Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Karibai yra feeee. Free wifi tik naktim, dienom atjungia, nes komerciniam nepakanka . Ir čia premium klasė biggrin.gif Skambutis į Lietuvą 2 eurai/min. blink.gif Viduramžiai. Tikiuosi bent jau piratai kaip iš filmų apie viduramžius neatsibastys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2018 03 09, 10:42)
Karibai yra feeee.  Free wifi tik naktim, dienom atjungia, nes komerciniam nepakanka .  Ir čia premium klasė  biggrin.gif Skambutis į Lietuvą 2 eurai/min. blink.gif Viduramžiai. Tikiuosi bent jau piratai kaip iš filmų apie viduramžius neatsibastys  biggrin.gif

Išvažiavot, tai ir poilsiaukit.
O ne skambinėkit ir internetinkitės cool.gif
Atsakyti
As ziauriai savin nusivyliau. Pirma karta gyvenime per darbus ir nuovargi pamirsau kad vakar buvo kovo 8. Vaikai i mokykla nenusinese geliu 🙁🙁🙁.
Ir siaip, kazkokia depresija.. dirbu kaip asilas.
Atsakyti
O turėjo nusinešti gėlių? Pas mus nėr tokios tradicijos. Tiesa, darbe gavau tulpę iš jaunesnių kolegų, bet mokykloje vaikai nešventė.

Šnd savaitgalis, tai nors kiek bus galimybė pailsėti, atsigauti visiems darboholikams... man irgi smile.gif
Atsakyti
Mano komandos narys atostogauja tame paciame viesbutyje, kur atostogausiu as. As net neminejau jam i kuria sali vaziuosiu.... gaunu live reportazus.
Atsakyti
Eufemija, negasdink, kuria prasme "brangiau"? blink.gif maistas? accommodation? pramogos?

Mano planas iki Makarskos, bet jei atsiras daugiau veiklos Slovenijoje- galiu ten ir likt, tik menesi turiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 03 09, 20:46)
Eufemija, negasdink, kuria prasme "brangiau"?  blink.gif maistas? accommodation? pramogos?

Mano planas iki Makarskos, bet jei atsiras daugiau veiklos Slovenijoje- galiu ten ir likt, tik menesi turiu  angel_sadangel.gif

Nu jūs turbūt norit jūros, o slovėnai turi jos žiauriai mažai, todėl brangu, grūstalynė ir nieko faino. Todėl patys slovėnai į Kroatiją važiuoja atostogaut. Slovėnijoj viskas truputį brangiau.
Jei nenorit jūros, tai kalnų ir urvų yra Slovėnijoje neblogų. Man kaip klaustrofobei urvai atkrito, o po kalnus su vaikais nepasiniančysi ilgai. Žodžiu man kažkaip ji įspūdžio labai nepaliko. Na Bledas gražus, apylinkės, ežeriukai - bet aktyviam poilsiui, o ne pasyviam su vaikais. Ir vanduo ežero vėsesnis negu jūros, vis dėlto kalnai.
Bet galiu klysti... Gi tik savaitę buvom pravažiuodami, tai gal ką praleidom.
Kainos Juodkalnijoje geros, bet toli iki jos... Nors labai graži šalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 09 kovo 2018 - 20:30
Esme ne "toli iki jos" o vasara per trumpa... mano planas pradinis buvo- Slovenija-Makarska- tada ten pro apacia pro Tirane islendi prie Ohrid wub.gif Makedonijoje, tada jau pro Sofija i Nessebara. Bet neuzteks laiko. unsure.gif

Planas B- rami vasara niekur nesustojant ilgiau i Nessebara ir sedet ten niekur nejudant unsure.gif net nzn kas labiau gundo ax.gif
Atsakyti
Kad vasara trumpa labai pritariu. Šiemet dar sutrumpėja dėl mokslo metų ilginimo. Bet jau labai laukiama wub.gif

Pagyvenus, faina Karibai wub.gif lauksim daugiau įspūdžių.

Mergiona, vasara be Bulg - ne vasara? mirksiukas.gif reikės būtinai pasekti tavo pėdomis, bet jau gal kitą vasarą. Gyvenimas per trumpas čia didžiausia problema. Kap visur suspėti.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 03 10, 07:02)
Kad vasara trumpa labai pritariu. Šiemet dar sutrumpėja dėl mokslo metų ilginimo. Bet jau labai laukiama  wub.gif

Pagyvenus, faina Karibai  wub.gif lauksim daugiau įspūdžių.

Mergiona, vasara be Bulg - ne vasara?  mirksiukas.gif reikės būtinai pasekti tavo pėdomis, bet jau gal kitą vasarą. Gyvenimas per trumpas čia didžiausia problema. Kap visur suspėti.

as jauciosi lyg is manes asmeniskai dvi sav gyvenimo butu pavogtos verysad.gif pomazu deliojasi planai bet tu dvieju savaiciu nu labai-labai-labai truksta cry.gif

Pagyvenus, tiksliai, Karibai- wow bis.gif Kolis' gde, chto pochiom.

Vasara ne vasara be 1) Bulgarijos 2) Palangos 3) keliones, i viskam tik 10 sav- na ziauruma, a? kas toki kalendoriu sukure??? blink.gif itariu Lietuviu proteviai buvo protingesni ir vasara prasidedavo vasari, kaip ir akivaizdu is menesio pavadinomo. Nuo vasario iki rugsejo gal but sunkiai bet sutilpciau su visu planu igyvendinimu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 kovo 2018 - 07:58
Oi kaip pritariu, man vasarą reikia tolimos kelionės apie 3 sav., Nidai 1 sav. Dar kokią sav. Lietuvoje pakeliauti po gamtą, dvarus, miestukus, ežeriukus. Ir dar kokio mėn kaime, neskubaus buvimo, atsijungimo nuo visko. Namie reikėtų terasą susiremontuoti ir t.t., žodžiu bent poros sav. Nu iš kur jas paimt??? biggrin.gif
Atsakyti
A u nas pribavlenie ax.gif Kate su kaciuku. Tiesa kate bus tik viena para, o kaciukas- kol atsiras namai po visu skiepu wub.gif
Atsakyti