Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

pas mus stresas nerealus, vaikai kas 3 min eina tikrint kojiniu unsure.gif perkabineja is vietos i vieta "manosios nesimato, vdrug nykstukai nepastebes" rolleyes.gif

o as supratau ko man truksta iki laimes wub.gif

https://www.skelbiu....s-32016217.html wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 26 lapkričio 2017 - 22:34
Sveikos 4u.gif

Susukau šiokį tokį video iš darbo, pirmas blynas, taip sakant ax.gif Kas žiūrėsit- nustatykit ten apatiniame kampe aukštesnę kokybę, t.y.- didžiausią pikselių skaičių smile.gif

Malonioji darbo dalis, taip sakant smile.gif

https://www.youtube....nyJDPAqcU&t=41s

Atsakyti
Molodec wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vainikas jau laukia advento pradžios ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2017 11 28, 02:14)
Sveikos 4u.gif

Susukau šiokį tokį video iš darbo, pirmas blynas, taip sakant  ax.gif

Šaunuolė. Jei tik patinka - daryk 4u.gif
O tu darai reise per sustojimus?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 28, 22:05)

Šaunuolė. Jei tik patinka - daryk 4u.gif
O tu darai reise per sustojimus?

Per savaitgalį sulipdžiau. Čia iš vienos taip vadinamos „chodkės” (4.30 važiavimo), be sustojimo minta nuo Calais ir stota jau olanduose netoli iškrovimo, nedatraukiau tada iki firmos, nebeužteko darbo laiko smile.gif
Atsakyti
Pagyvenus, papasakok apie savo Kaledas, kiek tu viskame tame prasmes izvelgi po isore, zvakem, sokoladais ir kalendoriais. Asmeniskai tu ir kiek tavo seima. Lb idomu ax.gif jei ne per daug asmeniska ax.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergiona, kelis kartus skaičiau, bet nesu tikra, ko visgi tu klausi.
Jei religinės prasmės - tai aš nesu iš tų, kurie tikėjimą atsinešė iš vaikystės ar patyrė nušvitimą ir tiki pasąmoningai, jutimiškai. Aš sąmoningai renkuosi tikėti ir dedu pastangas įgyvendindama šį savo pasirinkimą. Kalėdų atributai, kuriuos tu vadini "išore", man yra ne blizgus turinio įpakavimas, o maži žingsneliai auginant šventę sau viduje. Namiškiai noriai prisideda kuriant tą "išorę". Matyt ir jiems tai kelia malonius jausmus.

Dviese (su ciuciku) namuose laukiam grįžtant namiškių ir advento biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 29 lapkričio 2017 - 20:28
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 29, 20:13)
Aš sąmoningai renkuosi tikėti ir dedu pastangas įgyvendindama šį savo pasirinkimą.

o ka butent tai reiskia?

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 30, 00:55)
o ka butent tai reiskia?

4u.gif  4u.gif

Kad skiriu laiko suprasti ir rūpintis ne tik savo fizine, psichologine ir emocine gerove, bet ir dvasia.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 30, 09:47)
Kad skiriu laiko suprasti ir rūpintis ne tik savo fizine, psichologine ir emocine gerove, bet ir dvasia.

Ir kaip sekasi? Pavyksta kiekvieną sekmadienį dalyvauti mišiose? Kaip į tai reaguoja šeima ir giminė?
Iš tiesų daug lengviau tiems, kurių šeimos buvo tikinčios, nereikia laužyti ledų ir baimintis, kad pažiūrės kaip į keistuolį.
Atsakyti
O kodel Katalikybe? Ir kaip nusprendziama "va, nuo rytdienos rupinsios siela"? As noreciau tiket, bet...
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 30, 13:06)
O kodel Katalikybe? Ir kaip nusprendziama "va, nuo rytdienos rupinsios siela"? As noreciau tiket, bet...

Manau religija yra kultūrinis dalykas. Jei protėviai buvo katalikai - tada katalikybė, jei musulmonai - Alachas. Tiesiog taip lengviau ir paprasčiau.
Atsakyti