Sveikos, gerų šuniuko metų visoms Man asmeniškai visai norėtųsi ramesniuų. Praeiti buvo totaliai išskirtiniai, tokie turtingi permainų, kad net man kiek per daug. Ir dabo, ir asmeninėje srityje, ir aplamai gyvenimas totaliai pasikeitė ... Įdomu, kas čia bus toliau...
Aciu, merginos. O PRINCE ne IT sriciai labiau? Man reiktu kad tiktu viskam😀
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 20:39)
Aciu, merginos. O PRINCE ne IT sriciai labiau? Man reiktu kad tiktu viskam😀
su it labiau butu itil sertifikacija ( nors tinkanti ir kitom sferom) - turi ir projektu valdyma. O lt pritarsiu Pagyvenusiai labiai PMP ir Comptia vertinami.
Aciu, merginos!
negi dirbat? taip iš karto? aš irgi atsibraukiau į darbą pažiūrėti, kas čia daros...
mums 2018-tieji turbūt bus masinio atsinaujinimo metai - kavavirės žavesio neatlaikė ne tik multipuodas, bet ir šaldytuvas, nissanas...
Mergiona, kaip sveikata?
mums 2018-tieji turbūt bus masinio atsinaujinimo metai - kavavirės žavesio neatlaikė ne tik multipuodas, bet ir šaldytuvas, nissanas...
Mergiona, kaip sveikata?
San, priminei multipuodą... turiu klausimų šia tema toms, kurios tokį naudoja. Ką konkrečiai juo galima gaminti? Eina tik virti troškinti, ar ir iškepti kažką gautųsi? Ar tik vienas patiekalas gaminasi, ar gautųsi ir sriuba, ir antram patiekalui kažkas? Kiek laiko užtruktų, pvz., kokią žirnių košę išsivirti? Svarstau įsigyti tam, kad pasiimti į reisą, nes amžinai nedavalgius būnu, ryte nenoriu, paskui nėra laiko, o vakare būnu nusikalusi taip, kad jau tiesiog tingisi gaminti, užkremtu beleką ir lovon. Tai va pamąsčiau, kad gal vertėtų tokį daiktą įsigyti, pasigamintų kažkas kol važiuočiau, paskui tik įsipilti beliktų ir suvalgyti
QUOTE(denaxa @ 2018 01 03, 16:09)
San, priminei multipuodą... turiu klausimų šia tema toms, kurios tokį naudoja. Ką konkrečiai juo galima gaminti? Eina tik virti troškinti, ar ir iškepti kažką gautųsi? Ar tik vienas patiekalas gaminasi, ar gautųsi ir sriuba, ir antram patiekalui kažkas? Kiek laiko užtruktų, pvz., kokią žirnių košę išsivirti? Svarstau įsigyti tam, kad pasiimti į reisą, nes amžinai nedavalgius būnu, ryte nenoriu, paskui nėra laiko, o vakare būnu nusikalusi taip, kad jau tiesiog tingisi gaminti, užkremtu beleką ir lovon. Tai va pamąsčiau, kad gal vertėtų tokį daiktą įsigyti, pasigamintų kažkas kol važiuočiau, paskui tik įsipilti beliktų ir suvalgyti
gali viską virti (sriubos, košės), troškinti, kepti (bet kepsny nebus apskrudęs), kepti pyragą, duoną (taip pat nelabai bus plutos), garuose gaminti, makaronus gaminti (sudedi makaronus ir padažo ingredientus vienu metu), plovas ir pn., kiaušinienę pasikepti (bet šitą jau čia ir dabar, o ne ryte sudėjau - vakare valgau).
kelių patiekalų vienu metu nepagaminsi, nebent gaminant garuose: apačion sudedi garnyrą, o ant viršaus ant garų mėsą ar pn.
žirnių košę aš kartais verdu pusryčiams: iš vakaro sudedu viską ir nustatau, kada reikia. senajam savo puode virdavau ant troškinimo funkcijos 20 min. (per naktį būna išbrinkę). (bet su tom funkcijom reikia truputi apsiprasti ir atsirinkti kas kam geriausiai tinka, ir, įtariu, skirtingiems puodams bus šiek tiek skirtingai).
Ačiū, aiškiau šiek tiek, kas per daiktas Na, gaminti su juo išeitų tik dieną, nes naktį užvesto variklio nelaikau, tai iškraus akumuliatorius man Tai tik važiuojant . Realiai- tik vakarienę dažniausiai valgau, tai bent kartą per dieną norėtųsi šilto maisto normalaus, o jei vakare po darbo gamini- susigaišina labai laikas, ir mažiau jo lieka poilsiui. Dar jei tą darbą baigi kokią 1 val. nakties, tai koks ten dar gaminimas, dažniausiai tik arbatos užsiverdu
QUOTE(san @ 2018 01 03, 14:17)
negi dirbat? taip iš karto? aš irgi atsibraukiau į darbą pažiūrėti, kas čia daros...
