Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 24, 07:28)
Labai įkvepia balsuoti... nu negi nerado lietuviai nors vieno, kuris lietuviškai parašytų ar bent išverstų už pinigus? Nors tą vieną sakinį? Nors į google translate?

Paskaityk apie ju veikla. Imho pilnai pakanka kad ikvept migtuko paspaudimui. Ju ten dbr minimum 3 karta... tavo anukai prisimins kad yra lietuviai? Nekalbant apie laisku rasyma lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 24, 11:22)
Paskaityk apie ju veikla. Imho pilnai pakanka kad ikvept migtuko paspaudimui. Ju ten dbr minimum 3 karta... tavo anukai prisimins kad yra lietuviai? Nekalbant apie laisku rasyma lietuviskai.

Neįkvėpė. Jei eini su etikete "lietuvis", tai bent vieną sakinį ar bent žodį išsivest galima. Elementariai.

O prie ko čia mano anūkai? Galimai kažkada gimsiantys nežinia kurioje šalyje nuo nežinia kokios tautybės moterų, anūkai ir šis skelbimas neturi nieko bendro. Klausimas retorinis, nes antrą kartą klausytis antiemigracinių užvažiavimų nelabai įsikvėpus - savo poziciją išsakiau čia ir bloge, kartotis nenoriu.
Atsakyti
Lim, pirmiausiai nei tu nei as negalim teigt kad lietuvisko kreipinio nebuvo, abejoju kad jie susikalbejo su Amerikos lietuviais naudodami rusu. Zmogus kuris tai persiunte gavo laiska tokia forma. Arba persiunte ji tokia forma (rusiska dali). Is kur gavo? Nezinau. Persiunte privatus asmuo, tai nebuvo formalus kreipimasis i ka nors/ kokia nors organizacija. Galejo pvz gaut ji kazkurioje FB grupeje kur zmones kalba apie tremtiniu kapu tvarkima- ir kalba rusiskai. Tak chto mano nuomone kaltinimai be pagrindo. Plius imho jie islaike svarbiausia tautiskumo dali- tautini identiteta prasme kad laiko save lietuviais, nesigedija to, neprarado noro bendraut, ttt. Net jei jie viskai prarado kalba (manau nevisai, nes net pavadinimas ju lietuviskas, vaiku ansambliu pavadinimai lietuviski skirtingai nuo kitu pretendetu)- visvien ju darbas vertas dideles pagarbos. Vien faktas kad ketvirta karta toli nuo saknu dar nori sokt lietuviskus sokiu, dainuot dainas, susitikt- man kelia begaline pagarba.
Atsakyti
Aš neutrali - nei man pagarbą, nei nepagarbą kelia. Kiekvienas ieško bendrumų, kurie vienytų. Žiūriu iš paprastos marketinginės pusės. Konteksto iš kur paimtas skelbimas neįdėjai, todėl kontekstą kuria aplinka, kurioje papostinta - šiuo atveju lietuviškame forume, kuriame net ne visi supranta šią kalbą. Visa kita tik sentimentai - vai kokie šaunuoliai - kurie gali veikti, gali ne. Manęs neveikia, todėl ir sakiau "neįkvepia". Absoliučiai asmeninė nuomonė.

Na ir teoriškai, koks skirtumas į kurios šalies lietuvius kreipiasi - lietuviu kalba turbut ta pati visur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 24 lapkričio 2017 - 22:34
aj, dzin, manau gedulo diena Rusijos lietuviai paskelbs kad ju darbai taves neikvepe...

Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 24, 21:56)
aj, dzin, manau gedulo diena Rusijos lietuviai paskelbs kad ju darbai taves neikvepe...

Neginedzin ką rusijos lietuviai paskelbs ar nepaskelbs ir ką jie ten šoka?

Ką manot apie juodąjį pirmadienį?

Papildyta:

Vsio. Kibernetines atakos prasidejo. Uzdubliavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 24 lapkričio 2017 - 23:10
Veluma, o vaikai ryte randa kazka kojinese? Viena daikciuka ar daugiau?

Mes jau turim 1) 3 eglutes
2) 3 kojines
3) krepseli is Majo su visokiom gerybem bigsmile.gif visko po 3 bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kojinese ir ras nuo gruodzio 1 iki 25 kasryt. Po saldaini ar kt smulkme. Didziausias issukis yoac savaitgaliais sulaukt kol jie uzmigs😄 arba atsikelt ryte anksciau 😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 11 26, 11:29)
Tai kojinese ir ras nuo gruodzio 1 iki 25 kasryt. Po saldaini ar kt smulkme. Didziausias issukis yoac savaitgaliais sulaukt kol jie uzmigs😄 arba atsikelt ryte anksciau 😄

na mes gruodzio nesulauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 26, 00:00)
Mes jau turim 1) 3 eglutes
2) 3 kojines
3) krepseli is Majo su visokiom gerybem  bigsmile.gif visko po 3  bigsmile.gif

Aš irgi jau pradėjau pasiruošimą wub.gif Vakar miške buvau, pasirinkau "medžiagos" advento vainikui. Paskui parduotuvėje supirkau advento saldumynus. Tik žvakes pamiršau nupirkti. Bet dar visa savaitė, tai rasiu laiko viskam - žvakėm nupirkti, vainikui sumeistrauti ir advento saldumynus į maišelius sudėti bei pakabinti.
Papildyta:
QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 25, 00:07)

Ką manot apie juodąjį pirmadienį?

Kas tas juodasis pirmadienis?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 26, 19:18)

Kas tas juodasis pirmadienis?

https://play.tv3.lt/.../lietuva/895852
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 26, 21:46)

Man tokie dalykai atrodo kaip jokios vertės nekuriantis šau. Kažkam atrakcija sudalyvauti, kažkam galimybė pasirodyti liaudžiai. Žodžiu, aš tokiom atrakcijom netikiu ir jose nedalyvauju.
Atsakyti