QUOTE(denaxa @ 2017 12 16, 21:59)
Kiekvienas grįžimas namo man sukelia vis didesnį stresą... Bet Europos keliuose jaučiuosi puikiai.
O tu ar ne iš antro reiso dabar grįši? Jei taip, tai kaip ir anksti daryti apibendrinimus. Duok laiko sau tokiam gyvenimui sustyguoti
Ypač kai jame tiek pakeitimų vienu metu sudėjai - ir reisai, ir kitų namų kūrimas. Geriau grįžus papasakok kaip juda tavo namuko reikalai - ar finansiškai, o gal ir darbais, stumiesi link tikslo?
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 10:14)
niu man atrodo kad tas darbas iki nukritimo, kai tam nera mirtinos butinybes- begimas nuo saves (tavo atveju kazko, kas laukia namie), nes pati pasakei- ten paprasta, cia sunku. O kas cia sunku? Kol buvai viena- nieko sunkas nebuvo- mano isvaida- nax ta berna, jis tau tik stresa kelia ir jokio noro ji matyt, gyvent, kurt planus (kokie planai???
jus gi vos pazistami, kiek laiko kartu realiai praleidot?) . Nes kas daugiau pasikeite? gi nieko...
<...>
mes atsventem beprotiska katiniska gimtadieni- pirma prieglauda kaciu lankem, tada kaciu kavine, tada namie su savais katinais pratesimas
Mergiona, dexana dar net gerai apie tą antrą pusę pasigirti nespėjo, o tu jau siūlai mesti per bortą
Aš tai vertinčiau paprastai - rado dexana kur jai geriau, tai ankstesnės įprastinės veiklos santykinai patapo nepatraukliu "lažu". Pati gi irgi nedžiūgauji grįždama namo po vasaros, turėtum jos būseną suprasti
wow. Katiniški gimtadienisi su pratęsimais
Reikės iš jūsų mokintis šventes švęsti
Look beyond what you see