Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(milaaaa @ 2017 12 10, 22:42)
Veluma, koks mitas? seniai zino kas perka tas dovanas ir kaip viskas yra... man atrodo nuejus i mokykla labai daug dalyku suzinoma, o taviskiai jau seniai seniai mokinukai, tai man tie laiskai kazkaip keistai atrodo- visi viska zino ir supranta, bet visi draugiskai apsimeta, kad yra kazkaip kitaip biggrin.gif  4u.gif

Milaaa, as tikiu Seniu. Taip, as suaugus ir manes nebelanko, bet Seniu tikiu.

Veluma, gi galima toki blizguti prilipdyt prie nosies, isoriskai nesiskirs. Dukrai sakyciau kad Senis nesa DAIKTUS, prasidurt nosi tai VEIKSMAS- jo nesupakuosi ir neatnesi, po egle nepaliksi.

QUOTE(vienintele @ 2017 12 10, 22:57)
Mano penktokas bachūras nori mėlynai plaukus nusidažyt  biggrin.gif

Dovanų turiu tik dalį  unsure.gif

Mergiona, kiek dabar pas jus kačių?

mano vyresne irgi, bet paaiskinau kad tada tures palaidais vaiksciot (nori galiuku 10cm kaip dbr mada)- pamaste, sako tada ne. Siuliau sruogom- nenori.

6 ax.gif bet su pagaliau perspektyva 3 atsikratyt ax.gif tfu-tfu-tfu, lyg sveiki, 17-18 skiepas, tada lyg zada paimt ax.gif laikau kumscius.
Atsakyti
o siaube... pradedu galvoti kad ne del baldu jai nagai isimti unsure.gif negaliu net sutvarkyt jos dezutes ir bliudo- puola snypsdama unsure.gif sedi savo sudo kruvoje- net ne i dezute padare ir negaliu surinkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2017 12 10, 23:57)
Mano penktokas bachūras nori mėlynai plaukus nusidažyt  biggrin.gif

mano ketvirtokas pusę galvos žaliai nusidažęs - šukuosena vadinasi "sprogimas zelionkės fabrike", o septintokė "sruogom" vyšniniai.

Yra gi vienkartinių dažų, kur iš karto išsiplauna - švenčių proga galima išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 11 gruodžio 2017 - 08:29
QUOTE(Veluma @ 2017 12 10, 21:32)
Beda tame kad ale tiki kaledu seniu ir cia kaledinis noras. As pasakydama kad ne turiu galutinai sugriaut kaledu senio mita. Jauciu rasysiu kaip atsakyma is senio su komplikacijomis ir tiesiog nupirksiu koki papuosala.... bet zinau kad kaledos bus sugadintos, nes siaip esam kalbeje ir zino kad tikrai neleisim. Kazkokia paankstinta paauglyste.🙁🤔

Na tai senis gi skyles nosyje nepadarys. Gali auskara nebent atnest... bet kas is jo, jei tevai nosies durt nenuves.
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 12 10, 23:42)
Veluma, koks mitas? seniai zino kas perka tas dovanas ir kaip viskas yra... man atrodo nuejus i mokykla labai daug dalyku suzinoma, o taviskiai jau seniai seniai mokinukai, tai man tie laiskai kazkaip keistai atrodo- visi viska zino ir supranta, bet visi draugiskai apsimeta, kad yra kazkaip kitaip biggrin.gif  4u.gif

Nebūčiau tuo tokia tikra - kai kurie turi tvirtus įsitikinimus: jei pas kažką neateina, tai gal jie blogi buvo biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai - 10 ir bevei 7 - tiki seniu taip pat. Ir esu 100 proc tikra, kad nuoširdžiai. Tokio įsitraukimo nesuvaidinsi, kai rūpinasi laiškais, sausainiais, net nykštukų gero elgesio liniuotė yra labai svarbus debatų objektas (turim tokią, kur atžymim, kiek geri buvo). O jau klausimai laiskuose nuo dešimtmečio ... apie tai, kokia kalba senis kalba, kaip visur suspėja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 10, 23:32)
Beda tame kad ale tiki kaledu seniu ir cia kaledinis noras. As pasakydama kad ne turiu galutinai sugriaut kaledu senio mita. Jauciu rasysiu kaip atsakyma is senio su komplikacijomis ir tiesiog nupirksiu koki papuosala.... bet zinau kad kaledos bus sugadintos, nes siaip esam kalbeje ir zino kad tikrai neleisim. Kazkokia paankstinta paauglyste.🙁🤔

na gali tokiu atveju paprasšiausiai parašyti, kad tokie norai iki 18 metų nepildomi, nes tai yra procedūra, kuriai reikia tevu leidimo - nors as tikrai abejociau, kad ligi siol tiki kaledu seneliu, greiciau tai budas apeiti tevu neleidima. o gal pavyks

Maniske jau kuris laikas zyzia del trecio auskaro i ausi. Visos kitos vietos, kaip ir tatuiruotes yra pasakyta, kad gales darytis, kai gyvens ant savo subines.

Dalies dovanu dar neturiu ir nelabai turiu ideju ka dovanoti. Didziausias galvos skausmas su mb - tas pastovei skundziasi, kad as jam svajoti neleidziu. Na as isgirstu ka jisai kalba kad noretu ir jeigu istengiu nuperku/suorganizuoju tai.

p.s. Lim - siusk verciau sniega i lietuva. Klausau kiek ten jo pas jus ir pavydu darosi.
Atsakyti
Bekase, nesiusiu tongue.gif tai pirmas normalus nuo 2013 kovo. Ir uzsilaikys tik pora dienu, tad pasilaikysiu sau. Vaikams tiek dziaugsmo buvo! Galiu va -9 salcio atsiust, nes ryt i darba bus sikna vaziuot - visos autostrados stos. O jau nebepadoru is namu dirbt trecia diena is eiles kai treciadini/ketvirtadieni del vaiku vaidinimu vel namie tupesiu.
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 12 11, 16:12)
Bekase, nesiusiu tongue.gif tai pirmas normalus nuo 2013 kovo. Ir uzsilaikys tik pora dienu, tad pasilaikysiu sau. Vaikams tiek dziaugsmo buvo! Galiu va -9 salcio atsiust, nes ryt i darba bus sikna vaziuot - visos autostrados stos. O jau nebepadoru is namu dirbt trecia diena is eiles kai treciadini/ketvirtadieni del vaiku vaidinimu vel namie tupesiu.

gali sita siusti, tada ir sniego bus. nes kritulius tai pranesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 12 11, 15:12)
Bekase, nesiusiu tongue.gif tai pirmas normalus nuo 2013 kovo. Ir uzsilaikys tik pora dienu, tad pasilaikysiu sau.

xospadia!!! jamk, jamk, visa sniega. As nenoriu nei vienos snaiges!!!
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 11, 17:03)
xospadia!!! jamk, jamk, visa sniega. As nenoriu nei vienos snaiges!!!

Nia. rolleyes.gif kiek yra tiek uztenka. Svarbu visos mano.
O jei rimtai, tai neisivaizduoju keliones rytoj. Visos siauresnes gatves nepravaziuojamos. Padangos irgi ne ziemines....
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 12 11, 21:54)
Nia.  rolleyes.gif kiek yra tiek uztenka. Svarbu visos mano.
O jei rimtai, tai neisivaizduoju keliones rytoj. Visos siauresnes gatves nepravaziuojamos. Padangos irgi ne ziemines....

Kaip sekėsi važinėti? Lietuvoj šnd 9 laipsniai, jausmas kaip kokioj Barselonoj per naujuosius.
Atsakyti