosi virtualiai "paatostogavosi ir pakeliavusi" mažiausiai penkmečiui į priekį
Pagyvenus, vaikas uzaugo, laikas skristi is lizdo. Tiesiog paleisk, kita kart tegul pats viska finansuojasi. Turbut laikas jau jam pradeti savarankiska gyvenima. Sunkiau yra tai nei jam. Sekmes, o vaikis saunuolis.
QUOTE(JustDi @ 2018 05 15, 11:15)
Pagyvenus, vaikas uzaugo, laikas skristi is lizdo.
Teisybė. Ir jam, o ypač man, ta patirtis labai pravers. Ačiū
QUOTE(Eufemija @ 2018 05 17, 20:27)
Pagalvojus, kai aš 19 m. amžiaus su bernu mėnesiui autostopu į Europą išvykau gal su 200 dolerių kišenėje, mama irgi turėjo rautis plaukus... net paskambint buvo per brangu, tai tik pora atvirlaiškių pasiunčiau.
Keltu iš Klaipėdos į Kylį, dviračiu iš Kylio į Barseloną, lėktuvu atgal, iš Gironos į Kauną. Keltas ir lėktuvas priima dviračius.
Oje. Dingo vaikas mėnesiui ir turi tikėtis, kad jam viskas gerai Man buvo geriau - bent jau kas vakarą gaudavau ataskaitą, kad gyvas
QUOTE(pagyvenus @ 2018 05 18, 16:23)
Keltu iš Klaipėdos į Kylį, dviračiu iš Kylio į Barseloną, lėktuvu atgal, iš Gironos į Kauną. Keltas ir lėktuvas priima dviračius.
Oje. Dingo vaikas mėnesiui ir turi tikėtis, kad jam viskas gerai Man buvo geriau - bent jau kas vakarą gaudavau ataskaitą, kad gyvas
Tai vat bet gi vaikai apie mamas negalvoja tiek daug, kad atsisakytų pasaulio pažinimo.
Žiūrim karališkas vestuves
Hm, matau taupyti niekam nebereikia? .
Gal kada susibėgam kur, ar ką? Pasipasakot kuom kas gyvena?
Aš kaip ir planavau po 5 mėn. atsipūčiau, dirbu savu grafiku kol kas, Vis dar 2 kartus per savaitę tenka važiuot, bet jau iš principo krūvis susinormalizavo. Aišku, nebus turbūt niekad toks kaip buvo, bet... yra pliusų, minusų, gyvenu po maždaug savaitę ir daugiau neplanuoju -irgi ypatingai didelis pokytis man.
Gal kada susibėgam kur, ar ką? Pasipasakot kuom kas gyvena?
Aš kaip ir planavau po 5 mėn. atsipūčiau, dirbu savu grafiku kol kas, Vis dar 2 kartus per savaitę tenka važiuot, bet jau iš principo krūvis susinormalizavo. Aišku, nebus turbūt niekad toks kaip buvo, bet... yra pliusų, minusų, gyvenu po maždaug savaitę ir daugiau neplanuoju -irgi ypatingai didelis pokytis man.
man atrodo, kad geriausia pensija yra kaip nors prasisukti taip, kad vaikų pajamos būtų geros ir jie tėvus mylėtų ilgai ilgai...
Visa kita - šakėm ant vandens...
QUOTE(san @ 2018 05 21, 19:25)
man atrodo, kad geriausia pensija yra kaip nors prasisukti taip, kad vaikų pajamos būtų geros ir jie tėvus mylėtų ilgai ilgai...
Žiauru... senatvėj būt priklausomam nuo vaikų...
Brt vis tiek reiks daryt pasirinkimą - stabdyt ar ne II pakopą...