Milaaa, Nica sarase. Tik at is LT eina nuskrist toesiogiai? Kiek laiko ten reikia? Nes lapkriti jau turbut salta, o atostogu anksciau nera, tai reiktu vaikus is mokyklos traukt kelias dienas.
QUOTE(Eufemija @ 2018 01 31, 07:27)
Kas ta Sucha Biala?
Pasivaikščiojimas Slovakijos rojuj.
QUOTE(Veluma @ 2018 01 31, 09:43)
Milaaa, Nica sarase. Tik at is LT eina nuskrist toesiogiai? Kiek laiko ten reikia? Nes lapkriti jau turbut salta, o atostogu anksciau nera, tai reiktu vaikus is mokyklos traukt kelias dienas.
zinoma, tik uz neadekvacias sumas
salta ten nebuna turbut, bet lapkriti turbut jau nepasimaudysi... o spalio pradzioj dar pilnai galima. as buvau rugs pb- spalio pr.
lapkriciui nera tvarkarasciu, tai gal jau nebebus? spaliui i prieki yra bilietu po 12-17eur, bet atgal 80-120, viena data po 50, bet su naryste, kuri atsiperka jau per pirma pirkima, o galioja metus...
QUOTE(san @ 2018 01 30, 23:03)
Mes šiemt gal į Sucha Biala pašoksim.
Mergiona, prašau patvirtink, kad mano širdis atlaikys žiūrint, kaip vaikai ten strakalioja
Mergiona, prašau patvirtink, kad mano širdis atlaikys žiūrint, kaip vaikai ten strakalioja
Mano dukra tą trasą praėjo būdama 4 su puse metų O dukterėčia 6 mėnesių, nešyklėje. Per nežinojimą su 6 vaikais įlindom į ją. O kai supratom, kur papuolėm, grįžti nebuvo galimybių - ten nuolatinis srautas ant tų kopėčių ir kai kur praėjimai tokie, kad neprasilenksi. Tik buvo vasara, visiškai išdžiūvę viskas, tai nors tiek gerai. Ir dar sraigtasparnį matėm - nukėlinėjo vieną moteriškę su lūžusia koja. Tai vaikam įspūdžių buvo
1) atleidau aukle
2) ismeciau uzuolaidas
3) vakare istremsiu dvi kates
4) kuom cia man dar uzsiimt?
2) ismeciau uzuolaidas
QUOTE(Mergiona @ 2018 02 02, 12:34)
naujų užuolaidų ir naujos auklės paieškomis...
QUOTE(san @ 2018 02 02, 12:35)
naujų užuolaidų ir naujos auklės paieškomis...
naujos uzuolaidos is Bulg parvilktos, na, TIK 6 men o del aukles mastau... galvoju gal geriau kokia specpedagoge 1-2k susirast? Kazkaip po musu superines nei viena neitinka
vat nauju kaciu paieskom as gal ir uzsiimciau
QUOTE(Mergiona @ 2018 02 02, 13:34)
1) atleidau aukle
2) ismeciau uzuolaidas
2) ismeciau uzuolaidas
Tai jau darbymetis? Galima sveikinti įveikus ligas?
QUOTE(pagyvenus @ 2018 02 02, 18:32)
Tai jau darbymetis? Galima sveikinti įveikus ligas?
ne, pristup bujnogo pomeshatel'stva.
5) sudauziau akinius
dar sav namie, ten gal jau ir i darbuka, lb motyvacija pakele- jei po sav nepasveiksiu- keliausiu pas pulmonologa i tubdispanseri.
Kaip tik į temą palyginimui - po akių testo.
Stiklai visokie ten su mėlynu sluoksniu - 59 svarai. Remus naudoju senus, nes geri ir megstami
Remai nuo saules akiniams 75 svarai. Stiklai su laipsniais 59 svarai.
Brangus malonumas tas vairavimas
Stiklai visokie ten su mėlynu sluoksniu - 59 svarai. Remus naudoju senus, nes geri ir megstami
Remai nuo saules akiniams 75 svarai. Stiklai su laipsniais 59 svarai.
Brangus malonumas tas vairavimas
i litus pavertus viskas kosmosa kainuoja