Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2016 12 31, 10:29)
Sunny Beach/ Nessebar  wub.gif dbr viska ten zinau, tai ieskau lb mazame plote.

Visą Bulgariją žinai? Nessebar tikrai geriausia?
Mano planuose irgi Bulgarija, tik galbūt ne šią vasarą, šią gal Ukraina, tai jau pradėjau domėtis kas kaip ir Bulgarijoj.
Atsakyti
Sveikos,
Su artejanciais!!!

As laikaus savo tradiciju, atsikeliau serganti siandien👹, iki vakaro turiu pasveikt. Maze irgi tokia pat.

Vakar Manto koncerte buvom, labai patiko...

Mes sivakar pries iseidami i svecius aptarsim visa seima kokie buvo 2016 (visa savaite rasom visi ir metam i krepsi geriausius momentus), pamastysim ko norim 2017. Be konkreciu skaiciu arcapribojimu. Pasvajosim ir paleisim.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2016 12 31, 11:26)
Visą Bulgariją žinai? Nessebar tikrai geriausia?
Mano planuose irgi Bulgarija, tik galbūt ne šią vasarą, šią gal Ukraina, tai jau pradėjau domėtis kas kaip ir Bulgarijoj.


nuuuu, turejau omeny kad zinau konkreciai kur noriu but, kur pardes, tt.

Kalbant apie Bulgarija bendrai- pravaziavom beveik visa pakrante. Jei ziuret nuo Turkijos pasienio- pats pasienio postas (Rezovo)- brrrr, issigandau, visur ispejimai "pasienio ruozas!!! nefilmuot!!! nefotografuot!!!" kokie dar 5 km nedavaziavus -nemalonu. Tada Sinemoretc- nerealiai grazu, bet lb mazytis kaimuka, uolos, vejas, nzn ar yra geru papludimiu, nes uolos kokiu nzn 10? 15? metru aukscio. Toliau kaimukai prie juros- na grazu, bet mazi kaimukai, tada Pomorije- geras papludimys ir siaip jau miestas siuoks-toks, Sozopol wub.gif wub.gif lb grazi vieta, ta senoji miesto dalis, daug graziau nei Nessebar, bet kas ir kur ten gyvena atostogoms- nzn, nesidomejau, Chernomorec- nebuvau, tada Burgas- didziulis ppramoninis miestas, bet NEREALUS PARKAS wub.gif 12KM pajurio... nerealu wub.gif papludimys- jega, bet smelis- juodas, mirtis maudimkei. Pomorije- nemalonus miestukas, bet ten pigus vaisiai, vazinejom ten prekintis. Papludimys geras, yra gydomuju purvu. Ravda- akvaparkas puse velnio, bet antra karta neiciau- viskas lauke, vejas nuo juros, saltoka, takeliai ikaite degina kojas, prie nuciozymu eiles ilgos. Pats miestas S ir apsistot ten nepatarciau. tada Nessebar- nu, eeee, S ax.gif komercija i vsio, Sozoolis daug smagiau wub.gif tada Sunny Beach ir Sviaty Vlas (jie sujungti) wub.gif lb-lb, Palanga plius geras oras, plius zemos kainos minus durna muzika. Pilna visko, na zodziu mano wow-wow vieta (as jieskau prie pat Nessebaro, ten parde Janet wub.gif produktai dlia russo turisto- ta prasme normalus maistas- varske, varskes sureliai, grietine, mesa, net lietuvisku shprotu buvau radus. Jie varske vadina xren' kakuju-to, o ten yra normalios (nors varskieciai man visvien nepavyko unsure.gif o kai prasiau varskes sureliu "na cia tipo varske su sokoladu" - Sofijoje i mane kaip i visiska debile ziurejo bigsmile.gif nieks nesuprato kas per daiktas, o Janet- yra). Sviatoj Vlas- biski ramesnis, zalesnis, kompleksu didesni plotai- ten lb patarciau, bet reikia arciau juros- i kalnus sako buna gyvaciu. Toliau Elenite- turciu rojus, apsauga, ir ten neileidzia. Privaziavom, akim paklasejom i slagbauma, isvaziavom. Tada per kalnus Varna- didziulis pramoninis miestas, papludimys geras ir svarus bet na... miestas... man tai no-no, toliau Sviaty Konstantin ir Elena- zmones lb giria, as nebunau, Golden Sands- nu, turistine vieta, servisas- speju gal ir nieko, bet tokia uzdara vieta kazkokia man ta puse, i Burgaso puse smaciau, o uz Varnos vis labiau jauciasi cigonu ir artejancios Rumunijos dvelksmas. Albena- na smagu jei vawe nieko veikt nenori, eit nera kur, net prasieit dorai, yra akvaparkas, mes nebuvom jame, na tipo Turkija- viesbutis- papludimys, vsio. Balchik- miestukas grazus, botanikos sodas, paludimys SSS, purvina. Kavarna- KOSMARAS- purvina pramonine skyle, pilna cigonu (su visa pagarba dideliais kekiais man asmeniskai baisu unsure.gif ) Usio, atvaziavom i Rumunija.

