Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2017 12 10, 16:05)
negrazi? verysad.gif siaip visiskai trenkta  unsure.gif bent kol kas. Kate ta prasme (na, kad as trenkta nenaujena  biggrin.gif  )

Grazi. Mam tokios labai patinka. Abejojau del elgesio ir sveikatos. Kai skaitai, kad be nagu, tai jau faktas, kad ex seiminikai buvo cikcirik. Na ir metu solidziai.

Veluma, sekmes aiskinant esme. Man tevai tiesiog amziaus cenza nustate. Nors norejau tik i ausis.

Mokyklos pas mus ryt uzdarytos ax.gif autobusus miesto - nueme dar ryte. vis dar sninga. Ziureti i masinas su vasarinem padangom besikasancias vietoje - netiketai idomi pramoga.
Atsakyti
Lim, tai del to ir paemiau kad kas ja daugiau imtu... Palyginus sveika, dantys geros bukles. Augli ant galvos turi, bet panasu nepavojingas, gali sau augt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 10, 17:07)
Lim, tai del to ir paemiau kad kas ja daugiau imtu... Palyginus sveika, dantys geros bukles. Augli ant galvos turi, bet panasu nepavojingas, gali sau augt.  unsure.gif

Tai as suprantu.... ir uzjauciu... tokia vaiksciojanti bedele atrodo...
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 12 10, 18:10)
Tai as suprantu.... ir uzjauciu... tokia vaiksciojanti bedele atrodo...

kol kas narve, pas mus gi ekologine katastrofa, o sita laime neskiepyta... i vawe kas ja zino koks jos imunitetas
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 10, 19:07)
Lim, tai del to ir paemiau kad kas ja daugiau imtu... Palyginus sveika, dantys geros bukles. Augli ant galvos turi, bet panasu nepavojingas, gali sau augt.  unsure.gif

Mergiona, tu maladec! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Katytė gražuolė, bet panašu, kad turėjo visiškai trenktus ir nedatrenktus šeimininkus- be nagų, šitaip sužaloti gyvūną... jos ir psichika ko gero gerai traumuota... o dar šitaip apkarpyta... tikra bėdulė...

O pas mane čia sninga nesveikai, o ryt ryte anksti važiuot, koroče jau iš anksto bijau.
Atsakyti
klinikoje tikrai nustebo del nagu, sako lb rimtai operavo, nes paprastai net jei ir "israut"- gamta daro savo ir atauga, o pas sita nera ir niekada nebebus naguciu unsure.gif del kirpimo- pats kirpimas fignia, jei tik nekirpo kas puse metu su narkoze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 10, 20:52)
...jei tik nekirpo kas puse metu su narkoze  unsure.gif

bijau, kad butent taip ir kirpo unsure.gif 4u.gif is to, kad skyre tiek lesu ir kankino gyvuna islupdami nagus, kad neduok D nenukentetu namai, tai neabejoju, kad patys nekirpo, o vet klinikos be narkozes nekerpa smile.gif mamos pukuotas, pora kartu kirpo, paskui liovesi, del narkoziu, bet irgi didele beda kailis bais veliasi, susidaro kaltunai, arti odos, kuri bais plona ir net saugiai iskirpti labai sunku. tai dabar vaiksto tokia pusiau lupsta pusiau skusta- naminio kirpimo(ir tai laiko dviese) biggrin.gif
kazkokie keist visgi keisti jos seimininkai buvo unsure.gif

