Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Man atrodo džiaugtis reikia, kad denaxa rado širdžiai mielą darbą. Mūsų tarpe gi daug darboholikių, turėtume suprasti, kaip įtraukia mėgstama veikla. O dėl namų ir asneninių santykių - reikia prie jų padirbėti. Bet manau yra gerame kelyje. Ir antrą pusę susirado. Ir turi svajonių dėl namų. Nors.. ir jos gi gali keistis.
Tikiu, kad kelias ir valkatiškas gyvenimas traukia. Gal tai genuose. Juk sakoma, kad dalis žmonių kilę iš žemdirbių, sėslūs, dalis - iš klajoklių. Jiems visur gerai, svarbiausia būti judėjime. Man tada tik žemės sklypas prie viso to nesiderintų. Nors... gal norima patirt visus kraštutinumus, kad atsirinkt geriausią variantą.
Žodžiu linkėčiau denaxai svarbiausia saugoti save ir savo sveikatą. Beje,o kaip sveikata? Anksčiau buvo visokių problemyčių, gal dingo?
Ir dar - kaip miela iš vadybos pusės, kad leidžia kartu atostogaut. Gal kartais leidžia ir ts pat kryptimi reisus daryt, kartais matyti keliuose kaip pvz dvi vienos firmos fūros greta važiuoja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 17, 11:19)
Pati gi irgi nedžiūgauji grįždama namo po vasaros, turėtum jos būseną suprasti  mirksiukas.gif

as griztu ne "namo" o "i darba", o ji grizta atostogaut. Imho totaliai nenormalu jei darbas patinka labiau nei atostogos ax.gif Gi namie jos nieks prirystos nelaiko- isskalbei smutkes ir i lektuva i kokia egzotine sali keliaut, ar draugus lankyt, ar gimines, su vaikais susitikt galu gale.

Del to "pasisakyt nespejo"- tas ir stebina- santykiu pradzioje tikrai noras buti su zmogum turetu but auksciausias, gal 50 metu kartu nugyvene jau ne tai kiekviena minute vertini, o kai nauja meile ir absoliutiskai netraukia? unsure.gif

del kaciu ir svenciu- mes profai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 10:14)
niu man atrodo kad tas darbas iki nukritimo, kai tam nera mirtinos butinybes- begimas nuo saves (tavo atveju kazko, kas laukia namie), nes pati pasakei- ten paprasta, cia sunku. O kas cia sunku? Kol buvai viena- nieko sunkas nebuvo- mano isvaida- nax ta berna, jis tau tik stresa kelia ir jokio noro ji matyt, gyvent, kurt planus (kokie planai???  blink.gif  jus gi vos pazistami, kiek laiko kartu realiai praleidot?) . Nes kas daugiau pasikeite? gi nieko...

Mergiona, o prie ko čia jis??? Ir prie ko bėgimas nuo savęs??? Niekur aš nebėgu, tiesiog reise aš esu savimi ir galiu būti savimi, grįžus plius minus vis tiek kažkiek turi derintis prie aplinkos, aš nesijaučiu gerai visiems įprastame civilizuotame pasaulyje. Nepritampu. Tai prie ko čia dtaugas, ar labai blogai yra tai, kad supranta ir palaiko, kad rupinasi manimi? Ir jis, beje, irgi reise, toks pats valkata, kaip ir aš.
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 17, 12:19)
O tu ar ne iš antro reiso dabar grįši? Jei taip, tai kaip ir anksti daryti apibendrinimus. Duok laiko sau tokiam gyvenimui sustyguoti  4u.gif  Ypač kai jame tiek pakeitimų vienu metu sudėjai - ir reisai, ir kitų namų kūrimas. Geriau grįžus papasakok kaip juda tavo namuko reikalai - ar finansiškai, o gal ir darbais, stumiesi link tikslo?

