Sveikos,
Vel nauja savaitecant nosies, man bandomasis baigias sia savaite, o as dar neapsisprendus 😄😄😄.
Gal kuri turit rysiu Lenkijoje, tiksliau Varsuvoje- man reikia idarbinimo agenturu, kalbanciu EN, kontaktu. Aciu.
As gal pirma karta per 2018 metus i darba nueisiu ateinancia savaite
Nupirkom mergaitei dvirati 26 coliu ratais snd, Baltic Vairo, 168.80
Nupirkom mergaitei dvirati 26 coliu ratais snd, Baltic Vairo, 168.80
QUOTE(Mergiona @ 2018 02 04, 23:11)
o kuri dabar savaitė: ta ar ana?
t.y., ar rytoj būsi?
QUOTE(san @ 2018 02 05, 20:09)
dabar per puse- ryt nebusiu, ketv busiu, bent planuoju. Nu, bet planuojanciu ir be manes daug, Sausainiui pvz 38,5 snd
Savaitė tylos? fb visos? Geriau pasakykit, kodėl į Norvegiją negalima vežti bulvių? Jie ką, visai jų nevalgo??
Mergiona, sausainis pasveiko? Mokyklose karantinai, tai gal dar ir toliau atostogauji?
Kitą savaitę vien šventės. Daig progų bus baliavot. Gal reikės cepelinus vasario 16 sumeistraut. Esu dariusi tik du kartus gyvenime.
Mergiona, sausainis pasveiko? Mokyklose karantinai, tai gal dar ir toliau atostogauji?
Kitą savaitę vien šventės. Daig progų bus baliavot. Gal reikės cepelinus vasario 16 sumeistraut. Esu dariusi tik du kartus gyvenime.
QUOTE(Eufemija @ 2018 02 10, 17:42)
Savaitė tylos? fb visos? Geriau pasakykit, kodėl į Norvegiją negalima vežti bulvių? Jie ką, visai jų nevalgo??
kad ligos kokios nors neužveštum.
QUOTE(san @ 2018 02 10, 18:51)
kad ligos kokios nors neužveštum.
Kam ligos? Vietinėm bulvėm? Bet kodėl tik į Norvegiją? Kodėl kitos šalys tada to netaiko, jeigu tai veiksminga?
Aš suprantu, kad į Australiją, N Zelandiją daug ko negalima. Brt čia gi didžiulė siena su Švedija...
QUOTE(Eufemija @ 2018 02 10, 18:48)
Kam ligos? Vietinėm bulvėm? Bet kodėl tik į Norvegiją? Kodėl kitos šalys tada to netaiko, jeigu tai veiksminga?
Aš suprantu, kad į Australiją, N Zelandiją daug ko negalima. Brt čia gi didžiulė siena su Švedija...
Norvegija - ne EU.
Hello, taip sakant. Ka tik is ligonines parsivilkom su Sausainiu. Siais metais darbe dirbau 1 (viena) diena vienam ir 1 (viena) diena kitam. Na svajoniu darbuotoja, ka?
QUOTE(Mergiona @ 2018 02 14, 16:42)
Hello, taip sakant. Ka tik is ligonines parsivilkom su Sausainiu. Siais metais darbe dirbau 1 (viena) diena vienam ir 1 (viena) diena kitam. Na svajoniu darbuotoja, ka?
Nu nekas kai ligos užpuola. Bet gi ne tik vaikai, ir pati sirgai, o nuo to nei vienas neapsaugotas Kaip pačiai baigėsi, neprireikė eiti papildomai pas pulmonologą? Ir kas sausainiui buvo?
QUOTE(pagyvenus @ 2018 02 14, 19:25)
Nu nekas kai ligos užpuola. Bet gi ne tik vaikai, ir pati sirgai, o nuo to nei vienas neapsaugotas Kaip pačiai baigėsi, neprireikė eiti papildomai pas pulmonologą? Ir kas sausainiui buvo?
na, bendrai viska sudejus neblogai gavosi, po 5 paru ligonineje ir tikrai pagaliau gulimo rezimo pati lb atsigavau. Nors spejau ten kazkoki vienos paros virusa pasigaut, vemiau ir tempa 38 buvo, bet aciu D kita diena ir baigesi. Bet praejo kosulis ir bendrai sustiprejus jauciosi.
O Sausainiui buvo gripas. 5 paras didvyriskai kovojom namuose. 4 para pagerejo, nukrito tempa, 5ta para vel sove link 39, 6ta para ryte 39.6- ir tada jau pasidavem nes nustojo gert visiskai. Pagulde ir gulejom su lasenkem 3 paras. I trecios paros pabaiga, po gliukozes lasalines vaikas staiga prasimerke, pamate mane kotleta valganti -ateme kotleta, pareikalavo dar vieno, ir pradejo sveikt tai vat snd isejom, dar rytoj i poliklinika, nuo pirm turiu vilties i darba nueit
Oi mergiona. Svarbu kad pasveikot. šiemetinis gripas tikrai matyt durnas, su tempų šokinėjimais. Maniškiui irgi 4 dienas buvo tempa, dienai nukrito ir vėl užkilo trim parom. Buvau irgi supainkavusi, kad komplikavosi, bet crb kraujas buvo tik 8. Gydytoja spėjo, kad naują virusą pasigavo, bet kažin, juk iš namų nebuvo išėjęs. Nu bet žiauru kai ilgiau nei savaitė laikosi tempa, vaikas nusilpsta.
Pagyvenus, o kaip tavo mergina, patenkinta mokslais? Sūnui kaip sekasi?
Pagyvenus, o kaip tavo mergina, patenkinta mokslais? Sūnui kaip sekasi?