Tai kad aš nelabai kokia pasakotoja. O ir įspūdžių surinkėja prasta
Aruboj drėgna, karšta ir vėjuota. Labai vėjuota, kas ir gelbsti. Kol kas buvau snorkelinge. Jūra šilta, bet labai drumsta, tai vaizdas šiaip sau. Na ir prie to dar linzių neįsidėjau iš namų. Bet iš esmės patiko. Jei skaidrioje jūroje prie gražesnių rifų ir su linzėm - atrakciją kartočiau.
Kitas laikas - oficialūs ir pusiau ofiacialūs susitikimai, vakarėliai ir pagulėjimas pliaže tarp jų.
Šiandien dieną jokių renginių, tai ofiaciali pliažo diena, po kurios atsisveikinimo vakarėlis. Dienos metu pavėsyje, su drėgnu maudymuku ir ant vėjo visai gerai Kas dar. Baseinai puikiai prižiūrėti, švarūs, šilti. Žmonių viešbučio zonoje nedaug - brangu čia. wifi sutvarkė. Maistas geras.
Ryt paliekam šitą firmos apmokėtą rojų ir dar porą dienų pabūsim savo sąskaita - imam auto, apžiūrėsim salą. Kiek paskaičiau tai nelabai čia yra ką žiūrėti, bet kad jau tiek atsibastėm, gėda būtų bent jau tuos kelis lankytinus objektus neaplankyti.
Sveikos, kaip manot, mano situacijoje per daug rizikinga vaziuot neuzrezervavus visu vesbuciu? (as suprantu kad "kas nors bus" bet as gi ieskau kuo pigiau, ir kad pats gamintum, ir kad parkingas )
As ne tiek laisves noriu, kiek uzknyso neapibreztumas. Visad sausio 1 as jau turejau viska rezervuota, o dbr... del darbo niekur negaliu pajudet, niekas nieko nezino, kada atostogos neaisku... zmonem dzin, sako "birzelio gale", o man butina dienos tikslumu zinot, plius Sausainiui komisija, lius del sanatorijos neaisku, o vasara trumpa kaip sakem... jei sanatorijos negaunam tai i Bulg vietoj namu sukciau Karoche... pigus mano nuziureti viesbuciai greit rezervuojami, tuoj neliks
Dar del mokesciu deklaracijos pirma karta gyvenime paziurejau inetu. Toooookia suma pamaciau kad visos mano atostogu santaupos tam iseis bet visiskai nesuprantu kodel ir kaip taip galejo nutikt, mano skaiciavimais apie 100 turiu but skoloje Gal darbe npd taike???? nors rasem kad netaikytu dbr sedziu nervuojos, dar ilga laika neiseina ten gyvai nuvaziuot. Paziurejau pagal pernai- pamenu kiek mokejau. Jokiam langelyje butent tos sumos nera. Kur ziuret???
Dar irgi mergaitei su mokslais KATASTROFA, tai jau pradedu abejot Slovenijos planu... gal trumpiausiu keliu i Bulg ir ten sedet 2 men ramiai, kasdien pomazu kartojant kursa?
Dar del mokesciu deklaracijos pirma karta gyvenime paziurejau inetu. Toooookia suma pamaciau kad visos mano atostogu santaupos tam iseis bet visiskai nesuprantu kodel ir kaip taip galejo nutikt, mano skaiciavimais apie 100 turiu but skoloje Gal darbe npd taike???? nors rasem kad netaikytu dbr sedziu nervuojos, dar ilga laika neiseina ten gyvai nuvaziuot. Paziurejau pagal pernai- pamenu kiek mokejau. Jokiam langelyje butent tos sumos nera. Kur ziuret???
Dar irgi mergaitei su mokslais KATASTROFA, tai jau pradedu abejot Slovenijos planu... gal trumpiausiu keliu i Bulg ir ten sedet 2 men ramiai, kasdien pomazu kartojant kursa?
QUOTE(Mergiona @ 2018 03 17, 12:12)
ramiakas
tau pnpd suma dvigubint reik! gi kasmet ta darai
o kodel tu pnpd darbe atsisakius? tai tuomet tau ja dviguba isirasyti reikia.
- gali buti del kruvos bileteniu.
