Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Sveiki, sveiki, namai gimti...

Tai matau, kad naujaisiais metais daugiasia reikia linkėti sveikatos, sveikatos ri dar kartą sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Da, eto tochno. Daug-daug sveikatos smile.gif na o toliau smulkme visokia pinigai, pvz biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau norai surasyti? Mes perskaitem praejusius, ne visai viskas issipilde, buvo ir liudnu minuciu, susijusiu su netektim, nuverkem po posma visi. Keisti metai buvo, kupini pokyciu, sunkiai ivertinami. Pagalvojom apie 2018. Vilimes kad bus ramuesni ir kurybiskesni.

Geru metu, tegul pildosi visi ir slapti norai.
Atsakyti
https://www.youtube....eature=youtu.be

graziu suns metu wub.gif (paziukit, ten online haskiu vada auga, gruodzio 23 gime, o koki zidini turi ir kojinytes wub.gif wub.gif )
Atsakyti
taip, kažkokie tie metai buvo unsure.gif ateinantys privalo būti geresniais mamontovas.gif taip sakant: meškos kasosi nugaras - sukasi žemė scenic.gif (pažiūrėjo maniškiai Šuriko nuotykius ir Kaukazo belaisvė - sakė, labai geras - visai, kaip Vienas namuose smile.gif Tai ten taip buvo išversta dainelė (triotsia medvedi ob zemnųjų os - vertitsia zemlia))
Atsakyti
As Naujaka svesiu pagal Kinus - vasario 16 unsure.gif pabandziau kazka planuot- bet na negaliu kol sausio neisgyvenom unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote/ galite rekomenduoti gerua projektu valdymo mokymus? Lim, Pagyvenus, kitos? Svarstau kad noreciau kokio rimto sertifikuoto kurso, prasyciau imones paremti😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 00:46)
Merginos, gal kuri zinote/ galite rekomenduoti gerua projektu valdymo mokymus? Lim, Pagyvenus, kitos? Svarstau kad noreciau kokio rimto sertifikuoto kurso, prasyciau imones paremti😄

blink.gif blink.gif blink.gif ko tik zmones naujako nakti neveikia unsure.gif
Atsakyti
Nu taigi rasiau planus 2018. O ka reikia veikt? Man Nauji absoliuciai ne svente, man rimta darbine naktis pagalvot kas buvo ir kas bus.
Atsakyti
Na nzn ka reikia veikt, kas patinka- ta ir reikia wub.gif

O po Kaledu Nykstukai nebevaiksto? Pas mano Nykstukus dar saldainiu atsargu liko ax.gif mastau sumest i kojines viska ka turim ar iki kokios kitos sventes test? ax.gif (nu ten ru kaledos, senas naujakas, kinu naujakas, o ten jau ir velykos beveik bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 sausio 2018 - 12:45
QUOTE(Veluma @ 2017 12 31, 23:46)

PRINCE2 šitie ant bangos dabar.

Su Naujais visas! Labai geri buvo 2017ieji ir tikiu, kad 2018 bus dar geresni. Padariau daugiau, nei planavau, išmokau daugiau nei galvojau galinti. O šiais metais padarysiu dar daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 11:55)
Nu taigi rasiau planus 2018. O ka reikia veikt? Man Nauji absoliuciai ne svente, man rimta darbine naktis pagalvot kas buvo ir kas bus.

Darbinė naktis biggrin.gif

Sveikos visos po sunkios darbinės mirksiukas.gif metų persivertimo nakties 4u.gif

Naujais metais linkiu visoms drąsių svajonių, ambicingų planų ir sėkmingų darbų viso to siekiant 4u.gif

Veluma, kai tuo domėjausi iš rimčiausių projektų valdymo sertifikatų buvo PMP (amerikoniška metodika) ir PRINCE (britiška metodika). Bent PMP tai kursų rinkoje yra. Galima ruoštis savarankiškai - yra viešai visa teorija. Kai galvojau laikyti buvau ir nulaužtų programų pasiruošimui susiradusi. Bet pati medžiaga plati, jei tik finansai leidžia visgi imčiau kursus. Aš PMP nelaikiau, nes įmonė kursų nepirko, o algai gauti buvo vienas iš dviejų - PMP arba
CompTIA Project+. Išsilaikiau Project+, šitas paprastesnis, nereikalauja nuolatinio atnaujinimo. Ruošiausi pati.
Atsakyti