Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Keisti tie virusai. Mes kažkokį entero turėjom. Dičkis ryte nusivėme, dieną truputį paviduriavo pilvą paskaudėjo ir tiek. Man vueną naktį tik keistai paraižė pilvą. Mažiukas 4 dienas paviduriavo taip negausiai, po 3-4 kartus paroj, tik kad labai skystai. Tai nei sveikas nei ligonis, bet į daržą nėjo. Namus griovė. Tikiuosi jau pribaigėm tą virusą.

Šnd už dantų breketus už du vaikus 2,3 štukeles paklojau unsure.gif gera metų pradžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 01 05, 19:04)
Šnd už dantų breketus už du vaikus 2,3 štukeles paklojau  unsure.gif gera metų pradžia  unsure.gif

blink.gif ohohoniushki hoho unsure.gif as tikiuosi su ploktelem prasisukt ax.gif o jus turejot ir nepadejo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 05, 21:05)
blink.gif ohohoniushki hoho  unsure.gif as tikiuosi su ploktelem prasisukt  ax.gif o jus turejot ir nepadejo ar kaip?

Taip, turėjom plokšteles, kažkiek padėjo, bet nedaug. Vis tiek atėjo laikas breketams... ypač sūnui prieky išdygo tokie kreivi, kad kitaip nieko neįmanoma padaryti. Turbūt per vėlai pieninius išrovė, jam labai ilgai neiškrenta pieniniai, praktiškai visus turi rauti gydytoja, stipriai laikosi, o šone jau dygsta nauji. Tai toks vampyriukas dbr.
Dukros visai pakenčiami, apačioj gal tik truputį sugulę, bet ji labai nori, nu tai irgi pasiryžom... tsakant, dėl grožio nail.gif

Ir čia dar ne pabaiga... nu žiaurios šiaip kainos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 05 sausio 2018 - 20:18
Maniskis sunus plokstele naudoja, kai nepamirsta. Nezinau, breketu nedesim turbut. Mergiotei gal gerai butu del grozio, bet jei nebus indikaciju sveikatai, irgi matyt nedesim. Tegu protu ziba.

Savaitgalis su darbais. Pikta kai velnias esu. Nenoriu tiek dirbt. Tai atsinaujinau LinkedIn profili, galvoju gal vistik noriu kokio konsultacinio darbo, buti laisvai samdomu ekspertu smile.gif. Darbas ima trukdyt gyvenimui.

Pabambejau, einu dirbt. Ai dar pries tai seile pavarvinsiu i kotedzus. www.saltiniunamai.lt

San, su gimtadieniu. Fantastiskos dienos ir visu fantastisku metu linkiu!
Atsakyti
As noreciau darbo kur alga pervestu i korta i vsio ax.gif visai dirbt nereiktu bigsmile.gif

San, su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 06, 11:10)

QUOTE(Mergiona @ 2018 01 06, 11:22)

Ačiū smile.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

San auk didute, buk gerute smile.gif Su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 06, 11:10)
Maniskis sunus plokstele naudoja, kai nepamirsta. Nezinau, breketu nedesim turbut. Mergiotei gal gerai butu del grozio, bet jei nebus indikaciju sveikatai, irgi matyt nedesim. Tegu protu ziba.

Savaitgalis su darbais. Pikta kai velnias esu. Nenoriu tiek dirbt. Tai atsinaujinau LinkedIn profili, galvoju gal vistik noriu kokio konsultacinio darbo, buti laisvai samdomu ekspertu smile.gif. Darbas ima trukdyt gyvenimui.

Pabambejau, einu dirbt. Ai dar pries tai seile pavarvinsiu i kotedzus. www.saltiniunamai.lt

San, su gimtadieniu. Fantastiskos dienos ir visu fantastisku metu linkiu!

