Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Kreipiu temą kita linkme: kaip baigiat šiuos finansinius metus, ką perkat dovanų Kalėdom, kaip švęsit ir, svarbiausia, kokie bus finansiniai įsipareigojimai kitiems metams?
Aš norėčiau išlaikyt stabilumą, apsispręst dėl investavimų. O dėl Kalėdų dovanų absoliučiai neįsivaizduoju...
Atsakyti
Ką tik MB nusprendė, kad telikai vis dar neatpigo, tad gal rinkos tyrimus reiktų nukreiptį į kavos aparatus lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
lim, paskutiniam įraše nuotrauka tobula wub.gif
Aš savo 15-metės irgi klausiu "ar gražus..." ax.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 01, 21:16)
Ką tik MB nusprendė, kad telikai vis dar neatpigo, tad gal rinkos tyrimus reiktų nukreiptį į kavos aparatus  lotuliukas.gif rolleyes.gif

Geriausias kavos aparatas biggrin.gif puikus kainos ir kokybės santykis
https://en.m.wikiped...g/wiki/Moka_pot
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 01, 21:52)
Geriausias kavos aparatas  biggrin.gif puikus kainos ir kokybės santykis
https://en.m.wikiped...g/wiki/Moka_pot

šitas geresnis: https://www.youtube....h?v=kS_osZjyw_Y

o aną jau turiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 01, 22:05)

thumb_yello.gif thumbup.gif
Atsakyti
San, mb irgi istyre tv rinka, nes jo nuomone mums reikia didesnio, kita savaite atkeliaus. netiketai man, kai i namus buvo perkami tik samsung tv jau kokius 10m, persimete i LG, kurie siuo metu gali pasiulyti optimalu kainos kokybes santyki, nesidaro daug reklamos(kaip sony ar samsung) todel kainos zemesnes. taigi, istyres info nete, apzvalgas ir ko, nusitempe mane i parde, kas nustebino, 2-jose skirtingose, nuvede prie to paties gamintojo, veik tu paciu modeliu- 1 jo nuziuretas, kitas brangesnis turintis savyje kazka, ko mums nereik. taigi, jei domina, modeli galiu atsiusti 4u.gif

jeigu ziurite i kavos aparatus, automatinius, rekomenduoju dairytis i de www 4u.gif t.y. issirinkti modeli ir paziureti de kainu palyginima. mes balandi atsisiuntem, esu be galo patenkinta, siuntimas 15eur, atbogino per 3-4d, iskaitant, kad velykos buvo. galiu drasiai rekomenduoti turima modeli, salyginai mazesnis nei kiti, puikus dizainas. garantija galioja lt! dabar jo kaina pakritusi!

musu sie metai be galo islaidus, nupirkta daug dalyku i namus, bus pakeisti svetaines baldai(gruodi vidury atkeliaus), grindys. 3 brangus buitiniai prietaisai. 2 dideles keliones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 02 gruodžio 2017 - 10:11
QUOTE(Eufemija @ 2017 12 01, 20:18)
Kreipiu temą kita linkme: kaip baigiat šiuos finansinius metus, ką perkat dovanų Kalėdom, kaip švęsit ir, svarbiausia, kokie bus finansiniai įsipareigojimai kitiems metams?
Aš norėčiau išlaikyt stabilumą, apsispręst dėl investavimų. O dėl Kalėdų dovanų absoliučiai neįsivaizduoju...

Jau tradiciškai dovanom, metų rezultatų apžvelgimu ir planų ateinantiems sudėliojimu užsiimsiu nuo advento pradžios 4u.gif O nesigilinant į detales - metai buvo ramūs ir tingūs. Žiūrint į planų koliažą jau aišku, kad tikslus busiu pasiekusi tik savęs palepinimo punktuose ax.gif

san, MB išsirinko šitą kavos aparatą Kaip ir veikia, kavą daro. O svarbiausia - pieną ir vyną kaitina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 01, 19:21)
lim, paskutiniam įraše nuotrauka tobula  wub.gif
Aš savo 15-metės irgi klausiu "ar gražus..."  ax.gif  blush-anim-cl.gif

Sena jau, bet dėkui wub.gif

Tai varai prieš srovę tada, nes gi neklausi, ar protingas ir kiek uždirba tėvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 02, 12:47)
Jau tradiciškai  dovanom, metų rezultatų apžvelgimu ir planų ateinantiems sudėliojimu užsiimsiu nuo advento pradžios  4u.gif  O nesigilinant į detales - metai buvo ramūs ir tingūs. Žiūrint į planų koliažą jau aišku, kad tikslus busiu pasiekusi tik savęs palepinimo punktuose  ax.gif

san, MB išsirinko šitą kavos aparatą Kaip ir veikia, kavą daro. O svarbiausia - pieną ir vyną kaitina  wub.gif

Gražus aparatas. Aš paprastai renkuos pagal grožį, o mb pagal techninius parametrus. Bet mes dar nepribrendę aparatams. Beveik negeriu kavos, o mb vienas sau neperka. Jis turi tą itališką Bialetti kur san rodžiau ir galvos nesuka. Darbe iš aparato prisigeria.

Savęs lepinimo punktai patys geriausi wub.gif reikės būtinai tokių sugalvoti. Gal galėtum pvz.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 12 02, 12:47)
san, MB išsirinko šitą kavos aparatą Kaip ir veikia, kavą daro. O svarbiausia - pieną ir vyną kaitina  wub.gif

o tau jisai piena suplaka, ar tu cia daugiau tik konstatuoji kad yra? Mes philips turime, tai Mb neapsikentes mano zyzimo ir n bandymo su skirtingo riebumo ir gamintoju pienas nupirko atskira plakikli. Va juo dziaugiuosi, Nes su tokiais kiek bandziusi, tai pasildyti pasildo, bet apie plakima tikrai nera ne kalbos.
Atsakyti
Mila, tavo aparatą "mačiau" aparatų temoj. Negražus lotuliukas.gif
Pagyvenus, mes, jei pirksim, tai pilnai automatinį (beans to cup). Žaidimui turiu bialleti netgi muka.
Paskaičiavom, kad pagal mūsų gėrimo pajėgumus ir prognozuojamą aparato gyvavimo trukmę, vienam puode būtų 16 cnt. aparato kainos g.gif

MB ir teliką žiūri pas vokiečius, tai aparatą irgi ten. Va neseniai keptuves iš vokiečių parsisiunčiau. g.gif
Atsakyti