Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Eufemija @ 2018 03 29, 10:00)
Mila, aš kaip tik dairausi į Tivoli ir dar Eur, modernų rajoną, nuvykti. O prie Eur užmačiau didžiulį supermarketą. Aš noriu tiesiog vaikams džinsų, maikiu, kad pigiau, tai dizaineriški netiks. Būsiu jau trečią kartą Romoje, ieškosiu ko nors dar nematyto  rolleyes.gif ir šiaip blūdinėsiu po miestą.
Gal sutaps mūsų buvimo laikas  bigsmile.gif parskrendu 15 d.

taip biggrin.gif 12-15 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 03 29, 12:01)
taip biggrin.gif 12-15 bigsmile.gif

biggrin.gif susimojuosim
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 03 28, 23:23)
aha, tai tu ta proga man karta i savaite siunti po spamini emaila??? su kazkokia video nuoroda, kurios nedristu atidaryti, kad nebutu, kaip su ta nuoroda fb... unsure.gif

Oho! Esu girdejus, kad ateina mano pavarde, bet ne is mano mail kazkokie baubai. Tai gal praverk? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 03 29, 19:56)
Oho! Esu girdejus, kad ateina mano pavarde, bet ne is mano mail kazkokie baubai. Tai gal praverk?  rolleyes.gif

taip, su vardu ir pavarde 4u.gif ne, neatidarinesiu. gal tu pasiziurek, kas cia su tavo pasto deze vyksta ax.gif
Atsakyti
Ar yra gyvu dar?

Milaaa, kada su manim pietu eisi?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 04 09, 14:34)
Ar yra gyvu dar?

Nee...
Atsakyti
O kas cia raso😂😄? Kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 04 09, 15:19)
O kas cia raso😂😄? Kaip gyvenat?

Sumindžioto slieko dvasia brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 04 09, 16:34)
Ar yra gyvu dar?

Milaaa, kada su manim pietu eisi?

pusiau biggrin.gif

nezinau, sirgau keleta savaiciu, dabar savaitelei atostogu isdumsiu.
pietu gal nelabai, bet kavos su desertu, tai butinai 4u.gif
tu gali tik kazkokiu ribotu laiku? galesim pasiderinti, kai grisiu 4u.gif
Atsakyti
Mila, čemodanai sukrauti? Roma laukia tavęs. Žada gerą orą. Nes vakar ne lijo, o pliaupė visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 04 10, 17:32)
Mila, čemodanai sukrauti? Roma laukia tavęs. Žada gerą orą. Nes vakar ne lijo, o pliaupė visą dieną.

blink.gif blink.gif blink.gif ziauru unsure.gif
vakare susidesime biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinis vakaras Romoje. Bus sunku grįžt į kasdienį ritmą. Gera buvo komandiruotė, ne per daug dalykinių reikalų, apie 15-16 val kasdien atsilaisvindavau, pora dienų buvo šiaip laisvų. Bet svarbiausia tas jausmas, vakare grįžti į viešbučio kambarį ir gali daryt ką nori, niekas nepašauks mama to, mana ano, nereiks planuot rytdienos darbotvarkės, sužiūrėt vaikų amžinus reikalus... šiandien perėjau per parduotuves, via Condotti ir t.t., Gap užtikau, tai ir skuduriukų vaikams lauktuvėms vežu. Ir, aišku, sicilietiškos kanolės. Buvo jų užeigėlė netoli viešbučio, tik išlipus iš metro, tai tapo kasdieniniu vakaro ritualu. wub.gif

O Roma, ką, stovi ir stovės. Minios žmonių, kurios erzino pirmomis dienomis, paskui jau jų nebepastebėdavau, emocionalūs italai, garsiai besiaiškinantys savo reikalus, dar motociklai biggrin.gif Forumą patikrinau, koliziejų irgi, Vatikanas nepasikeitė, campo dei fiori vis toks pats turgus, jauki Transteverė... Bažnyčių gražumas, puošnumas, gausumas...

Žodžiu viskas buvo gerai, bet dbr reikės reabilitacijos. biggrin.gif
Atsakyti