Mergiona, kaip sveikata?
Mergiona, kaip sveikata?
tavo darbas uzsuko pas mane paziuret kas man daros pasake kad pasiilgo
da uz... supratau kad geriau po viena daikta nepirkt, kad nekelt konkurencijos
kol kas nlb
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 21:38)
Aciu, merginos!
Kad tik mačytų Pasigirk jei nuspręsi ko nors mokintis ar laikyti.
QUOTE(san @ 2018 01 03, 15:17)
Na dar nedirbu. Bet gal teks padirbėti Lyg ir kažkas ten viršuje suprato, kad naujų būdų įsisavinimui rasti nepavyko todėl teks standartiškai ruošti krūvas dokų konkursams, kuriuos šiaip jau pagal terminus kaip ir reikėjo pernai paskelbti.
ale tu matai kokių tų kavavirių būna. Nors atsinaujinimas, aišku, gerai. Bet gal ne tokiais užmojais Pas mane 2018 planuose keptuvė, peilis, blenderis, telefonas, kompas, stalas, kėdė, kondiškė.
QUOTE(Mergiona @ 2018 01 03, 20:55)
kol kas nlb
Sveikatos O namiškiai kaip? Atsilaikė?
QUOTE(pagyvenus @ 2018 01 03, 22:25)
Sveikatos O namiškiai kaip? Atsilaikė?
irgi mergaite kosti bet i gripo puse nieko nenesa
aciu
Sveikos visos sulaukusios Naujuju metu Su visom praejusiom sventem, mergaites
Musu sventes buvo nuostabios, seimoje su daugybe dovanu, skanaus maisto, ramiais pasiplepejimais. Hannah'os pirmos Kaledos Per daug zaislu, per daug ispudziu vaikui, tai net kelias naktis negalejo ramiai miegoti vargsiuke. Naujieji ramus, atsidarem buteli sampano, bet gereju nebuvo, tai beveik visas isejo i kriaukle, nu neskanu mums.
Atostogauju iki sausio 22d, MB tik siandien isejo i darba, tai tinginiauju, sukuosi apie namus. Langai, durys jau turetu greit atkeliauti i nama. Beje, neturedami ka veikti persiplanavom visa namo pirma auksta Dabar jau, rodos, tenkins visus musu poreikius kuriam laikui.
Man danti uzskaudejo per sventini laikotarpi, tai sausio 2 jau buvau prie gydytojos kabineto, persviete, kaip ir nera prie ko prisikabinti, tik vienoj vietoj matosi mazyte vos tamsesne demele-uzdegimas. Tai ir vel valgau antibiotikus, rodos, gereja, gal ir praeis. kaip sakoma, starostj ne radostj, molodostj ne ziznj
Mergiona, sveik greiciau, yra idomesniu dalyku gyvenime nei sirgti
Denaxa, turiu ta stebuklinga puoda, man labai patinka. Va ir dabar sumeciau mesike, bulves, raugintus kopustus, pora ir prieskonius - troskinasi be jokio vargo. Sriube irgi esu virusi, dar pyraga kepiau, ryziu pudinga, plova - vienu zodziu viskas su juo tvarkoj, pirk, neatsidziaugsi, maistas skanus sveikas ir svarbiausia siltas po sunkios darbo dienos.
Musu sventes buvo nuostabios, seimoje su daugybe dovanu, skanaus maisto, ramiais pasiplepejimais. Hannah'os pirmos Kaledos Per daug zaislu, per daug ispudziu vaikui, tai net kelias naktis negalejo ramiai miegoti vargsiuke. Naujieji ramus, atsidarem buteli sampano, bet gereju nebuvo, tai beveik visas isejo i kriaukle, nu neskanu mums.
Atostogauju iki sausio 22d, MB tik siandien isejo i darba, tai tinginiauju, sukuosi apie namus. Langai, durys jau turetu greit atkeliauti i nama. Beje, neturedami ka veikti persiplanavom visa namo pirma auksta Dabar jau, rodos, tenkins visus musu poreikius kuriam laikui.
Man danti uzskaudejo per sventini laikotarpi, tai sausio 2 jau buvau prie gydytojos kabineto, persviete, kaip ir nera prie ko prisikabinti, tik vienoj vietoj matosi mazyte vos tamsesne demele-uzdegimas. Tai ir vel valgau antibiotikus, rodos, gereja, gal ir praeis. kaip sakoma, starostj ne radostj, molodostj ne ziznj
Mergiona, sveik greiciau, yra idomesniu dalyku gyvenime nei sirgti
Denaxa, turiu ta stebuklinga puoda, man labai patinka. Va ir dabar sumeciau mesike, bulves, raugintus kopustus, pora ir prieskonius - troskinasi be jokio vargo. Sriube irgi esu virusi, dar pyraga kepiau, ryziu pudinga, plova - vienu zodziu viskas su juo tvarkoj, pirk, neatsidziaugsi, maistas skanus sveikas ir svarbiausia siltas po sunkios darbo dienos.