QUOTE(Veluma @ 2018 01 23, 20:49)
Mergiona, super kad viskas norma.
Milaaa, nu jei turi gydanti gydytoja, kuris skiria kraujo tyrimus ir zino situacija su paemimu, negi negali patart/ rast budo kaip? Ar man kaip gydytojo klientei turetu tai rupeti? Beda supuvusioje sistemoje, kuri zmones laiko pacientais, o ne klientais ir neveikia kaip normalus verslas ( valdomas valstybes). Nes nei as pati turiu viska zinoti, susitvarkyti ir t.t., tai kam man reikia gydytojo? Tas pats kaip klientas ateitu siltnamio pirkt, o mes sakytume nugi susipjauk, susipakuok ir tt jei tau reikia. Pinigus ir vienu ir kitu atveju klientas moka juk.
Geriau linksmesne gaida- kur atostogausit siemet? As vel noriu tinginio AI atostogu, pakako man Kroatijoje maista ruost😄, ale kad nera kur vaziuot😄, buve kaip ir visur kur tokios paslaugos. Rodo sala likus, gal kuri buvot?
Ir dar- noriu i buvusia darboviete grizt ( ne pas vyra 😄).Rojus ten buvo, palyginus su dabar. Jokie pinigai nebegroja. Tai galvoju ar nugalet isdiduma ir pasiprasyt, kol manes nepamirso😄😄
Milaaa, nu jei turi gydanti gydytoja, kuris skiria kraujo tyrimus ir zino situacija su paemimu, negi negali patart/ rast budo kaip? Ar man kaip gydytojo klientei turetu tai rupeti? Beda supuvusioje sistemoje, kuri zmones laiko pacientais, o ne klientais ir neveikia kaip normalus verslas ( valdomas valstybes). Nes nei as pati turiu viska zinoti, susitvarkyti ir t.t., tai kam man reikia gydytojo? Tas pats kaip klientas ateitu siltnamio pirkt, o mes sakytume nugi susipjauk, susipakuok ir tt jei tau reikia. Pinigus ir vienu ir kitu atveju klientas moka juk.
Geriau linksmesne gaida- kur atostogausit siemet? As vel noriu tinginio AI atostogu, pakako man Kroatijoje maista ruost😄, ale kad nera kur vaziuot😄, buve kaip ir visur kur tokios paslaugos. Rodo sala likus, gal kuri buvot?
Ir dar- noriu i buvusia darboviete grizt ( ne pas vyra 😄).Rojus ten buvo, palyginus su dabar. Jokie pinigai nebegroja. Tai galvoju ar nugalet isdiduma ir pasiprasyt, kol manes nepamirso😄😄
nu Veluma... tai pasius i priklausancios poliklinikos laboratorija, o ten bandys bandys ir nepadarys... kur toliau eiti? i privacias? tai buvo gi. paziuri ir net nepradeda, arba syki du pabando ir atsipraso tai, kad moki pinigus nieko nereiskia...
ir dar... is to kas vyksta, labai panasu, kad beda ir tame, kad zmones save laiko klientais, o ne pacientais... ir laikosi principo, kad klientas visada teisus. bet taip nera, nes gydymo istaigoje, nera klientu, yra pacientai ir ju niekas neaptarnauja, o teikia pagalba, tiria ar gydo/slaugo ir gydymo istaigoje teisus ne pacientas
del sistemos supuvimo net nesigincyju, pritariu bet ar medikai del to kalti?
atostogausime neuzilgo keleta dienu poryziuje, vasara su vaikiu ir drauge(turbut) zydra pakrante ir/ar portugalijos apacia, rudeni turiu bilietus uz kapeikas i atenus, is kuriu planas i italija nukakti.
rodo saloje buvau 1d isvykoje, tevai ilesejosi ilgiau, kazkokio vau neisgirdau. si savaitgali paroda, nuvaziuok, gal ka idomaus gausi
del paskutines pastraipus, siulau myta su tavo vynu ir Pabirutes tortu