Iš trečio jau. Praeitą kartą jau po savaitės pradejo kelias sapnuotis. Nemigos ir nuolatiniai galvos skausmai. Išvažiuoju į reisą- viskas čiki, jokių problemų.
Namukui taupom pinigėlius ši kadencija per trumpa buvo, tai neišeis nieko atidėti.
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 17, 13:28)
Žodžiu linkėčiau denaxai svarbiausia saugoti save ir savo sveikatą. Beje,o kaip sveikata? Anksčiau buvo visokių problemyčių, gal dingo?
Ir dar - kaip miela iš vadybos pusės, kad leidžia kartu atostogaut. Gal kartais leidžia ir ts pat kryptimi reisus daryt, kartais matyti keliuose kaip pvz dvi vienos firmos fūros greta važiuoja.  wub.gif

Ačiū, Eufemija 4u.gif Su sveikata jokių problemyčių, viskas ok. Nepaguldė manęs nei senos katastrofiškos puspriekabės, nei dušai be karšto vandens, va tik klimaksas pjauna visu gražumu, bet dirbti netrukdo 😊
Reisų suderinti neįmanoma, nes krovinį gauni ten, kur gauni, neišeina taip, kaip nori, ir vienu busu mums grįžti namo irgi nesigavo, nes stojom skirtingose vietose. Dirbame pas skirtingus vadybininkus. O yra buve, kad ir trise, ir keturiese važiuojam kažkurį tarpą. Tiesiog būna pakeliui, ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 15:48)
as griztu ne "namo" o "i darba", o ji grizta atostogaut. Imho totaliai nenormalu jei darbas patinka labiau nei atostogos  ax.gif Gi namie jos nieks prirystos nelaiko- isskalbei smutkes ir i lektuva i kokia egzotine sali keliaut, ar draugus lankyt, ar gimines, su vaikais susitikt galu gale.

Del to "pasisakyt nespejo"- tas ir stebina- santykiu pradzioje tikrai noras buti su zmogum turetu but auksciausias, gal 50 metu kartu nugyvene jau ne tai kiekviena minute vertini, o kai nauja meile ir absoliutiskai netraukia?  unsure.gif

Tai ne visai darbas, gal labiau gyvenimo būdas. Aš čia, kelyje, tiesiog gyvenu. Namie laiko pririštą- sesija ir egzai laukia, visus darbus pasidaryti, ne pyragai vnž.

Kas sakė, kad netraukia? Aišku traukia, tai šį savaitgalį abu ir grįžtame namo, jis grįš į bazę anksčiau ir lauks manęs. Bet ar aš turėčiau dėl mylimo žmogaus atsisakyti visko, kas man miela? Mes nereguliuojam vienas kitam, kaip turėtume gyventi. Santykiai, mūsų abiejų nuomone, neturi varžyti asmeninės laisvės.
Atsakyti
Suprantu kad nieko nesuprantu. unsure.gif kas tau trugdo "but savimi" namie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 15:48)
as griztu ne "namo" o "i darba", o ji grizta atostogaut. Imho totaliai nenormalu jei darbas patinka labiau nei atostogos  ax.gif

Namai yra wub.gif Visa kita tik neesminės detalės. Na, bet ko gero tai irgi koks nors "nenormalumas" biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2017 12 17, 16:26)
Iš trečio jau. Praeitą kartą jau po savaitės pradejo kelias sapnuotis. Nemigos ir nuolatiniai galvos skausmai. Išvažiuoju į reisą- viskas čiki, jokių problemų.
Namukui taupom pinigėlius ši kadencija per trumpa buvo, tai neišeis nieko atidėti.

