Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Poilsis vertas bet kokiu pinigu wub.gif , svarbu ju turet biggrin.gif

Milaaa, as ant bajerio ivedziau skyridi i Dominikana (cia ta vieta, jo?) nu trukme nuo 27 iki 29 val, na gal geriau paieskojus ka trumpiau rasi, bet gi ne 3 val kaip iki Turku. Tai isivaizduoji kokia pailsejusi bus seima su 3 nedideliais vaikais po tokios keliones nepriklausomai nuo to, kiek kokybiskas ten poilsis buvo. Visgi su vaikais kitaip viskas, ypac su 3 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 30, 14:45)
Milaaa, as ant bajerio ivedziau skyridi i Dominikana (cia ta vieta, jo?) nu trukme nuo 27 iki 29 val, na gal geriau paieskojus ka trumpiau rasi, bet gi ne 3 val kaip iki Turku. Tai isivaizduoji kokia pailsejusi bus seima su 3 nedideliais vaikais po tokios keliones nepriklausomai nuo to, kiek kokybiskas ten poilsis buvo. Visgi su vaikais kitaip viskas, ypac su 3  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
apie valandu skirtuma gi girdejai?
trunka panasiai, kaip iki jav, kanados, tailando, maldyvu ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
A jo. Su trim vaikais😄. Man geriausias poilsis kai su pina colasos taure galiu knyga visa siena ant gulto skaityt. Man daugiau nieko nereikia. Jei cia tinginiu atostogos. Pazintinems su vyru pakeliausim arba i tolimus krastus kai dviese busom. Tikekimes pinigu bus ir tada ir kai reiks tik ant 2 dalint, bus jega😄😄

Siandien vos is darbo neisejau. Sunkiu pokalbiu diena.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 30, 21:37)
A jo. Su trim vaikais😄.

Siandien vos is darbo neisejau. Sunkiu pokalbiu diena.

musu artimieji skrido su 2 i jav, bet mazi labai buvo, 1 ir 3m smile.gif ir skaraido su jais visur, tikrai toli, tai gal ir pripranta tie vaikai, jei nuo mazens. pas juos taippat atskrenda gimines is jav su labai mazais vaikais, persedimais, bet kazkaip atskrenda.
siaip skrenda zmones, kiek teko matyt...

kas nutiko blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Manot vaikams nepatiktų pažintinės kelionės? Aišku ne tokiu tempu kaip suaugusiems, bet jiems gi irgi įdomu. Jie nori baseinų, bet nori ir kitokių dalykų, ar aš klystu?

Beje Turkijoj yra antikos paveldo ar šiaip įžymybių, nesigundot nors dienai aplink apsidairyti?
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 01 30, 22:58)

Beje Turkijoj yra antikos paveldo ar šiaip įžymybių, nesigundot nors dienai aplink apsidairyti?

kapadokija jauciu per toli... mums efesas labai patiko, bus idomu palyginti su atenais. visgi sako, kad tikroji senove turkijoje rolleyes.gif
Atsakyti
turkijoj ne. Gal siemet sugalvosim, nezinau.

Aisku kas vaikams irgi reik pazintiniu. 2017 buvo Kroatija kombinuota su poilsiu, Berlynas vien pazintine. Sunus dar su futbolu siek tiek Estijos, Svedijos, Lenkijos, Latvijos mate. Manau kad pakankamai.

2018 mes dviese i Roma, tada Turkija ir reik kokia pazintine rudeniui visiems sugalvot.
Man tik sunkiai sekasi viska suderinti viename. Tai musu seimynai gal geriau tokios atskiru tikslu kelioneles.

Milaaa, savi niuansai ten. Nesiplesiu. Nu bet sveikas protas nugalejo, kur cia nupulsi. Nes ir atostogu beangiu noris, ir buto didelio pasorioj vietoj. Tai nugalejau savo ego or tiek. Pagyvensim pamatysim😄😄😄. Is vyro siemet daug tikiuos😄😄😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 30, 23:06)
... reik kokia pazintine rudeniui visiems sugalvot.

man labai patiko pietu prancuzija, nica 4u.gif biggrin.gif biciuliai su 2 mazyliais apsistojo puse laiko antibuose, salia juros visai. pacioj nicoje yra kie paziureti, salia monakas su akvariumu, formules trasa, pilim. kanai, jei idomu, grasas, jei patinka kvepalai. san tropezas. marselis. tie kas nuomoja masina vaziuoja paziureti kazkokiu uolu/skardziu ar kazko, nesigilinau, nes neturejom auto. rudeni silta, dar pilna galima maudytis wub.gif bustu ir bilietu kainos buna draugiskos. na, lietuviai niekad draugiskom kainom nebuna, bet lenkai labai, jau su 5zmoniu sobla galima ir iki varsuvos pavaziuot, nuskristi.
zodziu, pati ten vaziuociau ir vaziuociau biggrin.gif

ziuresiu, kaip patiks atenai. irgi yra tiesioginiai skrydziai rudeni. kiek ziurejau apgyvendinima pasirode zenkliai pigiau nei kitur. jura salia. ziuret yra ka. ispudziu daugiau bus kai grisim 4u.gif
Atsakyti
Mes šiemt gal į Sucha Biala pašoksim.
Mergiona, prašau patvirtink, kad mano širdis atlaikys žiūrint, kaip vaikai ten strakalioja unsure.gif
Atsakyti
Uf, iš ligų išsikapstėm, reik ir mum keliones planuot biggrin.gif
Mergiona, kurioj tu ten Bulgarijos daly buvai? Oras liepos pradžioj ne 40 tikriausiai? Aš irgi noriu trumpo skrydžio. Dėl savęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 01 30, 22:03)
Mes šiemt gal į Sucha Biala pašoksim.
Mergiona, prašau patvirtink, kad mano širdis atlaikys žiūrint, kaip vaikai ten strakalioja unsure.gif

ivertinu, atlaikys bigsmile.gif jei as irgi mergaites zygi atlaikiau biggrin.gif bet jei bus dregnesne vasara- gali buti pilna vandens, tai batai! batai! batai! ir kad neslydus jei slapi

QUOTE(vienintele @ 2018 01 30, 22:12)
Uf, iš ligų išsikapstėm, reik ir mum keliones planuot  biggrin.gif 
Mergiona, kurioj tu ten Bulgarijos daly buvai? Oras liepos pradžioj ne 40 tikriausiai? Aš irgi noriu trumpo skrydžio. Dėl savęs  biggrin.gif

Visur beveik buvau. Ne, ne 40, bet buna ir lb karstu dienu, man tai vakarai patinka, nuo kokios 16-17 val wub.gif tokia maloni siluma wub.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 30, 19:02)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
apie valandu skirtuma gi girdejai?
trunka panasiai, kaip iki jav, kanados, tailando, maldyvu ir panasiai 4u.gif

as apie skrydzio trukme, rodo 3 persedimus. unsure.gif aisku, paieskojus gal rastum ir geriau, bet visvien ypac jei savaitei tai tik mano teta taip skraido, bet ji gi ne poilsiui.
Atsakyti
Kas ta Sucha Biala?
Atsakyti