Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(*lim->0* @ 2018 01 17, 21:15)
Ne lt. Bet teismas visvien  norejo  irodymu, kad parduodama vieninteli seimos turta as ju nenuskriausiu. Debiliska, bet is pirmo karto neleido parduoti  ax.gif

na va matai, buvo problemu.

Veluma, o ka su teisininkais aiskiniesi?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 17, 20:47)
na va matai, buvo problemu.

Veluma, o ka su teisininkais aiskiniesi?

Buvo. Teko nukrypti nuo formos ir rasyti platesni rasineli - paaiskinima, kad pinigai bus naudojami depozitui uz nauja busta ir kad pajamos leidzia ta busta isigyti. Pajamu irodymas, nuomos sutartis, banko "decision in principle", kuri gali internete per 5 minutes atsispausdinti. Taigi nieko faktisko, susijusio su nauju bustu - tokio dar nebuvo net horizonte.
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2018 01 17, 23:24)
Buvo. Teko nukrypti nuo formos ir rasyti platesni rasineli - paaiskinima, kad pinigai bus naudojami depozitui uz nauja busta ir kad pajamos  leidzia ta busta isigyti. Pajamu irodymas, nuomos sutartis, banko "decision in principle", kuri gali internete per 5 minutes atsispausdinti. Taigi nieko faktisko, susijusio su nauju bustu - tokio dar nebuvo net horizonte.

na taip, bet tu visvien isvarei ir taskas lt sistemai, mano kita situacija, as nenoreciau kazkokiu fiktiviu sutarciu ar ko- nes ir pati bijau... tiesiog bandysiu pardavinet ir ziuresiu kas rinkoje... juk jei atsiranda pirkejas o nieko pirkt man nera- na galiu neimt rankpinigiu ir tiek, arba jei tam zmogui neskubu- tartis del ilgesnio termino.
Atsakyti
MErgiona, del tam tikru apribojimu, kurie ideti i sutarti. Aisku, reikejo aiskintis proes pasirasant is vis, na bet geriau per bandomaji nei veliau. Tiesiog noriu zinot ar jie ko nors verti, ar tiesiog bla bla. Nuo atsakymo daug kas priklausys ir bus pagrindas diskusijai po bandomojo.
Atsakyti
O! aisku apie Tavo darbo sutarti nieko nzn, bet kaip praejus tiek teismu galiu pasakyt- viskas surasyta kazkur po parasu "bla-bla" kol viskas gerai, bet jei kas negerai: "cia parasyta? Taip? Jusu parasas? Tai jusu?"- sneka baigta. Nes negali surasyt tik neteisetu veiksmu- na, "isipareigoju pavogt", visa kita- "saliu susitarimas" ir net jei skamba nlb logiskai tas reikalavimas- jus taip susitaret, parasai yra. (as cia prie ko- nuejus vienkartinei konsultacijai teisininkai daznai atmestinai ziuri, lygiu "man taip atrodo", bet jei prietu reikalas iki veiksmu ir teismu- visai kitaip sakytu, tak chto galvok galva pirmiausia pati ar kelias nuomones susirink jei kas rimto)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paziuresim kai gausiu isvadas. Jei matysiu kad gali grest nemalonumais, sakysiu kad isimtu arba po bandomojo neliksiu.

Lekiam i Roma kovo viduryje 3 dienoms. Papasakokit kas buvot, ka reikia pamatyt.
Atsakyti
As buvau, bet standartinis rinkinis- Kolizejus-fontanas-laiptai, aibe kazkokiu baznyciu ir aiksciu, na ir aisku Vatikanas wub.gif va sita gerai pamenu ir ispudi paliko. Imho jei 3d- viena Vatikanui, viena Kolizejui ir apilinkem, o dar viena laisva- galima dar ka sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 18, 23:30)
As buvau, bet standartinis rinkinis- Kolizejus-fontanas-laiptai, aibe kazkokiu baznyciu ir aiksciu, na ir aisku Vatikanas  wub.gif va sita gerai pamenu ir ispudi paliko. Imho jei 3d- viena Vatikanui, viena Kolizejui ir apilinkem, o dar viena laisva- galima dar ka sugalvot.

Trečia diena Trevi fontanui, Navonos aikštei ir apylinkėms wub.gif šiaip Romoj žiauriai daug gražių bažnyčių, jei domina, sakykit, kokio stiliaus patinka, gal parekomenduočiau ką. Bet tik jei menas domina.
Atsakyti
Aciu, merginos -konspektuoju. Kaip del Vatikano -sestadieni? Nes mes turesim sestadieni ir sekmadieni, tai galvju sekmadieni turbut isvis neimanoma? Ir ar anas pacioje Romoje, ar kazkur ne visai? Jei viesbutis sako 1 km iki Vatikano -tai cia iki to tikrojo, kur popiezius ar vel kokia apgaule?

Atsiprasau uz durnus klausimus, nepasiziurejau dar normaliai...
Atsakyti
Veluma, kazkur pacioje Romoje, nes mes visur ejom kojitem- per 10 val aplankem viska- ir fontana, ir Kolizeju, ir Vatikana, ir laiptus- niekur lb toli nejom, tai ten turbut centro-centras. Pats Vatikanas yra lb nedidelis, bent man susidare ispudis vos daugiau uz ta per Velykas rodoma aikste su tais pastatais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 sausio 2018 - 09:08
Aciu, super. O ka tame Vatikane visa diena veikt tada? Ten galima i vidu kur ieit? Eiles? Kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 19 sausio 2018 - 09:09
QUOTE(Veluma @ 2018 01 19, 09:09)
Aciu, super. O ka tame Vatikane visa diena veikt tada? Ten galima i vidu kur ieit? Eiles? Kainos?

jo, i ta Svento Petro (?) ar kokia ten- Katedra- galima, net per misias buvau wub.gif ir dar buvo galima kazkur ant boksto ar stogo kazkokio lipt- panorama pasigrozet. Zinau kad muzejus ten kazkoks yra bet nebuvau. Bet man ispudi nerealu paliko. Man buvo 23 mazdaug- tai pabuvus ten supratau kodel Ralfas ismaine Mege i teise aukoti misias tokioje vietoje. biggrin.gif

daugiau nieko nzn, seniai buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 sausio 2018 - 09:29