Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Veluma @ 2018 03 06, 13:47)
Na, sveikos, kaip laikotes? As siandien pirma diena sabtariskese😄😄😄, keikiu parkinga 😄😄😄

dirbi?
Atsakyti
Dirbu.
Atsakyti
Veluma, wow wub.gif

pas mane nieko naujo- irgi dirbu. Sako jau vaiku pinigus pomazu pradeda moket, bet as dar negavau verysad.gif ir alimentu negavau, ir algos negavau (tik nedarbinguma, o pasirodo ilga nedarbinguma gabalais ismoka, tai irma pervedima pamacius vos infarkto negavau kad tiek mazai blink.gif )
Atsakyti
Nezinau kiek cia vau, bet gana smagu. 5 eurai uz parkinga, 2 eur uz pietus😄 ir 2,2 eur uz kava 😄. Pirma diena.
Atsakyti
Kur Santaruose uz 2 eurus valgyt duoda? blink.gif Ar tu ne Santaruose? Mokykloje ir tai brangiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 03 07, 22:10)
Kur Santaruose uz 2 eurus valgyt duoda?  blink.gif Ar tu ne Santaruose? Mokykloje ir tai brangiau  unsure.gif

ne visai santaruose biggrin.gif
panasiai uz 2 ar 3eur, f korpuse(akuserijos/ginekologijos) dienos pietus, tam tikru laiku(gal 12-14?). neskanu 4u.gif
Atsakyti
Milaaa, ten ir buvom. Siaip sau, bet kava skani.
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 03 07, 20:41)
ne visai santaruose biggrin.gif
panasiai uz 2 ar 3eur, f korpuse(akuserijos/ginekologijos) dienos pietus, tam tikru laiku(gal 12-14?). neskanu 4u.gif

aga, kai mama ten gulejo puse algos ten palikau biggrin.gif bet vakarais valgem. Pyragas sokoladinis skanus, San zino, as manjake vieno pyrago, i kavine letai galva ikysu ziuredama ar yra snd ar ne, nes 2 (ar 2.5 net) kainuoja.
Atsakyti
Su moterų solidarumo diena visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2018 03 08, 21:50)
Su moterų solidarumo diena visas  wub.gif

mano viena drauge ismaste kad kovo 8 turi ne vyrai sveikint o moterys-moteris, nes gi solidarumo diena.
Atsakyti
Turit kokiu kommentu Slovenijos (ne Slovakijos!) ir Kroatijos tema? Vasara tokia trumpa, itariu iki Bulgarojos nespesim verysad.gif
Atsakyti
Bledo ežeras labai gražus. wub.gif Tačiau Slovėnijoje brangiau nei Kroatijoje, visi slovėnai važiioja į Istriją atostogauti. Istrija man nepatiko. Geriau apie vidurį Kroatijos, kur Šibenikas, Trogiras. wub.gif

Šiemet vis dėlto jeigu sveiki būsim po Norvegiją raitysimės. wub.gif San duomenis jau sudorojau, labai laukčiau visų patarimų. 4u.gif

Sveikos visos, seniai girdėtos. 4u.gif
Atsakyti