Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(san @ 2017 12 02, 17:42)
Mila, tavo aparatą "mačiau" aparatų temoj. Negražus lotuliukas.gif

jauciu, kad matei sena, jau pries 2-3m mirusi ir iskilmingai palaidota biggrin.gif kadangi pries 10m ju nelabai buvo, tai jis man buvo graziausias is visu buvusiu biggrin.gif tongue.gif nes naujo lyg nedejau?
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 12 02, 16:47)
jauciu, kad matei sena, jau pries 2-3m mirusi ir iskilmingai palaidota biggrin.gif kadangi pries 10m ju nelabai buvo, tai jis man buvo graziausias is visu buvusiu biggrin.gif  tongue.gif  nes naujo lyg nedejau?

naują, naują smile.gif aš gi pasižiūrėjau pagal modelį. labai jau "haute couture"...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 02, 17:50)
naują, naują smile.gif aš gi pasižiūrėjau pagal modelį. labai jau "haute couture"...

tavo prastas skonis unsure.gif liezuvis.gif lotuliukas.gif
man butinai reikejo sito gamintojo, ir butinai balto ir nekitaip biggrin.gif tai sitas modelis buvo prieinama kaina, nes kitas, kazkiek modernesnis, su tuo ekraneliu, bei didesnis buvo virs 1.6t. tai taip apsidziaugiau, kai isleido si modeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2017 12 02, 16:31)
o tau jisai piena suplaka, ar tu cia daugiau tik konstatuoji kad yra? Mes philips turime, tai Mb neapsikentes mano zyzimo ir n bandymo su skirtingo riebumo ir gamintoju pienas nupirko atskira plakikli. Va juo dziaugiuosi, Nes su tokiais kiek bandziusi, tai pasildyti pasildo, bet apie plakima tikrai nera ne kalbos.

MB įpylęs 1/3 puodelio 3,2 riebumo parduotuvinio (lidl) pieno suplaka iki pilno puodelio.
Dukrai pieną dar praskiedžia kava iki pusės puodelio ir irgi suplaka tiek, kad puta per viršų puodelio lipa.
Bet ten reikia išmokti, kad suplaktum, o ne užvirintum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 02 gruodžio 2017 - 16:57
Mano mažas su kažkokiu durnu bėrimu, kuris ant kojų rausvais lopais ir vis didėja... unsure.gif visur kitur nedidelės dėmelės. Nu ir temperatūra su kitais peršalimo požymiais. Teko skambinti į med pagalbos padalinį, tai užrašė pas budintį gydytoją... važiuosim tuoj...

kažkoks žopinis dryžis. Tik ką vyresnėlis atsikapstė nuo bjaurios alergijos tepamiems antibams - buvo visą veidą baisiais pūlingais šašais išvarę. O gydėm infekciją odos... Dabar va mažasis nusprendė ant ausų mus pastatyti...
Atsakyti
Sėdim, pildom dokus į ligoninės priėmima. Atsiuntė tikrintis. Daktaras diagnozę pagal paveiksliuką nustatė ir supanikavo. Tikiuos ligoninėj rimtesni dirba. Nu ir man šaltus nervus išlaikyti. Kawasakiai supyp...
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 12 03, 14:54)
Sėdim, pildom dokus į ligoninės priėmima. Atsiuntė tikrintis.  Daktaras diagnozę pagal paveiksliuką nustatė ir supanikavo. Tikiuos ligoninėj rimtesni dirba. Nu ir man šaltus nervus išlaikyti. Kawasakiai supyp...

Oi kas čia dbr? Kas per diagnozės? Nuo ko visa tai? Reikia tikėtis greitai pasveiksit... žodžiu linkėjimai sveikatos ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
O kawasaki buna tokiems dideliems? as galvojau kudikiu liga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 12 03, 17:37)
O kawasaki buna tokiems dideliems? as galvojau kudikiu liga  unsure.gif

Buna visko.
Atmete. Erythema multiforme. Nors ten jos susiję būna. Grįžom su antibais ir laikau špygas, kad būtų tik tiek.
Atsakyti
Lim, nezinau kas cia per liga, bet laikykites!

As tik ka darbus baigiau, jau senai savaitgali bedirbau. Tai nesusikalbu su savim dabar, ar man tai patinka, ar ne. Namus perdazem, grazu. Ketvirtadieni atvaro fotografas, startuojam su pardavimu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 12 03, 21:12)
startuojam su pardavimu.

Sekmes 4u.gif 4u.gif

Kad i gera visos permainos wub.gif

Atsakyti
lim, kaip tavo mažasis? Tikiuosi, matosi teigiamas antibiotikų poveikis 4u.gif
Atsakyti