Mergiona, namas nejuda. Nieko nezinau, liepiau vyrui kita sav skambint.
Pradirbau visa diena, galva kazkokia svinine. Pavargau. Laukiu picos su cola, gal dar kokio brendziuko slakeli reiks isipilt.
Uzsakiau Druskininkus siandien, bet tik vienai nakciai istaikom. Gal atsipusim nors kiek, pora savaiciu dar laukt. Uzklausa del kotedzu kainos nusiunciau 😄😄
san Linkiu, kad nepristigtų fantazijos galvojant norus, jėgų ir sveikatos kai gausi viską, ko panorėjai ir, aišku, stiprių plaučių, kad užpūstum visas žvakutes ant torto
Dukra irgi kreivadantė ir pareiškė norą tiesinti. Užrašiau pas valstybinį ortodontą konsultacijai. Eilė trys mėnesiai - matyt kad spėčiau morališkai pasiruošti breketų kainai
O aš kažkaip suabejojau Lietuvos geromis perspektyvomis. Artimesnis susidūrimas su "politinio pasitikėjimo" valdininkais labai kirto man per optimizmą. Peržiūrint metų planus taip neužtikrintai man skaitėsi mano šviesios ateities Lietuvoje vizija Atitinkamai ir pernykščiai su ilgalaikiais sprendimais susiję planai liko neįgyvendinti, ir naujiems metams planuose palikau tą dalį tuščią. Bet užtai savęs mylėjimo ir smulkių "buitinių" pagerinimų srityse proveržis Iš darbų prie namo likučių/patobulinimų sąrašo išbraukiau dar vieną didelį punktą - turim miesto kanalizaciją ir naują vandens įvadą
Dukra irgi kreivadantė ir pareiškė norą tiesinti. Užrašiau pas valstybinį ortodontą konsultacijai. Eilė trys mėnesiai - matyt kad spėčiau morališkai pasiruošti breketų kainai
O aš kažkaip suabejojau Lietuvos geromis perspektyvomis. Artimesnis susidūrimas su "politinio pasitikėjimo" valdininkais labai kirto man per optimizmą. Peržiūrint metų planus taip neužtikrintai man skaitėsi mano šviesios ateities Lietuvoje vizija Atitinkamai ir pernykščiai su ilgalaikiais sprendimais susiję planai liko neįgyvendinti, ir naujiems metams planuose palikau tą dalį tuščią. Bet užtai savęs mylėjimo ir smulkių "buitinių" pagerinimų srityse proveržis Iš darbų prie namo likučių/patobulinimų sąrašo išbraukiau dar vieną didelį punktą - turim miesto kanalizaciją ir naują vandens įvadą
QUOTE(pagyvenus @ 2018 01 06, 19:39)
Iš darbų prie namo likučių/patobulinimų sąrašo išbraukiau dar vieną didelį punktą - turim miesto kanalizaciją ir naują vandens įvadą
O suprantu šitą džiaugsmą, ir mes tik pernai prisijungėm prie miesto tinklų,daug rūpesčių atkrito
QUOTE(pagyvenus @ 2018 01 06, 20:39)
jeigu gerai prisimenu, tai taviske gimnaziste - noras tik dabar atsirado?
Del breketu nezinau - maniskei problemas ganetinai gerai plokstele sutvarke ( buvo tikrai nemazos - gavome visa pagalba nemokama). Na gerai - nesutvarke, dar tvarkomi. T,y, yra palaikomoji programa, kad dantys per augima negriztu i senas vietas, o isliktu taip kaip buvo suformuoti.
Aisku tai pradeta buvo pasikeitus dantims - antroje klaseje.