Keliai VISI super-duper, Sofijoje Vitoshos kalnas ir krioklys wub.gif lipom, uzlipom, mergaitei buvo 6, irgi mergaitei 4, Sausainiui 1.5- nesiau nesykleje. Plovdiv- ivykdziau savo vaikystes svajone Alioshos paminkla pamaciau. A, link Graikijos keliai prastesni, bet kaip tada state greitkeli, tai gal pastate, zodziu pravaziavom visom kryptim. Man nerealaus grozio salis kur del zmogisku kainu jautesi zmogumi net su lt alga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 31 gruodžio 2016 - 15:19
Mergiona, ačiū labai. Išsisaugosiu. Superinę kelionę turėjot wub.gif kaip supratau Sozopolis ir Nesebar geriausi
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2016 12 31, 15:29)
Mergiona, ačiū labai. Išsisaugosiu. Superinę kelionę turėjot  wub.gif kaip supratau Sozopolis ir Nesebar geriausi


nei tas nei tas nera gyvenama vieta, tai yra draustiniai- senamesciai ant pusiasalio. Gyvent AS patarciau arba Sunny Beach arba Sviaty Vlas.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2016 12 31, 15:45)
nei tas nei tas nera gyvenama vieta, tai yra draustiniai- senamesciai ant pusiasalio. Gyvent AS patarciau arba Sunny Beach arba Sviaty Vlas.

O ačiū 4u.gif
Atsakyti
2016 buvo nerealus. Mes jau paskaitem, ka pries metus surasem, apkalbejom kokie is tikro buvo sie metai ( vyras kalba kaip reze, net apsiasarojau... is laimes). Surasem 2017 svajas ir.... paleidom. Eisim ruostis i svecius.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2016 12 31, 18:39)
2016 buvo nerealus. Mes jau paskaitem, ka pries metus surasem, apkalbejom kokie is tikro buvo sie metai ( vyras kalba kaip reze, net apsiasarojau... is laimes). Surasem 2017 svajas ir.... paleidom. Eisim ruostis i svecius.


Saunuoliai 4u.gif Lb grazi tradicija wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2016 12 31, 17:14)
O ačiū  4u.gif


4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdomus civilizacijos vystymosi etapas: norint pasivaikščioti po miestą, reikia betono luitais užsibarikaduoti, o meterys kišenėse elektrošoką turi nešiotis...
Atsakyti
San, apie ka tu cia?
Atsakyti
Visi isejo ziuret fejerverku, net vaika zliumbianti ikisau, tai sedziu sau ir svenciu su ledais+kokakola+desra+apelsinas+sausainis biggrin.gif Dar eisiu kitu metu planu failiuka paredaguosiu ir reik kokiu morku patarkuot salotoms. Ir vakaras bus prie TV visas iki kol uzmigsim.
Atsakyti
As skaitau internete anekdotus apie zydus (labai pamokantys). Stalas suruostas. Seima prie eglutes. Svarstau, ko panoreti is dievo kitais metais. kad neuzrustinti. Nes is principo jis ir taip labai geras musu seimai. Graziu svenciu santa2.gif
Atsakyti