Veluma
Veluma, užjaučiu dėl šuniuko
Aciu merginos... maze savaitgali piese Laime, tai nupiese visus mus 6 😢. Net nebuciau pagalvojus kaip bus sunku, vistik buvo su mumis 13,5 metu. Vaikams irgi trauma.
Vėluma, gaila dėl šuniuko
Eufemija labas rytas
Veluma - uzjauciu
p.s. pas mus bendradarbis i darba atsinese suniuka, kuriam namu iesko - gal kas noretu?
p.s. pas mus bendradarbis i darba atsinese suniuka, kuriam namu iesko - gal kas noretu?
Vėluma, užuojauta dėl šuniuko...
Mergiona, tai, kad giminaitis turi fūrų firmą, dar nereiškia, kad tu šitą darbą supranti Neprognozuojamų situacijų gali būti bet kur ir bet kada, ir vadyba tikrai pageidauja, kad sugebėtum jas spręsti savarankiškai. Aišku, informuoji, bet veikti turi pats, o dar jei fix'ą turi ir privalai suspėti. Turi sugebėti pats priimti sprendimus, pats susiplanuoti savo laiką taip, kad ir suspėtum, ir laikų neperdirbtum. Kokie dar valdžios nurodymai??? Tas darbas tuo ir įdomus, kad visiškai nenutuoki, kas bus ir kur važiuosi toliau. Bent jau aš po tas pačias vietas nevažinėju.
Papildyta:
Daugelis vairuotojų dirba šį darbą tik dėl pinigų arba dėl to, kad nežino, ką galėtų dirbti daugiau. Kaip patys sako- mokykloje nesimokiau, todėl dabar baranką sukioju. Jiems kančia ilgai išbūti reise, neištveria. O tokių ligonių kaip aš koks ketvirtadalis gal yra. Na, ir kas turi mažų vaikų- jiems pasirinkimo nelabai yra, nes vaikams reikia tėtį bent per išeigines matyti, ir tėčiui vaikus. Vnž., šitas darbas dar geras tuo, kad kiekvienas gali pasirinkti jam tinkamiausią variantą.
Papildyta:
Na, medinuką vasarnamį mes pavasarį susilipdysim, apie 1600 kaina ir dar pamatėlis kažkoks, nu tai skaityk viena alga. O mobiliam nameliui jei nori gero +apšiltinimas, priestatas, komunikacijos (reikia daryti gręžinį ), nu apie 30000 reikia turėti viskam, bet, aišku, čia jau galima bus palaipsniui viską daryti.
Mergiona, tai, kad giminaitis turi fūrų firmą, dar nereiškia, kad tu šitą darbą supranti Neprognozuojamų situacijų gali būti bet kur ir bet kada, ir vadyba tikrai pageidauja, kad sugebėtum jas spręsti savarankiškai. Aišku, informuoji, bet veikti turi pats, o dar jei fix'ą turi ir privalai suspėti. Turi sugebėti pats priimti sprendimus, pats susiplanuoti savo laiką taip, kad ir suspėtum, ir laikų neperdirbtum. Kokie dar valdžios nurodymai??? Tas darbas tuo ir įdomus, kad visiškai nenutuoki, kas bus ir kur važiuosi toliau. Bent jau aš po tas pačias vietas nevažinėju.
Papildyta:
QUOTE(Veluma @ 2017 12 19, 20:35)
Mano vienas giminaitis dirba. Bande ant tolimu reisu, neiskente, surado kaip sakai maziau apmokama, bet trumpalaiki, dziaugiasi pora dienu su seima (mazais vaikais) budamas. Gal jo kelias netraukia, nezinau- bet daug metu dirba taip.
Daugelis vairuotojų dirba šį darbą tik dėl pinigų arba dėl to, kad nežino, ką galėtų dirbti daugiau. Kaip patys sako- mokykloje nesimokiau, todėl dabar baranką sukioju. Jiems kančia ilgai išbūti reise, neištveria. O tokių ligonių kaip aš koks ketvirtadalis gal yra. Na, ir kas turi mažų vaikų- jiems pasirinkimo nelabai yra, nes vaikams reikia tėtį bent per išeigines matyti, ir tėčiui vaikus. Vnž., šitas darbas dar geras tuo, kad kiekvienas gali pasirinkti jam tinkamiausią variantą.
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 19, 20:39)
Na, medinuką vasarnamį mes pavasarį susilipdysim, apie 1600 kaina ir dar pamatėlis kažkoks, nu tai skaityk viena alga. O mobiliam nameliui jei nori gero +apšiltinimas, priestatas, komunikacijos (reikia daryti gręžinį ), nu apie 30000 reikia turėti viskam, bet, aišku, čia jau galima bus palaipsniui viską daryti.