pradzioj irasyk teisinga pnpd suma ir ziurek, kas gausis
O! nedarbingumai as bandau i 17 langeli 7200 irasyt bet nuo to niekas nesikeicia
Eufemija, o kokias "kitas sritis"? Kad butu tos sritys gal tyleciau. Mergaite prasilauze, jei 5 balei sistemoj tai pazymiai butu 4/4+/5-, tokia ne pirmune bet lb tvirta ketvirtukininke, kai 4 i 5 o ne i 3 puse (na as skaicioju 5- aukstesnysis, 4- pagrindinis, 3- minimalus- tie lygiai)
Irgi Mergaite toje pacioje mokykloje, ir KATASTROFA, jau visas smegenys isnarinau galvodama... jai reikia mazos klases. Labai mazos, kokiu 10-12 vaiku, o dar geriau individualaus mokymo. Nes ji NIEKO nespeja ir klaseje NIEKO nesupranta. Kai dirbi 1-2-1- kapstosi, tik ZIAURIAI letai. Nuo vakar anglu 8 sakinius rasem. Vakar gal dvi val, snd dar valanda- bet 8ta jau parase pati teisingai. Zodziu supranta bet kosmarisku tempu. Ir su atmintim nekas jei jau kazkokios bedos ieskot man atrodo pas ja kazkas su rysiu tarp trumppalaikes ir ilgalaikes atminties- i jokia puse info nejuda greitai. Ji eilerasti pasakoja mintinai: "As (10 sekundziu) ejau (10 sekundziu) ta-ke-liu (20 sekundziu)"- atrodo kaip 6metis skaitytu, o ji cia is atminties taip traukia. Padarem IQ testa- norma, ne fontanai, bet norma, dar turim loge ir specpedagoge praeit. Ji kaip senas kompas- sukasi tas raciukas, sukasi- tada kazka ismasto, dar migtuka paspaudi- vel pakimba. Na nzn ka daryt, jau vln rajona ziurejau- galvojau gal kur mazas klases rasiu- nera ru mokyklu (tiksliau yra bet viska desto lietuviskai+gimtoji kalba). Ru privati tas pats.
Eufemija, o kokias "kitas sritis"? Kad butu tos sritys gal tyleciau. Mergaite prasilauze, jei 5 balei sistemoj tai pazymiai butu 4/4+/5-, tokia ne pirmune bet lb tvirta ketvirtukininke, kai 4 i 5 o ne i 3 puse (na as skaicioju 5- aukstesnysis, 4- pagrindinis, 3- minimalus- tie lygiai)
Irgi Mergaite toje pacioje mokykloje, ir KATASTROFA, jau visas smegenys isnarinau galvodama... jai reikia mazos klases. Labai mazos, kokiu 10-12 vaiku, o dar geriau individualaus mokymo. Nes ji NIEKO nespeja ir klaseje NIEKO nesupranta. Kai dirbi 1-2-1- kapstosi, tik ZIAURIAI letai. Nuo vakar anglu 8 sakinius rasem. Vakar gal dvi val, snd dar valanda- bet 8ta jau parase pati teisingai. Zodziu supranta bet kosmarisku tempu. Ir su atmintim nekas jei jau kazkokios bedos ieskot man atrodo pas ja kazkas su rysiu tarp trumppalaikes ir ilgalaikes atminties- i jokia puse info nejuda greitai. Ji eilerasti pasakoja mintinai: "As (10 sekundziu) ejau (10 sekundziu) ta-ke-liu (20 sekundziu)"- atrodo kaip 6metis skaitytu, o ji cia is atminties taip traukia. Padarem IQ testa- norma, ne fontanai, bet norma, dar turim loge ir specpedagoge praeit. Ji kaip senas kompas- sukasi tas raciukas, sukasi- tada kazka ismasto, dar migtuka paspaudi- vel pakimba. Na nzn ka daryt, jau vln rajona ziurejau- galvojau gal kur mazas klases rasiu- nera ru mokyklu (tiksliau yra bet viska desto lietuviskai+gimtoji kalba). Ru privati tas pats.
Mergiona, džiaugiuosi dėl mergaitės tavo didelės pastangos nenuėjo niekais, didžiulė pagarba, vis dėlto darbu daug galima pasiekti. Kita būtų seniai rankas nuleidusi... Tai ir mažoji prasilauš. Mokykla kaip suprantu labai stipri, laužia iš karto stipriai...
bet gi su pirmokais būna visaip. Mūsų giminaitis pirmą pusmetį tik sėdėjo klasėje ir nieko nerašė tėvai plaukus rovėsi, bet vieną gražią dieną kažkas jam atsisuko ir pradėjo mokytis.
Jei nepersilauš, nu bus kokia kačių globėja, o ko ne darbas? bet tikiu kad persilauš.
bet gi su pirmokais būna visaip. Mūsų giminaitis pirmą pusmetį tik sėdėjo klasėje ir nieko nerašė tėvai plaukus rovėsi, bet vieną gražią dieną kažkas jam atsisuko ir pradėjo mokytis.
Jei nepersilauš, nu bus kokia kačių globėja, o ko ne darbas? bet tikiu kad persilauš.
Sveikos, gal kas nors turite atsiliepimų apie CodeAcademy užsiėmimus vaikams?
Ar parekomenduoti kokį kompiuterių-programavimo būrelį?
Mažas anksčiau lankė NKKM, bet ten labai didelis intensyvumas: 2 kartai po 2 val. per savaitę.
Ar parekomenduoti kokį kompiuterių-programavimo būrelį?
Mažas anksčiau lankė NKKM, bet ten labai didelis intensyvumas: 2 kartai po 2 val. per savaitę.
Visiskai normalus visiskai normalios seimos vakaras: 21:00 pasitikom traukiniu atvaziavusia giminaite, 21:30 prie oro uosto pasiemem nauja kate. 22:00 Pilaiteje pasiemem narva, 22:30 atvaziavo seima pasiimt musu dovanojamo kaciuko
Taigi vaikams rytoj į mokyklą... ar pas jus jau atostogos?
QUOTE(*lim->0* @ 2018 03 22, 23:59)
Taigi vaikams rytoj į mokyklą... ar pas jus jau atostogos?
ten pas juos genetiškai miegas nereikalingas