Aš irgi taip kalbėjau, sąkandis geras,apačioj tik pora dantukų kreivi, nieko tokio. Bet... smile.gif atėjo laikas, kai dukra ėmė prašyti. Neradau argumentų, kodėl turėčiau jai atsakyti. Jei jai trukdo gyventi, tegu tiesina, kankinasi du metus su breketais. smile.gif Gaila pinigų? Man vaikams negaila. Ypač investicijoms į save. Geriau gal reikėjo stokojantiems paaukoti? Gal. Šito nežinau. Bet visi darom kažkokius pasirinkimus. Ne jachtą pramogai perku.
Pažiūrėsiu Veluma kaip po kelių metų kalbėsi. smile.gif 4u.gif

Į kotedžus ir aš seilę pavarvinau. wub.gif

San, su gimtadieniu, smagios šventės wub.gif kartu su Trim Karaliais atkeliavai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 06 sausio 2018 - 14:38
bet man keista su tais breketais unsure.gif jei ziuret 40+ zmoniu dantis (na, kurie tikrai be breketu uzaugo)- tai vienam- kitam tik reiktu tiesint unsure.gif o dbr... nuo pirmu nuolatiniu jau sokineja tevai, ploksteles, sistemos visokios, kapos- o rezultatas visvien breketai ir visiems "oj, ten lb rimta" unsure.gif kodel siuolaikiniu vaiku tokie dantys kreivi? unsure.gif
Papildyta:
Veluma, kaip namas? Yra koks judejimas? "mano" buta jau parduoda per agenta unsure.gif uz ta pacia kaina unsure.gif pries Kaledas to norejau, o dbr per daug blogai jauciosi kad ivertint ar sveikai mastau unsure.gif
Atsakyti
Mergiona, nu nežinau, mano pačios dantys kreivi ir mano aplinkoj žiauriai daug kreivadančių. Gal kažkada seniai seniai kai žmonės daugiau kieto maisto valgė tie dantys ir buvo tiesesni. Bet vis dėlto man atrodo čia mitas... dbr tiesiog yra daugiau galimybių, tai jomis ir naudojamės. Beje net keturiasdešimtmečiai dbr užsideda breketus.
Atsakyti
na tai as suprantu, bet kai nera tikrai 90 laipsniu kampu dantis ar vienas ant kito, man net ne kaina neadekvatu bet 2 metai kanciu del "defekto" kurio nieks nemato pasalinimo... pas mus ar as maziau girdziu, ar dar nedaejo ta mada... ru foruma skaitau- 16 metu merginai dovanoja nosies tiesinima, lupu storinima 18- papus "paaugina" unsure.gif ir taip masiskai, nuo 30-35 jau botoksas lb normalu, 40-45 "face lift" unsure.gif man kazkoks kosmosas
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 06, 16:52)
na tai as suprantu, bet kai nera tikrai 90 laipsniu kampu dantis ar vienas ant kito, man net ne kaina neadekvatu bet 2 metai kanciu del "defekto" kurio nieks nemato pasalinimo... pas mus ar as maziau girdziu, ar dar nedaejo ta mada... ru foruma skaitau- 16 metu merginai dovanoja nosies tiesinima, lupu storinima 18- papus "paaugina"  unsure.gif ir taip masiskai, nuo 30-35 jau botoksas lb normalu, 40-45 "face lift"  unsure.gif man kazkoks kosmosas

Taip ir galvojau, kad į tai nukryps mintys smile.gif mokslas vystosi, kas žino, ateis kada nors mada ir iš atrinktų genų susidėslioti bei pasigimdyti tobulą kūdikį unsure.gif
Kojas skusdamos ir bikini depiliuodamos moterys dar ne tiek skausmo patiria, irgi visiškai beprasmio mirksiukas.gif tiesiog turbūt turim kiekviena sau susidėslioti, kada sau pasakyti stop, kur mano riba. Beje, ir nebijot ateity ją pakeisti unsure.gif aš tikrai nežinau, kaip ir kiek ateity išprotėsiu biggrin.gif Žodžiu jau nebesu niekam kategoriška. Pasaulis margas smile.gif

P.S. dantys yra vienas ant kito, nu nėra visiškas išpindėjimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 06 sausio 2018 - 16:24