Oh. Tiek rasiau ir dingo.
Taip, Saltiniu namuose cia. 2009 statytas ir iki siol neparduotas kotedza- 610 tukst. Su daline apdaila.
Mergiona, is namo mes norim issikelt i kita likvidu turta. Tad perimetras yra nedidelis, aplink centra. Kol nera butinybes is namo issikraustyt (bankrotas, skyrybos- daugiau nesugalvoju greit), eiti i buta tinkama gyvent nematau prasmes.
Galvojam, ieskom toliau. Namu kol kas susidomejimo nera. Taip kad...
Svarstom taxi issipirkt vaikams veziot, imone gal sumokes 😄
Na tau geriau matyt
Veluma, o kiek prašot už namą?
Jei didelis skirtumas tai turbūt taxi pigiau samdyt. O kaip gyvenimo kokybė? Kažin kur ji būtų geresnė... Rimtai, nenorit pabandyt kokiems metams išsinuomot centre? Gal pagyvenusi sakysi fe miestas oi kaip gerai, kad namo nepardavėm. Bet būsi išbandžius svajonę.
Jei didelis skirtumas tai turbūt taxi pigiau samdyt. O kaip gyvenimo kokybė? Kažin kur ji būtų geresnė... Rimtai, nenorit pabandyt kokiems metams išsinuomot centre? Gal pagyvenusi sakysi fe miestas oi kaip gerai, kad namo nepardavėm. Bet būsi išbandžius svajonę.
QUOTE(Eufemija @ 2018 01 11, 08:56)
Veluma, o kiek prašot už namą?
Labai pritariu.
Jo, man kaip gyvenusiai centre noras gyvent centre atrodo minimum keistas. Pilna geru vietu, nesakau kad "varyk pas mus i blokinius miegamiakus", na bet filaretai, antakalnis, gaaal zirmunuose kazka paziuret galima... tie visi nauji kvartalai breziniai- grazu, o realiai uzstatu- langai i langus tarp griuvesiu. Uzupyje dbr stato, prie angelo. O jo majo! gelytes neturesi, nes nei spindulelio saules nebus, o kainos turbut dar brangiau nei 400 000 "tokia vieta-tokia vieta" Pamenkalnio stoteleje state nama Na maketai tikrai atrode puse velnio, tik stebejausi kur visi tie medeliai planuojami. Dbr pravaziuoju- na igrustas namas tarp degalines gatves ir poros griuvanciu namu jokiu ten medeliu- parkeliu kaip paise. Vot laime terasa i gatve turet toje duobeje na bet vaaaizdas... upe-baznycios-gal ir Seimas matosi.
A, dar man mazas plotelis prie Svencioniu-Polocko gatves patinka
trumpai- as prie to, kad yra lb geru taskiniu vietu, nereikia taip greztai to centru apsiribot, nieko ten gero (pavieniai geri namai- butai, bet pagaut ir rast toki reikia)
A, dar man mazas plotelis prie Svencioniu-Polocko gatves patinka
trumpai- as prie to, kad yra lb geru taskiniu vietu, nereikia taip greztai to centru apsiribot, nieko ten gero (pavieniai geri namai- butai, bet pagaut ir rast toki reikia)
Man turbūt patiktų centre, gi yra ten geresnių vietų, ne tik Mergionos aprašytų. Žinau yra kas gailisi iš Užupio į Lazdynus išsikėlę. Norėjo naujos statybos buto, neužteko tada pinigų seno remontui. O dbr norėtų grįžt bet šaukštai po pietų. Manau mano vaikam paaugliam dar labiau patiktų.
Turbūt visur gerai kur mūsų nėra.
Turbūt visur gerai kur mūsų nėra.
Na, Uzupi centru nelaikau, Uzupis dbr lb grazeja, gaaal imanoma ka rast. As negaliu gyvent be saules, tos storos sienos, zemi namai vienas prie kito Mano vaikystes nama Svencioniu gatve dbr perstate, 3 auksta iskele- na tikiu kad ten galima gyvent, vieta rami-gera, ten lb madras rajonas pasidare, ne siaip sau Mortos pradines klases ten. Kur dar gyvenau? Pylimo gatve ir kiemai- man kosmaru-kosmaras. Kretingos/ Klaipedos- nu biski didesni kiemai na bet dbr uzstatyta viskas, masina ant masinos butai tamsus, langai dideli, bet storos sienos ir zemai. Traku gatve- tas pats. Toliau nuo Pylimo i virsu, link Mindaugo maxes pora vietu daznai lankydavau- na tas pats, saules nulis, nors ir pietine puse, bet kito namo nugara uz 60-70metru, masinom uzgrusti kiemai
zodziu, ten reikia vos ne kiekviena buta ziuret atskirai, gali buti 3 aukstas- langai i siena, o 4tas- jau virs, bet kur garantija kad po metu kitu neisaugs kas pries langus?
zodziu, ten reikia vos ne kiekviena buta ziuret atskirai, gali buti 3 aukstas- langai i siena, o 4tas- jau virs, bet kur garantija kad po metu kitu neisaugs kas pries langus?
Susalot visos??? Rekomenduokit taksi, vezancia vaikus.
Neee, prie pečiaus šilta...
Man tai vėl reikia kavinės kur nors Rokuose (kas pas mus Kauną žino?). Įdomu, kas ten per objektas adresu J. Borutos 23? turėtų būti kavinė "Pas Barborą". Googlas rodo kažkokią baisią plytų fabriko teritoriją
Man tai vėl reikia kavinės kur nors Rokuose (kas pas mus Kauną žino?). Įdomu, kas ten per objektas adresu J. Borutos 23? turėtų būti kavinė "Pas Barborą". Googlas rodo kažkokią baisią plytų fabriko teritoriją
QUOTE(san @ 2018 01 15, 22:44)
Neee, prie pečiaus šilta...
Nežinau. Bet ryt abu su MB turim laisvą vakarą, tai galiu nuvažiuoti patestuoti meniu ir vietą. Tik surašyk, į ką atkreipti dėmesį ar paklausti.
QUOTE(pagyvenus @ 2018 01 15, 23:18)
Nežinau. Bet ryt abu su MB turim laisvą vakarą, tai galiu nuvažiuoti patestuoti meniu ir vietą. Tik surašyk, į ką atkreipti dėmesį ar paklausti.
oi, pagyvenus, nenoriu taip užkrauti darbu Na nebent čia jums tokia atrakcija Mums metinėms reikia.
QUOTE(san @ 2018 01 16, 09:06)
oi, pagyvenus, nenoriu taip užkrauti darbu Na nebent čia jums tokia atrakcija Mums metinėms reikia.
Pavalgyti darbas nesunkus ir MB labai mėgiamas Žvilgtelėjau jų facebook - ten lyg tai rokų keramikos administracinis pastatas. Bet dirba jie tik dieną. Tai sutariau su MB - važiuosim ten šiandien pietų. Pafotkinsiu, paragausiu ir vakare parašysiu ataskaitą.