Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2017 12 20, 14:41)

nu tai butent- atsakomybe lb siaura ir ribota- nes uz tave planuoja, tariasi, tu nezinai ir neturi itakos...

Nu vairuotojo darbe atsakomybė tikrai nėra siaura (keleivių vežime ir vietiniuose pervežimuose gal, bet europiniai dar ir galvą ant pečių neprastą turi turėti), ir už vairuotoją niekas nieko neplanuoja, susiplanuoti privalai pats. O vietiniai vežėjau europinių nenori, nes „jūs susigalvojat stot miegot kai darbo laikas baigiasi” 😂
Nepyk, bet tu labai keistai tą vairuotojo darbą įsivaizduoji, ir visiškai neįsivaizduoji, kodėl žmonės tokį darbą renkasi ir ką jie jaučia. Nu nežinai tu tos virtuvės 4u.gif
Atsakyti
Denaxa, ka pats turi susiplanuot?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 20, 17:04)
Denaxa, ka pats turi susiplanuot?

Kaip tai ką? Viską! Tu gauni tik adresą ir laiką, o planavimas grynai vairuotojo darbas, ir nuo to, kaip tą sugebi, priklauso tavo, kaip vairuotojo, profesionalumas. Vairavimas yra tik maža dalis tolimųjų reisų vairuotojo darbo. Baranką sukioti ir mešką gali išmokyti.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 12 20, 20:17)
Kaip tai ką? Viską!

tai o kas tas viskas?
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 12 20, 14:26)
JustDi, už 5k žinai kokie namukai??? Aš ne vasarnami vienam žmogui pirksiu, o nuolatiniam gyvenimui, normalūs namukai kainuoja minimum 14k. Su plastikiniais langais, vonia ir +- normaliais kambariais ir apstatymu. Be to, pamatas irgi kainuoja. Ir gręžinys tikrai ne 2k smile.gif O gręžinys ir kanalizacija ne nuo manęs vienos priklauso, mes ten trys kaimynai esame. Ar, tavo nuomone, aš turėčiau iš savo kišenės trims žmonėms komunikacijas daryti??? O jei nedarau, tai reiškia mažai uždirbu???
Papildyta:
Taip, sklypas paskolinis. Ir aš suinteresuota greičiau ta paskola atsikratyti, o ne taškytis ten, kur dar nelabai būtina. Plius- sėdėdama namie aš nieko negaunu, o gyventi už kažką reikia. Visi gudrūs skaičiuoti svetimus pinigus 😊

zinau, musu tiek kainavo tongue.gif o kodel tu turi daryti grezini visiems? savo sklype pasidarei, taip pat ir septic tank, juk stataisi tik sau mielajai. Savo greziniu naudojantis ir uz vandeni nereiks moketi, kam tau tas kooperavimasis su kazkuom? As neskaiciuoju tavo atlyginimo, tik sakau, kad dirbant tokiom salygom, as save parduociau brangiai.

Fu, dar atidirbti kazkaip pusantros dienos ir atostogos iki sausio 21. jau kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 12 20, 22:00)
zinau, musu tiek kainavo tongue.gif o kodel tu turi daryti grezini visiems? savo sklype pasidarei, taip pat ir septic tank, juk stataisi tik sau mielajai. Savo greziniu naudojantis ir uz vandeni nereiks moketi, kam tau tas kooperavimasis su kazkuom? As neskaiciuoju tavo atlyginimo, tik sakau, kad dirbant tokiom salygom, as save parduociau brangiai.

Tai ir sakau, kad neturiu daryti visiems, bet susimetus kainuos lygiai dviem trečdaliais pigiau. Yra parengtas detalus planas trims sklypams. Komunikacijų. Tai kurių velnių man savo sklypą užgrūzinti įrengimais, jei tam yra išskirtas plotas, ir dar mokėti brangiau?
O parduodu aš save tikrai ne pigiai, dar nei metų nesu išdirbusi, bet pinigus gaunu pagal aukštesnį lygį, kaip ir seni vairuotojai. Daugiau gali uždirbti nebent emigracijoj, bet nežymiai. Šitoj srity algos visur panašios.
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 20, 21:24)
tai o kas tas viskas?

Tas viskas- tai visas tavo darbas. Nežinau, kaip tą paaiškinti žmogui, kuris visiškai nieko nenutuokia apie šio darbo specifiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 21 gruodžio 2017 - 00:09
Veluma, uzjauciu del ciucio 4u.gif

Siandie gersiu. Is laimes, kad baigiau mokslus - tikiuos.Arba kad "jusu bilietas nieko nelaimejo, bandykite kita karta". ax.gif nes nu tikra loterija liko...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 12 20, 16:26)

Taip, sklypas paskolinis. Ir aš suinteresuota greičiau ta paskola atsikratyti, o ne taškytis ten, kur dar nelabai būtina. Plius- sėdėdama namie aš nieko negaunu, o gyventi už kažką reikia. Visi gudrūs skaičiuoti svetimus pinigus 😊

Nugi susirinko čia smalsios neturinčios ką veikt bobulės flirt.gif nail.gif bet nelinkim blogo, tiesiog pvz man patinka kartais kai kas į mano situaciją pažiūri iš šono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 21, 10:05)
Nugi susirinko čia smalsios neturinčios ką veikt bobulės  flirt.gif  nail.gif  bet nelinkim blogo, tiesiog pvz man patinka kartais kai kas į mano situaciją pažiūri iš šono  mirksiukas.gif

Tai taip taip žinoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lim, kaip rezultatai?

Siandien paskutine darbo diena siais metais. Palmita gerus metus prognozuoja mano zenklui namu ir darbu keitime, siemet kaip niekad noriu tiket.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 21, 09:06)
Lim, kaip rezultatai?

Siandien paskutine darbo diena siais metais. Palmita gerus metus prognozuoja mano zenklui namu ir darbu keitime, siemet kaip niekad noriu tiket.

Nezinau dar. Vakare tik bus. Bandau uzsimusti darbais, kad negalvociau. Nes jauciu silpnas panikos atakas laikas nuo laiko biggrin.gif
Atsakyti
Lim, kaip rezultatai? pergale?
Atsakyti