Sveiki, sveiki, namai gimti...
Tai matau, kad naujaisiais metais daugiasia reikia linkėti sveikatos, sveikatos ri dar kartą sveikatos
Da, eto tochno. Daug-daug sveikatos na o toliau smulkme visokia pinigai, pvz
Ar jau norai surasyti? Mes perskaitem praejusius, ne visai viskas issipilde, buvo ir liudnu minuciu, susijusiu su netektim, nuverkem po posma visi. Keisti metai buvo, kupini pokyciu, sunkiai ivertinami. Pagalvojom apie 2018. Vilimes kad bus ramuesni ir kurybiskesni.
Geru metu, tegul pildosi visi ir slapti norai.
Geru metu, tegul pildosi visi ir slapti norai.
https://www.youtube....eature=youtu.be
graziu suns metu (paziukit, ten online haskiu vada auga, gruodzio 23 gime, o koki zidini turi ir kojinytes )
graziu suns metu (paziukit, ten online haskiu vada auga, gruodzio 23 gime, o koki zidini turi ir kojinytes )
taip, kažkokie tie metai buvo ateinantys privalo būti geresniais taip sakant: meškos kasosi nugaras - sukasi žemė (pažiūrėjo maniškiai Šuriko nuotykius ir Kaukazo belaisvė - sakė, labai geras - visai, kaip Vienas namuose Tai ten taip buvo išversta dainelė (triotsia medvedi ob zemnųjų os - vertitsia zemlia))
As Naujaka svesiu pagal Kinus - vasario 16 pabandziau kazka planuot- bet na negaliu kol sausio neisgyvenom
Merginos, gal kuri zinote/ galite rekomenduoti gerua projektu valdymo mokymus? Lim, Pagyvenus, kitos? Svarstau kad noreciau kokio rimto sertifikuoto kurso, prasyciau imones paremti😄
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 00:46)
Merginos, gal kuri zinote/ galite rekomenduoti gerua projektu valdymo mokymus? Lim, Pagyvenus, kitos? Svarstau kad noreciau kokio rimto sertifikuoto kurso, prasyciau imones paremti😄
ko tik zmones naujako nakti neveikia
Nu taigi rasiau planus 2018. O ka reikia veikt? Man Nauji absoliuciai ne svente, man rimta darbine naktis pagalvot kas buvo ir kas bus.
Na nzn ka reikia veikt, kas patinka- ta ir reikia
O po Kaledu Nykstukai nebevaiksto? Pas mano Nykstukus dar saldainiu atsargu liko mastau sumest i kojines viska ka turim ar iki kokios kitos sventes test? (nu ten ru kaledos, senas naujakas, kinu naujakas, o ten jau ir velykos beveik )
O po Kaledu Nykstukai nebevaiksto? Pas mano Nykstukus dar saldainiu atsargu liko mastau sumest i kojines viska ka turim ar iki kokios kitos sventes test? (nu ten ru kaledos, senas naujakas, kinu naujakas, o ten jau ir velykos beveik )
QUOTE(Veluma @ 2017 12 31, 23:46)
PRINCE2 šitie ant bangos dabar.
Su Naujais visas! Labai geri buvo 2017ieji ir tikiu, kad 2018 bus dar geresni. Padariau daugiau, nei planavau, išmokau daugiau nei galvojau galinti. O šiais metais padarysiu dar daugiau
QUOTE(Veluma @ 2018 01 01, 11:55)
Nu taigi rasiau planus 2018. O ka reikia veikt? Man Nauji absoliuciai ne svente, man rimta darbine naktis pagalvot kas buvo ir kas bus.
Darbinė naktis
Sveikos visos po sunkios darbinės metų persivertimo nakties
Naujais metais linkiu visoms drąsių svajonių, ambicingų planų ir sėkmingų darbų viso to siekiant
Veluma, kai tuo domėjausi iš rimčiausių projektų valdymo sertifikatų buvo PMP (amerikoniška metodika) ir PRINCE (britiška metodika). Bent PMP tai kursų rinkoje yra. Galima ruoštis savarankiškai - yra viešai visa teorija. Kai galvojau laikyti buvau ir nulaužtų programų pasiruošimui susiradusi. Bet pati medžiaga plati, jei tik finansai leidžia visgi imčiau kursus. Aš PMP nelaikiau, nes įmonė kursų nepirko, o algai gauti buvo vienas iš dviejų - PMP arba
CompTIA Project+. Išsilaikiau Project+, šitas paprastesnis, nereikalauja nuolatinio atnaujinimo. Ruošiausi pati.