pas mus stresas nerealus, vaikai kas 3 min eina tikrint kojiniu perkabineja is vietos i vieta "manosios nesimato, vdrug nykstukai nepastebes"
o as supratau ko man truksta iki laimes
https://www.skelbiu....s-32016217.html
Sveikos
Susukau šiokį tokį video iš darbo, pirmas blynas, taip sakant Kas žiūrėsit- nustatykit ten apatiniame kampe aukštesnę kokybę, t.y.- didžiausią pikselių skaičių
Malonioji darbo dalis, taip sakant
https://www.youtube....nyJDPAqcU&t=41s
Susukau šiokį tokį video iš darbo, pirmas blynas, taip sakant Kas žiūrėsit- nustatykit ten apatiniame kampe aukštesnę kokybę, t.y.- didžiausią pikselių skaičių
Malonioji darbo dalis, taip sakant
https://www.youtube....nyJDPAqcU&t=41s
Molodec
Vainikas jau laukia advento pradžios
Papildyta:
Šaunuolė. Jei tik patinka - daryk
O tu darai reise per sustojimus?
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2017 11 28, 02:14)
Šaunuolė. Jei tik patinka - daryk
O tu darai reise per sustojimus?
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 28, 22:05)
Per savaitgalį sulipdžiau. Čia iš vienos taip vadinamos chodkės (4.30 važiavimo), be sustojimo minta nuo Calais ir stota jau olanduose netoli iškrovimo, nedatraukiau tada iki firmos, nebeužteko darbo laiko
Pagyvenus, papasakok apie savo Kaledas, kiek tu viskame tame prasmes izvelgi po isore, zvakem, sokoladais ir kalendoriais. Asmeniskai tu ir kiek tavo seima. Lb idomu jei ne per daug asmeniska
Mergiona, kelis kartus skaičiau, bet nesu tikra, ko visgi tu klausi.
Jei religinės prasmės - tai aš nesu iš tų, kurie tikėjimą atsinešė iš vaikystės ar patyrė nušvitimą ir tiki pasąmoningai, jutimiškai. Aš sąmoningai renkuosi tikėti ir dedu pastangas įgyvendindama šį savo pasirinkimą. Kalėdų atributai, kuriuos tu vadini "išore", man yra ne blizgus turinio įpakavimas, o maži žingsneliai auginant šventę sau viduje. Namiškiai noriai prisideda kuriant tą "išorę". Matyt ir jiems tai kelia malonius jausmus.
Dviese (su ciuciku) namuose laukiam grįžtant namiškių ir advento
Jei religinės prasmės - tai aš nesu iš tų, kurie tikėjimą atsinešė iš vaikystės ar patyrė nušvitimą ir tiki pasąmoningai, jutimiškai. Aš sąmoningai renkuosi tikėti ir dedu pastangas įgyvendindama šį savo pasirinkimą. Kalėdų atributai, kuriuos tu vadini "išore", man yra ne blizgus turinio įpakavimas, o maži žingsneliai auginant šventę sau viduje. Namiškiai noriai prisideda kuriant tą "išorę". Matyt ir jiems tai kelia malonius jausmus.
Dviese (su ciuciku) namuose laukiam grįžtant namiškių ir advento
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 29, 20:13)
Aš sąmoningai renkuosi tikėti ir dedu pastangas įgyvendindama šį savo pasirinkimą.
o ka butent tai reiskia?
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 30, 00:55)
Kad skiriu laiko suprasti ir rūpintis ne tik savo fizine, psichologine ir emocine gerove, bet ir dvasia.
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 30, 09:47)
Kad skiriu laiko suprasti ir rūpintis ne tik savo fizine, psichologine ir emocine gerove, bet ir dvasia.
Ir kaip sekasi? Pavyksta kiekvieną sekmadienį dalyvauti mišiose? Kaip į tai reaguoja šeima ir giminė?
Iš tiesų daug lengviau tiems, kurių šeimos buvo tikinčios, nereikia laužyti ledų ir baimintis, kad pažiūrės kaip į keistuolį.
O kodel Katalikybe? Ir kaip nusprendziama "va, nuo rytdienos rupinsios siela"? As noreciau tiket, bet...
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 30, 13:06)
O kodel Katalikybe? Ir kaip nusprendziama "va, nuo rytdienos rupinsios siela"? As noreciau tiket, bet...
Manau religija yra kultūrinis dalykas. Jei protėviai buvo katalikai - tada katalikybė, jei musulmonai - Alachas. Tiesiog taip lengviau ir paprasčiau.