Ojei, nekas tokie dalykai. Bet gal dar susitvarkys ir šį kartą smagiai praleisi šventes namuose 4u.gif
"taupom" bigsmile.gif wow, negi santykiai jau tiek rimti wub.gif
Atsakyti
As inete nuotrauka maciau su uzrasu "I want to go home, I just haven't found the place yet" biggrin.gif

Denaxos tobulas namas:

http://www.conveyanc...ing-costs-2015/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 gruodžio 2017 - 23:34
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 17:55)
Suprantu kad nieko nesuprantu.  unsure.gif kas tau trugdo "but savimi" namie?  blink.gif

Nemoku tau to paaiškinti. Aš visada esu savimi visur, tik namie jaučiuosi nepritampanti, nesijaučiu gyvenanti, įtampos man per daug.
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 17, 23:44)
"taupom"  bigsmile.gif  wow, negi santykiai jau tiek rimti  wub.gif

Taip, rimti 😊
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 18, 00:30)
As inete nuotrauka maciau su uzrasu "I want to go home, I just haven't found the place yet"  biggrin.gif

Denaxos tobulas namas:

http://www.conveyanc...ing-costs-2015/

Išversk prašau, nesuprantu visiškai angliškai smile.gif

Namas ne tobulas, per maži langai 😁
Atsakyti
Denaxa, bet kas per įtampos namie? Jei trukdo mokslai juos gi galima mesti. O daugiau gi - laikas sau ir saviškiams. Rodos, kas galėtų būti geriau. unsure.gif galima prisiimti knygų iš bibliotekos ir kaifuoti wub.gif aišku, yra buitis, bet ji ir reise yra.
Atsakyti
Denaxa: "as noriu namO, bet dar neradau tos vietos"

namas tobulas prasme mobilus, toks namas- megejas keliaut. biggrin.gif

Eufemija, vo-vo, ta pati galvoju. As tikrai suprantu furistus, kurie grize is reiso bega atgal i reisa nes namie pasitinka pervargusi isteriska boba su N klykianciu vaiku. Siaip, daug vyru "bega i darba" nes "namai-pragarai" ir nera fiksuotu darbo valandu, aiskiu pareigu, tt. Bet Denaxos atveju- vaikai suauge, mokslai- savo noru sau. Denaxa, davaj aiskiau pasisakyk kas ne taip, nes is sono tai visiskai nesuprantama.

4u.gif 4u.gif

del rimtu santykiu, tu, eto, tikiuosi ne i jo saskaita "namui taupot"? Na, taip, as nepasizymiiu pasitikejimu vyrais, bet kokie rimti santykiai su vos pazistamu zmogum? Kiek jus laiko kartu praleidot? savaite? Cia kaip romanas internetu unsure.gif Jis visai gyvenamos vietos neturi, nes jei "norit but kartu, atostogas dave kartu" pas tave "namie itampa"- na tai super, galima gi puikiai laika kartu praleist, jo plote. O jei santykiu pradzioje nera noro vienam plote trintis tai koks "namukas"? Ta prasme, gal jis tobulas zmogus ir viskas ten svaru ir grazu, bet is tu keliu trupiniu kur cia pasakei- nu man asmeniskai kazkaip lb itartinai atrodo unsure.gif ar itampa namie butent del to kad vaikai pajaute kad mama pagaliau ne vien del ju gyvena bet savo gyvenima kurt pradejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 18 gruodžio 2017 - 08:33
Eufemija, Mergiona- įtampa ne dėl kažko namie, namie viskas ok pas mane. Nžn. iš kur... Įtariu, kad kelio ilgesys... Ir kiti fūristai ne dėl isteriškos atseit žmonos ar krūvos vaikų bėga atgal į reisą, o dėl to, kad kelias atgal šaukiasi, o tada visa aplinka nervuot pradeda, nes galvoje tau jau vien tik kelias. Čia liga yra.Tai va, aš vos savaitę normaliai išbūnu, paskui lomkės prasideda ir galvoje vien tik kelias. Ir pastovus nuolatinis nerimas, kol neatsiduriu vėl reise...
Atsakyti
Tai va taip va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 18 gruodžio 2017 - 12:30
nzn unsure.gif del taves nenoriu nieko sakyt, bet tas "keias saukiasi" dedu atveju- begimas nuo sunkios kasdienybes. Kelyje- gyvenimas paprastas ir aiskus- tu, masina, krovinys- baskos neskauda. Ne taip kaip namie su keliais vaikais, ypac jei truksta pinigu.
Atsakyti