Veluma, o ne ankstokai? siaip, auskaras nosi(sone)akmenukas man grazu biggrin.gif pati turejau, tik ne tokiam amziuj biggrin.gif de gyvendama ir nosi buvau prasidurus, ir bamba rolleyes.gif
jei nesutinki, pabandyk papasakoti, kad tokie dalykai gali supuliuoti, gal ir guglas kokiu geru vaizdu duotu, nes tikrai ta vieta gali taip ispuliuoti, kad tas auskaras tiesiog isplys. na ir kaip tai atrodys? arba, kad nuo auskaro svorio issitampys ta skyle ir kai jau nebenores to auskaro, ar sulauks tavo amziaus atrodys baisiai ir juokingai bigsmile.gif suaugusio neisgasdinsi, bet vaika gal dar apgausi unsure.gif

as jau dovanu didziaja dali turiu, dar sio to truksta, bet pakuoti dar ikvepimo neturiu...
dar net egles neturim, nors labai norisi, bet laukiam nauju baldu pries kaledas, bei keisim grindis, pasidazysiu sienas pati, tai negi nesiosi ta papuosta egle pirmyn atgal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 10, 17:37)

San, nepretenduosi i dekano vieta?

laugh.gif cha cha, dar to betrūko...
žinai, "seime" daug geriau, nei "vyriausybėj": viską sprendi ir už nieką asmeniškai neatsakingas leb.gif tai tuo ir apsiribosiu biggrin.gif

Veluma, tavo didžioji, mano akimis, dar visai nedidelė tokiems dalykams unsure.gif
O pas jus mokykloj yra uniformos? o prie uniformos tokį dalyką leidžia? Jei ne, tai kur/kada jį nešios?
Pas maniškę, tai nea schmoll.gif Iš papuošalų leidžiama tik viena pora auskarų ausyse. Na bent jau teorija tokia irnesakyk.gif
Atsakyti
Milaa, jo, zinau kad nekerpa be narkozes unsure.gif ir del namu logiskai skamba.

Mes ivykdem amziau darba- gaudem viena katina (kad vaistu suduot)- netycia pagavom perse. Pirma karta nuo apsigyvenimo pas mus. O jo majo... kaltunu rolleyes.gif kirpom kiek galejom, sukuot deja negalejom- sukos nesterilizuotos, na zodziu irgi dbr graziiiii rolleyes.gif bet kazkaip pagauta nesidraske, gal pratus unsure.gif

Veluma, as apie joki puliavima nekalbeciau. Ne ir taskas. Be diskusiju. Nematau ka atarinet tokiam amziuje. Laikina kazka- galva nusiskust ar melynai nusidazyt- na gal jei nori, bet jokiu ilgalaikiu dalyku, ypac tatuiruotes... man SLYKSTU. Del auskaru- kazkam tinka, kazkam ne, bet na tokiam amziuje "ne nes ne" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 gruodžio 2017 - 22:03
Beda tame kad ale tiki kaledu seniu ir cia kaledinis noras. As pasakydama kad ne turiu galutinai sugriaut kaledu senio mita. Jauciu rasysiu kaip atsakyma is senio su komplikacijomis ir tiesiog nupirksiu koki papuosala.... bet zinau kad kaledos bus sugadintos, nes siaip esam kalbeje ir zino kad tikrai neleisim. Kazkokia paankstinta paauglyste.🙁🤔
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 11, 00:32)
Beda tame kad ale tiki kaledu seniu ir cia kaledinis noras. As pasakydama kad ne turiu galutinai sugriaut kaledu senio mita. Jauciu rasysiu kaip atsakyma is senio su komplikacijomis ir tiesiog nupirksiu koki papuosala.... bet zinau kad kaledos bus sugadintos, nes siaip esam kalbeje ir zino kad tikrai neleisim. Kazkokia paankstinta paauglyste.🙁🤔

Veluma, koks mitas? seniai zino kas perka tas dovanas ir kaip viskas yra... man atrodo nuejus i mokykla labai daug dalyku suzinoma, o taviskiai jau seniai seniai mokinukai, tai man tie laiskai kazkaip keistai atrodo- visi viska zino ir supranta, bet visi draugiskai apsimeta, kad yra kazkaip kitaip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano penktokas bachūras nori mėlynai plaukus nusidažyt biggrin.gif

Dovanų turiu tik dalį unsure.gif

Mergiona, kiek dabar pas jus kačių?
Atsakyti