Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Eufemija @ 2017 12 12, 18:34)
Kaip sekėsi važinėti? Lietuvoj šnd 9 laipsniai, jausmas kaip kokioj Barselonoj per naujuosius.

Normaliai. Labiausiai pegyvenau del aiksteles, bet ta buvo isgramdyta iki blizgesio. Autostrados geros, platesnes gatves irgi. Dabar lauksiu atlydzio namie, nes dvi dienas po mokyklini spektakli.
Atsakyti
Sveikos, o aš grįžtu namo smile.gif Ir nžn., ar to noriu, nerimas ėda nuo vakar iki negalėjimo, miegojau vos 5 val., nors niekur važiuoti nebereikia. Laukiu keitimo buso. Sunku atsiplėšt nuo valkatavimo...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 12 16, 10:59)
Sveikos, o aš grįžtu namo smile.gif Ir nžn., ar to noriu, nerimas ėda nuo vakar iki negalėjimo, miegojau vos 5 val., nors niekur važiuoti nebereikia. Laukiu keitimo buso. Sunku atsiplėšt nuo valkatavimo...

Tai ko dabar? Gi faina, šventės ant nosies.

Visą dieną kepam kūčiukus. wub.gif darom bandomuosius silkių patiekalus. Gavosi mažosios kūčios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 16, 17:07)
Tai ko dabar? Gi faina, šventės ant nosies.

Nežinau... galbūt tai, kad nebegaliu visai pritapti normaliam gyvenime, namie jaučiuosi visiškai iškritusi iš konteksto, ir jau po kelių dienų svajoju apie grįžimą atgal... nebemoku gyventi... Reise viskas labai paprasta- tik kelias, mašina ir tu... Mano žmogus tik ką kalbantis telefonu man pasakė, kad jei ne mokslai, vaikai, tai ko gero visai iš fūros neišliptum ir varytum be atostogų, sako, ir manęs tau nereikėtų... tikriausiai jis teisus...
Atsakyti
Denaxa, net nezinau ar smWagu, ar graudu skaityt toki parasyma?

As dirbu, daug. Irgi - kaip ir pervargstu, bet ta pinigu duodama laisve nesukt del islaidu galvos... man patinka nesvarstyt, galiu ar negaliu... tai palikau savieigai, bus kaip bus. Man neiprasta labai pamest gyvenimo kontrole😄.

Ryt varom i Mamontova, pries tai paskutines pora dovanu nupirksim, pirmadieni planuoju pakuot. Dukrai nutarem papildomai nupirkt viena gan brangu irengini ir nieko neuzsimint apie auskara, ziuresiu kaip sureaguos.

Ai, dar bandysim irgi lasisos tartara isbandyt pagamint ryt, bus ir pas mus mazosios Kucios bigsmile.gif , dar liks kiaules vytinta kumpi nupirkt ( tampa tradicija) ir pyragus uzsakyt. Ir aisku kasmetinis sausainiu kepimas kita sestadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 16 gruodžio 2017 - 19:31
QUOTE(Veluma @ 2017 12 16, 20:29)
Denaxa, net nezinau ar smWagu, ar graudu skaityt toki parasyma?

Man pačiai tai jau baisu, pati realiai suprantu, kad save grynai deginu. Jau buvo vienu momentu stogas nusivažiavęs, bet vadyba parūpino biškį adrenalino ir reisiukų į kalnus, babajai uoste- daug adrenalino, ir atsigavau. Vadybai aišku gerai, kad taip važiuoju, ant max, ir praktiškai visur spėju, bet pati jauciuosi išvargusi nuo tokiu tempu (kolegos sake, kad niekas taip nevaziuoja), o mažinti jų tiesiog negaliu... tiesiog nu negaliu... nežinau net, kaip iš šito išeiti. O išeiti reikia, nes taip varant sveikata irgi galima susivaryti greitai.
Atsakyti
Denaxa... o kaip tas naujas draugas? As sakyciau reikia jei bent kiek tinkat, kurt kazka bendro ir prioritetu daryti tai... niekas nenori buti vienas.. man labai sunku ziuret i savo mociute. Ji istisas dienas viena, senelis 5 m kaip mires... mano mama priziuri ja, kiek reikia, betcis principo... vienatve ja zudo.. svarsciau net pas save pasiimt, bet irgi negaliu isipareigot. Galvoju bent zuvyte jai nupirkt.. zodziu, ka noriu pasakyt- darbas, noras taip gyvent siandien ok, bet kas toliau???