Sausainiui reikia dbr pradet, pasake ateit kai tik bus imanoma ikalbet miegot su kapa
Bekase, ta palaikomoji programa kaip suprantu visam gyvenimui bent maniškei gydytojas sakė, kad nuėmus breketus, kai dantys bus tiesūs, reikės dar palaikomosios plokštelės, su kuria kai netingės ar matys poreikį miegos naktimis, nes dantys linkę grįžt į buvusias vietas. Tad laikas nuo laiko reikia jiems priminti, kad turi likti naujoje vietoje
Maniškiai su orodontais draugauja nuo 1-2 klasės. Plokštelės beveik visos buvo nemokamos. Kartais mokėdavau, kai norėdavau paspartinti procesą, nes kompensuoja gal vienas per metus. Bet plokštelių kaina smulkmė, apie 120 lt berods buvo. Vyriausiai užteko plokštelių, truputį yra kreivumo, bet jai tai nekelia problemų. Breketai deja nekompensuojami ir žiauriai brangūs.
Pagyvenus, mes irgi panašiai laukėme eilėje. :unsure
Maniškiai su orodontais draugauja nuo 1-2 klasės. Plokštelės beveik visos buvo nemokamos. Kartais mokėdavau, kai norėdavau paspartinti procesą, nes kompensuoja gal vienas per metus. Bet plokštelių kaina smulkmė, apie 120 lt berods buvo. Vyriausiai užteko plokštelių, truputį yra kreivumo, bet jai tai nekelia problemų. Breketai deja nekompensuojami ir žiauriai brangūs.
Pagyvenus, mes irgi panašiai laukėme eilėje. :unsure
"mano" butas parduotas... jau ne pirma karta pastebiu kol parduoda "be tarpininku" kaba ir kaba, tik atsiranda su agenturos numeriu- kelios dienos-savaite ir parduota...
ir vėl dirbat?
Mergiona, kaip tu?
Aš tai linksminuosi. Nusprendžiau praplėsti klientų pasirinkimo galimybes - skaitau seną seną rusišką uždavinyną. Jaučiuosi kaip kine - Stalingrado gynyba, snaiperis ir pn.:
"Po odnoj i toj žė startovoj pozicii protivnika proizvoditsia pusk piati rakėt..."
"Somolet proizvodit odinočnoje bombometanije po avtostradė širinoj ..."
"Somolet proizvodit odinočnoje bombometanije po kolonė voijsk protivnika..."
ir taip apie 50 proc. Uždavinynas "po radiotexnike" pakraipos...
Mergiona, kaip tu?
Aš tai linksminuosi. Nusprendžiau praplėsti klientų pasirinkimo galimybes - skaitau seną seną rusišką uždavinyną. Jaučiuosi kaip kine - Stalingrado gynyba, snaiperis ir pn.:
"Po odnoj i toj žė startovoj pozicii protivnika proizvoditsia pusk piati rakėt..."
"Somolet proizvodit odinočnoje bombometanije po avtostradė širinoj ..."
"Somolet proizvodit odinočnoje bombometanije po kolonė voijsk protivnika..."
ir taip apie 50 proc. Uždavinynas "po radiotexnike" pakraipos...
As super plauciu uzdegimas, nuo rytdienos antri antibai ir dar 7d nedarbingumo
geri uzdavinukai
geri uzdavinukai
Mergiono, oi oi.
Mes matyt liksim savo name. Kazkokz isprotejimas Vilniuje, butai nuo 400 tukst. Kazkoks kosmosas.
Mes matyt liksim savo name. Kazkokz isprotejimas Vilniuje, butai nuo 400 tukst. Kazkoks kosmosas.
Kas per butai uz tokia kaina? prezidenturos kieme? gedimino bokste? ta prasme as neagituoju uz buta, bet nejau negalima kazka tinkamo gyvent uz normalia kaina rast? as, aisku, tokiu butu neziuriu, na bet net sunku isivaizduot
QUOTE(Veluma @ 2018 01 10, 17:38)
Mergiono, oi oi.
Čia Šaltinių namuose tiek kainuoja?
Galiu pasakyti, kad ir Kaune dbr butų kainos centre išprotėjo. Galėtų taip algos išprotėti.