Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Eufemija @ 2018 01 04, 20:34)
Nu jo  unsure.gif
Su Naujais  4u.gif visiem daug sveikatos, ypač Mergionai  unsure.gif na bet bent gal pailsėsi namie...

QUOTE(san @ 2018 01 04, 20:44)
bent žinosi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveik Mergiona 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergiona, kuo greičiau pasveikti 4u.gif

Multi puodą turiu ir aš. Redmond m90. Bet kažkaip nesusidraugauju su juo. Kai buvom išvykę atostogoms, kur nebuvo normalios virtuvės, tai pravertė. Namie mieliau viryklę naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintele: 05 sausio 2018 - 07:36
Mergiona, sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2018 01 04, 11:48)
tai po reklamos dar ir modeli parasyk prasau smile.gif

aš dabar tokį: PHILIPS HD4731/70, užsisakiau. Tikiuosiu gauti. (nes pastaruoju metu, kai tik ką išsirenkam, pasirodo, kad viskas išparduota unsure.gif ).
Atsakyti
Aciu, bandom, nesigauna unsure.gif Mergaitei umus alergijos mokyklai priepuolis- snd isvaziavo i mokykla per 2 pamoka man jau skambino kad jai lb bloga, reikia atvaziuot pasiimt... nuvaziavau, parsiveziau, dbr jos dviese namus griauna, tik vargsas Sausainis darze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 05, 12:38)
Aciu, bandom, nesigauna  unsure.gif Mergaitei umus alergijos mokyklai priepuolis-

Maniškis buvo kažkokį virusą pasigavęs: tai serg, tai neserg - kas antrą dieną į mokyklą varėm - mokytoja galvoja na: ir tėvai siaubūnai - sergantį vaiką į mokyklą tempia...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 01 05, 12:00)
Maniškis buvo kažkokį virusą pasigavęs: tai serg, tai neserg - kas antrą dieną į mokyklą varėm - mokytoja galvoja na: ir tėvai siaubūnai - sergantį vaiką į mokyklą tempia...

rimtai? papasakok, nes maniskei nzn kas darosi, linksma, zaidzia, staiga "aaaaa, mirstuuuuu, blogaaaa" asaros bira, vos ne alpsta, kas bloga? kur? "aaaa, bloga ir tiek!!!! skauda!!!" ka skauda??? (bet ka- galva-pilva-ausi)- po kokiu 15 min vel sveika unsure.gif ir taip jau beveik menuo unsure.gif gruodi 4 dienas praleido pavienes o ir kiek to gruodzio buvo unsure.gif nzn ka galvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 05, 12:38)
Aciu, bandom, nesigauna  unsure.gif Mergaitei umus alergijos mokyklai priepuolis- snd isvaziavo i mokykla per 2 pamoka man jau skambino kad jai lb bloga, reikia atvaziuot pasiimt... nuvaziavau, parsiveziau, dbr jos dviese namus griauna, tik vargsas Sausainis darze  unsure.gif

o kam jinai alergiska, kad tokiu laiku mokykloje gali alergijso priepuolis pasireiksti?

Mane vakar mazge irgi pradziugino - astmos paumejimas. Ir cia sanatorijoje, kai ir drusku kambarius gavo. Tikiuosi suvaldysim iki ketvirtadienio, nes imunoterapijos visai nesinori nukelti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2018 01 05, 12:25)
o kam jinai alergiska, kad tokiu laiku mokykloje gali alergijso priepuolis pasireiksti?

mokyklai alergiska biggrin.gif nes vos grizus namo stebuklingai pasveiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 05, 13:11)
rimtai? papasakok, nes maniskei nzn kas darosi, linksma, zaidzia, staiga "aaaaa, mirstuuuuu, blogaaaa" asaros bira, vos ne alpsta, kas bloga? kur? "aaaa, bloga ir tiek!!!! skauda!!!" ka skauda??? (bet ka- galva-pilva-ausi)- po kokiu 15 min vel sveika  unsure.gif ir taip jau beveik menuo  unsure.gif gruodi 4 dienas praleido pavienes o ir kiek to gruodzio buvo  unsure.gif nzn ka galvot  unsure.gif

maniškiui vistik aiškiau buvo, bet vis tiek praplėčiau savo žinių medicinos srity bagažą.
Skaudėjo gerklę, kosėjo 2 dienas, trečią dieną neleidom į mokyklą, nes iš vakaro kosėjo žiauriai, bet tą dieną namie jautėsi gerai, nebekosėjo. tik skaudėjo širdies plote blink.gif aš panikoj fear.gif bet kitą dieną išvarėm į mokyklą su skaudančia galva - anokia čia liga galvos skausmas... Tai apsivėmė mokykloj, važiavau pasiimti. kadangi mokykla ir poliklinika ten pat, tai užsukom pas gyd. sakė, visks čia normalia - virusas toks. nuo kosėjimo "pasigadina" tas skrandžio vožtuvas ir gaunasi refliuksas - dėl to skauda krūtinėj ir galvą. Užtruko sirgimas savaitę, temperatūros nebuvo.

ai dar išsiaiškinau, kad rytinis galvos skausmas gali būti nuo refliukso. O jei stipriai skauda, tada ir pykina, ir vemia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 05 sausio 2018 - 12:41
as saviskes zaskokus hormonams ir artejanciai paauglystei nurasau unsure.gif
Atsakyti