Pvz man kai tik vyras bent zodeli pasakys kad jam mano darbas nebegerai, iskart ta pacia diena iseinu. Nenoriu but viena, vienisa... artimas zmogus ( ne vaikai, nes is ju negalima reikalaut) yra pats svarbiausias dalykas. Ir viltis, kad gyvensit mazdaug vienodai ir likusiam vienatves bus kuo trumpiau...
Atsakyti
Veluma, mano naujas draugas dirba tokį patį darbą, toje pačioje firmoje. Mes deriname grįžimus namo, tiksliau- mūsų prašymu firma sutiko paderinti, kad namie būtume kartu. Jis supramta, kad manęs nepakeis, ir kad negalima man statuti pasirinkimo- kelias ar jis. Man reikia abiejų, bet jei tektų rinktis... jis tą supranta, ir man tokio pasirinkimo nestatys. Taip, mes kuriames ateitį kartu. Noretume susenti ir numirti kartu. Mėgino man aiškinti, kaip aš turiu važiuoti, kad būtų geriau man, o ne vadybai. Na, darbo pradžioje firmos instruktorius irgi mėgino, gal tris kartus. Dabar niekas nieko man nebeaiškina, nes beviltiška, aš vis tiek savo varau, iki negalėjimo, iki išsekimo, bet tiesiog negaliu sustoti... Vienas fūristas, turintis dabar jau savo įmonę, bet vis tiek važiuojantis, pasakė: „aš visiems sakau, kad jei tik gali nedirbti šito darbo- nedirbk, aš negaliu”, tai va, aš- irgi negaliu... net nežinau, kuom čia baigsis. Kiekvienas grįžimas namo man sukelia vis didesnį stresą... Bet Europos keliuose jaučiuosi puikiai.
Atsakyti
niu man atrodo kad tas darbas iki nukritimo, kai tam nera mirtinos butinybes- begimas nuo saves (tavo atveju kazko, kas laukia namie), nes pati pasakei- ten paprasta, cia sunku. O kas cia sunku? Kol buvai viena- nieko sunkas nebuvo- mano isvaida- nax ta berna, jis tau tik stresa kelia ir jokio noro ji matyt, gyvent, kurt planus (kokie planai??? blink.gif jus gi vos pazistami, kiek laiko kartu realiai praleidot?) . Nes kas daugiau pasikeite? gi nieko...

Veluma, del vienisos mociutes- tada reikia teket uz vyro kokiu 20 metu jaunesnio uz save ir tai ne garantija. Vyrai iseina pirmi, tai aukotis tam, kad nebutum viena senatveje- tikrai neverta.

mes atsventem beprotiska katiniska gimtadieni- pirma prieglauda kaciu lankem, tada kaciu kavine, tada namie su savais katinais pratesimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 gruodžio 2017 - 09:20
Mergiona, zinau kad vyrai mirsta anksciau ir aukotis jei blogai tikrai nereikia. Tik sakau jei imanoma geriau laika skirti zmogui, o ne darbui😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 17, 09:23)
Mergiona, zinau kad vyrai mirsta anksciau ir aukotis jei blogai tikrai nereikia. Tik sakau jei imanoma geriau laika skirti zmogui, o ne darbui😄

tai vat, "jei imanoma" unsure.gif mano kuklus imho- kam vyro reikia- tas ji turi, turiu keleta tokiu pazistamu- ir su skaudziom skyrybom irgi. Snd verkia "kaip as viena? nebuvau viena, as nepratus viena, negaliu viena!" visi pazistami pamainom vaziuoja "gelbet"- nakvot pas ja nes "ji negali viena" o po savaites- ziu- jau naujas diedas is kazkur atsirado bigsmile.gif nors su tuo su kurio skyriasi tikrai buvo pvz 15 metu kartu... ir isteka... bet kokios- su pilvais (nescios) su kudikiais, su N vaiku. Vienam foruma moteris su 5 blink.gif vaikais liko viena, amzius nuo 0 iki 9. Rinko patarimus kur vyro ieskot- nes viena negali. Visi zvenge balsu "kam tu reikalinga". Po 8 men istekejo, po metu laukesi. Ir uz normalaus vyro, ne tai kad "tik kad isteket". IMHO.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 12 16, 21:59)
Kiekvienas grįžimas namo man sukelia vis didesnį stresą... Bet Europos keliuose jaučiuosi puikiai.

O tu ar ne iš antro reiso dabar grįši? Jei taip, tai kaip ir anksti daryti apibendrinimus. Duok laiko sau tokiam gyvenimui sustyguoti 4u.gif Ypač kai jame tiek pakeitimų vienu metu sudėjai - ir reisai, ir kitų namų kūrimas. Geriau grįžus papasakok kaip juda tavo namuko reikalai - ar finansiškai, o gal ir darbais, stumiesi link tikslo?

QUOTE(Mergiona @ 2017 12 17, 10:14)
niu man atrodo kad tas darbas iki nukritimo, kai tam nera mirtinos butinybes- begimas nuo saves (tavo atveju kazko, kas laukia namie), nes pati pasakei- ten paprasta, cia sunku. O kas cia sunku? Kol buvai viena- nieko sunkas nebuvo- mano isvaida- nax ta berna, jis tau tik stresa kelia ir jokio noro ji matyt, gyvent, kurt planus (kokie planai???  blink.gif  jus gi vos pazistami, kiek laiko kartu realiai praleidot?) . Nes kas daugiau pasikeite? gi nieko...

<...>

mes atsventem beprotiska katiniska gimtadieni- pirma prieglauda kaciu lankem, tada kaciu kavine, tada namie su savais katinais pratesimas  biggrin.gif

Mergiona, dexana dar net gerai apie tą antrą pusę pasigirti nespėjo, o tu jau siūlai mesti per bortą unsure.gif Aš tai vertinčiau paprastai - rado dexana kur jai geriau, tai ankstesnės įprastinės veiklos santykinai patapo nepatraukliu "lažu". Pati gi irgi nedžiūgauji grįždama namo po vasaros, turėtum jos būseną suprasti mirksiukas.gif

wow. Katiniški gimtadienisi su pratęsimais wub.gif Reikės iš jūsų mokintis šventes švęsti biggrin.gif
Atsakyti