QUOTE(denaxa @ 2017 12 20, 10:57)
Neprognozuojamų situacijų gali būti bet kur ir bet kada<...>
Tas darbas tuo ir įdomus, kad visiškai nenutuoki, kas bus ir kur važiuosi toliau. Bent jau aš po tas pačias vietas nevažinėju.
Tas darbas tuo ir įdomus, kad visiškai nenutuoki, kas bus ir kur važiuosi toliau. Bent jau aš po tas pačias vietas nevažinėju.
butent bet kur ir bet kada- bet kokiam darbe, plius namie sedintys dar ir kitu gyvenimo sryciu turi, be darbo, kur irgi gali buti "bet ko bet kada" ir yra zmoniu kurie tvarkosi su atsakomybem visur, o yra zmoniu kurie nuo pasaulio rupesciu uzsidengia sukiu "as gi dirbu!!!" ir palieka kitus seimos narius siurbt kasdienybe (cia as ne apie tave, apie mazu vaikus turincius, ir net nebutinai vairuotojus- visur tokiu pilna, kurie "kelio" "kedes" "kompo" "popieriaus" ar dar kokia liga serga)
nu tai butent- atsakomybe lb siaura ir ribota- nes uz tave planuoja, tariasi, tu nezinai ir neturi itakos kur/kas/ kada klausimu be normaliu kiekvienam darbui zmogisku susitarimu. Kiekvienas atsako uz savo tiesiogine darbo vieta- tau tai masina, kazkam kompas, kazkam sluota, uz savo darbo laiko planavima ir tiesioginiu pareigu vykdyma.
Veluma, uzuojauta, zinau ka tai reiskia
Denaxa rasei anksciau, kad nori mobilaus namuko, tai jis kainuoja kokie5k + 2k grezinys + 10 nuotekos + 5k apsiltinimas, cia grubiai pagal musu kainas, kazkas panasau ir pas jus turetu buti. Tai su tavo tokiu dirbimu jau bent mobilus plikas turetu stoveti arba bent kanalizacija ir grezinys padaryti. nepyk, as draugiskai, tiesiog gyvenimas kelyje uz kaifa man niekaip nesigautu, as ieskociau kaifo plius pelno.
Denaxa rasei anksciau, kad nori mobilaus namuko, tai jis kainuoja kokie5k + 2k grezinys + 10 nuotekos + 5k apsiltinimas, cia grubiai pagal musu kainas, kazkas panasau ir pas jus turetu buti. Tai su tavo tokiu dirbimu jau bent mobilus plikas turetu stoveti arba bent kanalizacija ir grezinys padaryti. nepyk, as draugiskai, tiesiog gyvenimas kelyje uz kaifa man niekaip nesigautu, as ieskociau kaifo plius pelno.
Sakai per nepilnus metus darbo ji turetu buti 5-7 grybus atidejus? plius kiek suprantu zemes pas Denaxa nera (ar yra?), tai dar sklypo kaina.
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 20, 15:57)
Sakai per nepilnus metus darbo ji turetu buti 5-7 grybus atidejus? plius kiek suprantu zemes pas Denaxa nera (ar yra?), tai dar sklypo kaina.
Nu jei 1600 uždirba ir kas mėn po 1000 atsideda tai tikrai tiek turėtų turėti jau per pusmetį. Už 600 eu vienam žmogui per mėn prasimaitint manau galima.
Per 3 metus susitaupys ir 30 000.
Sklypą gi turi, nebent paskolinis.
QUOTE(JustDi @ 2017 12 20, 15:50)
JustDi, už 5k žinai kokie namukai??? Aš ne vasarnami vienam žmogui pirksiu, o nuolatiniam gyvenimui, normalūs namukai kainuoja minimum 14k. Su plastikiniais langais, vonia ir +- normaliais kambariais ir apstatymu. Be to, pamatas irgi kainuoja. Ir gręžinys tikrai ne 2k O gręžinys ir kanalizacija ne nuo manęs vienos priklauso, mes ten trys kaimynai esame. Ar, tavo nuomone, aš turėčiau iš savo kišenės trims žmonėms komunikacijas daryti??? O jei nedarau, tai reiškia mažai uždirbu???
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 20, 16:04)
Sklypą gi turi, nebent paskolinis.
Taip, sklypas paskolinis. Ir aš suinteresuota greičiau ta paskola atsikratyti, o ne taškytis ten, kur dar nelabai būtina. Plius- sėdėdama namie aš nieko negaunu, o gyventi už kažką reikia. Visi gudrūs skaičiuoti svetimus pinigus 😊