Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(milaaaa @ 2018 01 16, 20:20)
Mergiona bigsmile.gif  butas?  4u.gif

nebent banka apvogsiu biggrin.gif as max 70 000 ziuresiu, na 75 000 jei su turbo remontu kuris man tinka. Bet labiausiai priklauso uz kiek ar parduosiu savo buta, nes jei parduosiu vos ne uz 70- vienas klausimas, o jei nieks nepirks ar pirks uz kokius 55- na tai ka ir kalbet. unsure.gif siaip sudetinga, nesuprognozosi, pasirodo rinkoje geras 4 kambariu nu bet savo as akimirksniu neparduosiu gi. unsure.gif o jei parduosiu o pirkt nera ka? bet siaip jei kokiu nors ekstra ivykiu nebus- planas po 2 metu. Nes man tinka kokie 4 namai- labai, dar 2-3 na priimtini, tai pasirinkimas lb mazas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 16 sausio 2018 - 22:34
As tik va tokio ieskau, man labai patinka isplanavimas wub.gif

https://www.skelbiu....o-32532537.html
Atsakyti
Mergiona, baisokas man tas tavo butas. Kiek ten reikia pinigu idet, kad sutvarkyt? o dar lyg ir pelesis???

Siaip tai logiskiausia butu buta parduot, tada nuomot ir pirkt iskart, kai tik atsiranda geras pasiulymas. Mes taip svarstom daryt. Nes kitaip tikrai nepagausi.
Atsakyti
ne-ne, as ne apie sita konkreciai bet apie isplanavima (man na jeginis, ten ir tokia bendra erdve zmones parado, ir ta pereinama kambari visaip padaro- idomiu variantu maciau, virtuve ir kambari balkono saskaita lb padidina, na zodziu toks su perspektyva, blokiniam gauni 4 kambarius ir tamsu ilga koridoriu, nenoriu tokio), toks yra tik keli monolitai 16 aukstu prie Mandarino, ir dar vienas Salomejos Neries man patinka (ir ru mokykla nebloga ten salia), nes ju dar keli prie Staneviciaus-Fabu gatviu, prie pat- tai tu nenoriu. Kadangi ta uz kapeikas kuris buvo pardave- tai sedziu ir toliau taupau.

Veluma, as nzn ar taip galima padaryti. Jus gal dar ka turit, o man teismas tikrai neleis iseit su vaikais ant gatves. Juk parduodant vienintele seimos gyvenama vieta su vaikais kazkaip teismo leidimo reikia. Bent man taip aiskino, ana karta dar vaiku neturejau. Pries pora metu agente sake kad turi buti preliminari pirkimo pasirasyta, tada leidzia pardavinet matant kad gerini salygas o ne blogini (na, pvz parduot buta ir pirkt barako kambareli su 3 vaikais gali neleist)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 sausio 2018 - 11:46
QUOTE(Veluma @ 2018 01 17, 13:20)
Siaip tai logiskiausia butu buta parduot, tada nuomot ir pirkt iskart, kai tik atsiranda geras pasiulymas. Mes taip svarstom daryt. Nes kitaip tikrai nepagausi.

tai vat, klausimas- kaip gausi teismo leidima? parduodama nama ir pablogindama jiems salygas? turi koki minciu?
teismo leidimo reikia ir jei perki nauja(kita) busta su paskola, nes ji ikeiti 4u.gif

mes pirkom ir pardavem kartu, taigi reikejo leidimo parduoti, kuri iskart gavom, nes ''gerinom'' salygos. paskui prasiau dar vieno, kad nauja galima butu ikeisti bankui, kuri irgi dave, nes vaikai isvis buvo deklaruoti kitur ir senasis nebuvo parduotas... smile.gif
Atsakyti
na jei vietoj namo perki buta uz 400 grybu miesto vidury tai imho itarimu kad blogini manau nekils. Bet vat tikrai man sake kad turint vaiku nera taip paprasta o as tai dvigubai itartina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 17, 14:16)
na jei vietoj namo perki buta uz 400 grybu miesto vidury tai imho itarimu kad blogini manau nekils. Bet vat tikrai man sake kad turint vaiku nera taip paprasta o as tai dvigubai itartina  unsure.gif

jeigu prasymo metu pateiki kito turto pirkimo preliminaria sutarti, viskas ok, leidima duoda! bet Veluma, kalba apie turimo pardavima, nuoma ir laukima palankios progos! tai vat idomu, kaip tokiu atveju?
Mergiona, tau paprasciau, gali prisideklaruoti pas mama, automatiskai ir visi vaikai, tada irgi gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 17, 15:12)
Mergiona, tau paprasciau, gali prisideklaruoti pas mama, automatiskai ir visi vaikai, tada irgi gerai unsure.gif

chavojto as abejoju kad tevai palaikys toki finta unsure.gif mama mano kad man nereikia didesnio buto.
Atsakyti
Na as gi kazkaip pardaviau biggrin.gif be jokiu kitu pirkimu. Ejom bendra tvarka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2018 01 17, 21:44)
Na as gi kazkaip pardaviau  biggrin.gif be jokiu kitu pirkimu. Ejom bendra tvarka.  ax.gif

o vaiku gyvenamoji vieta buvo deklaruota lt? jau gi kuri laika buvai isvykusi...
Atsakyti
NT agente sake fiktyviai galima preliminaria padaryt. Arba vaikus pas tevus ir save sudeklaruosiu. O ikeiciant tai jokiu teismo leidimu musu neprase, nes pora kudikiu buvo jau. Arba as nepamenu.
Man tik nuomai pinigu gaila. Ir nezinau kaip su darbais vistik bus, laukiu teisininko isaiskinimo del darbo sutarties... ir dirbt tiek daug nenoriu, noriu laisvo grafiko, ir algos dideles noriu. Zodziu, mano fronte nieko naujo, viskas po senovei 😄😄😄
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 17, 18:47)
o vaiku gyvenamoji vieta buvo deklaruota lt? jau gi kuri laika buvai isvykusi...

Ne lt. Bet teismas visvien norejo irodymu, kad parduodama vieninteli seimos turta as ju nenuskriausiu. Debiliska, bet is pirmo karto neleido parduoti ax.gif
Atsakyti