Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Veluma @ 2018 02 22, 07:41)
Kaip laikotes? As dekoju 2017 uz dvi ismoktas pamokas kaip min ir viliuos kad 2018 vel bus pokyciu metai, kurie nusistoves ilgiau.

Vis taip pat - ramiai ir be pokyčių smile.gif Nors ne, yra nors ir kasmetinis, bet malonus atsinaujinimas - jau sudygo ir auga pirmieji pomidorų ir paprikų daigeliai wub.gif
Kaip tavo bandomojo pabaiga ir reikalai darbe? Ar pavyko susitarti dėl tau tinkamų sąlygų?
Atsakyti
Pagyvenus, bandomasis ejo ir praejo. Zadu artimiausiu metu iseit is sio darbo, ziurinejuos galimybes grizt i pries tai buvusi. Per sena vergaut, per daug macius kad nutylet kai kuriuos dalykus. Todel ir sakau kad vis ieskau savo kelio.

Be to, svenciam pirmus savos imones pardavimus i Vokietija. Gyvenimas nenuspejamas.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 02 22, 22:15)
Be to, svenciam pirmus savos imones pardavimus i Vokietija. Gyvenimas nenuspejamas.

Dėl darbo gaila, kad nepataikei. Linkiu, kad pavyktų nauji planai.
O dėl Vokietijos sveikinimai dideli bis.gif Linkiu kad šis pirmas bandymas išaugtų į ilgalaikį pelningą bendradarbiavimą 4u.gif

Beja, jei kada bus tinkama nuotaika ir ne paslaptis, pasipasakok apie tas išmoktas pamokas. Gal pravers ir nereiks pačiai karčiųjų mokslo šaknų krimsti, galėsiu iš karto saldžiais vaisiais mėgautis ax.gif
Atsakyti
Ne viesai publikai mano klaidos ir pamokos 😄.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 02 23, 08:55)
Ne viesai publikai mano klaidos ir pamokos 😄.

Gaila biggrin.gif visada pravartu prisitaikyti kažką sau biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, olimpiada baigėsi... vėl žiūrėsim filmus...
Suprantu, kadnepilnatis, bet vis tiek: ar yra tarp šių metų visokių nominantų filmų, neličiančių gėjų temos?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 02 25, 19:36)
Ką gi, olimpiada baigėsi... vėl žiūrėsim filmus...
Suprantu, kadnepilnatis, bet vis tiek: ar yra tarp šių metų visokių nominantų filmų,  neličiančių gėjų temos?

Supratau, kad esu atsilikus... nemačiau olimpiados ir filmų nežinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2018 02 26, 00:12)
Supratau, kad esu atsilikus... nemačiau olimpiados ir filmų nežinau.  unsure.gif

ne tu viena.
As irgi olimpiados neziurejau - neidomu visai. Galetu buti specializuoti sporto kanalai, o visur kitur tos nesamones nekisti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2018 03 02, 22:10)
ne tu viena.
As irgi olimpiados neziurejau - neidomu visai. Galetu buti specializuoti sporto kanalai, o visur kitur tos nesamones nekisti.

O ką tokio įdomaus per tuos kanalus šiaip žiūri - kam olimpiados rodymas sutrukdė?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 03 02, 23:30)
O ką tokio įdomaus per tuos kanalus šiaip žiūri - kam olimpiados rodymas sutrukdė?

neisskirciau nieko tokio labai konkretaus - paprasciausiai per olimpiada keliom dienom buvom be interneto like ( o tai reiskia ir be ismanosios televizijos), tai kaip ir nieko kito kaip olimpiada nelabai ir isejo ziurejo. paprastai buna kokie nors serialai ar filmai) kas tikrai fone idomiau yra. Kartu ir doze reklamos paziurejom ( buvau jau pamirsusi kas tai yra, nes realiu laiku laidu praktiskai neziuriu).
is kitos puses - pagarba telia. Meistrai i namus vaziuoja ir sestadieniais.
Atsakyti
Man idomu bet neziurejau, neturiu nei laiko nei tv
Atsakyti
Na, sveikos, kaip laikotes? As siandien pirma diena sabtariskese😄😄😄, keikiu parkinga 😄😄😄
Atsakyti