QUOTE(san @ 2017 12 22, 21:25)
denaxa, tu vis sakai, kad mes čia nieko nesuprantam ir neįsivaizduojam, bet pati taip nieko ir nepasakai - tik, kad: jūs nusišnekat, o aš vistiek nesaklysiu, kaip yra iš tikrųjų.
Tai gal vieną kart imk ir pasakyk nors, ką nors - na nors truputį mums aiškiau bus. Gaila tau, ar ką, kad liaudis truputį praplės akiratį? Paimk ir aprašyk nuosekliai vieno ar kitą konkrečią dieną: atsibundu,šios dienos tikslas toks ir toks, vadyba davė tokią ir tokią info, turiu suplanuoti tą ir tą, vaižiuoju, netikėtai babach kamštis, perplanuoju taip ir taip ir vistiek spėju.
Tai gal vieną kart imk ir pasakyk nors, ką nors - na nors truputį mums aiškiau bus. Gaila tau, ar ką, kad liaudis truputį praplės akiratį? Paimk ir aprašyk nuosekliai vieno ar kitą konkrečią dieną: atsibundu,šios dienos tikslas toks ir toks, vadyba davė tokią ir tokią info, turiu suplanuoti tą ir tą, vaižiuoju, netikėtai babach kamštis, perplanuoju taip ir taip ir vistiek spėju.
https://www.youtube....h?v=h4nyJDPAqcU
Buvo minta be sustojimo nuo Calais iki išsikrovimo Olandijoje. Tada nespėjau, pakeliui pakliuvau į stau. Mačiau, kad nespėsiu išsikrauti, rašiau vadybai, gavau žinutę- bandom, varom ant max. Deja, pritrūko man darbo laiko ir teko sustoti nedavažiavus apie 10km. Aišku, ant kelio kišenėje, apie jokius parkingus jau ir kalbos negalėjo būti. Vienas iš tų retų atvejų, kai nespėjau Nu gal kada reikės aprašyti kokią dieną. Jų būna tokių beprotiškų
O po teisybei- kodėl aš viena turiu apie savo darbą smulkiai pasakoti? tada jau turėtų visos, nes pvz., aš jūsų visų darbų irgi nežinau ir neįsivaizduoju, arba įsivaizduoju, bet nežinau specifikos. Gal todėl neturiu įpročio aiškinti kitų specialybių žmonėms, kaip jie turėtų dirbti Nes visur yra sava specifika