Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Bekasė @ 2017 11 22, 17:22)
taip anksti egles?

niu ax.gif kaip cia pasakius ax.gif kai dar vyra turejau buvo toks atvejis: verciu kalendoriu, toki kur menuo-lapas, ir sakau taip nuosirdziai "na va, jau sausi atsikankinom, dar 10 men ir galima eglute pirkt" vyras vos negriuvo biggrin.gif mano geriausia egle stovejo nuo gruodzio 1 (sirgau plauciu uzdegimu ir isgirdau per tv kad medelynas radeda sezona, paskambinau teciui i darba, pasakiau kad "vot priam waz mirsiu jei negasiu egles" ir nuvaziavom ax.gif) stovejo iki balandzio vidurio ir buvo man dzin ka vyras mano ax.gif

QUOTE(san @ 2017 11 22, 19:12)
jei kasdien taip vilks, tai gali trobon nebetilpti bigsmile.gif

nu... gal ir troba atvilks? bigsmile.gif reikia optimistais but bigsmile.gif
Atsakyti
Mergiona bigsmile.gif pasiulymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 11 22, 21:38)

aga biggrin.gif man jau parode biggrin.gif

bet tiesa sakant be masinos ten sunku butu... puse zavesio atostogos prarastu, turgus su visais vaisiais, pardes su dideliu pasirinkimu- taptu nepasiekiami unsure.gif ir taip kas 3 dienas varom ir min 2 val sugaistam, atrodo uzsipirkai i saldituva netelpa- po 2 dienu vos ne badas blink.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif visoms.

O jau kalėdoms ruošiatės bigsmile.gif Aš irgi jau laukiu gruodžio 1, trauksiu eglę.

Ar esat vartoję Šiuslerio druskas? Turit turit teigiamų atsiliepimų? Mama sugalvojo, kad gal reikia, o aš skaitau apie jas ir galvoju, kad gal nereikia biggrin.gif Kažkokia mistika man ta homeopatija.
Atsakyti
Anekdota zinau: baro savininkas instruktuoja barmena: "snd gaminsi kokteili: lasas degtines kibirui vandens" barmenas: "eee, pas mus beprotnamis sale uzsisake?" savininkas: "ne, homeopatu suvaziavimas".

netikiu jokiom homeopatijom ir zolem. Jei nereikia antibu- sveikas.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 22, 23:54)
netikiu jokiom homeopatijom ir zolem. Jei nereikia antibu- sveikas.

tai pagal tave gripas ne liga?
mano abu jau sedi sirgdmai.
Maze dar bandau be cheminiu vaistu - inchaliacijos/ arbatos atstatyti. ziuresim ka vakare gydytoja pasakys.
Atsakyti
Homeopatija tai ne, bet žolės dalykas rimtas. Pvz net prieskoniuose kiek vitaminų ir veikliųjų medžiagų. Ne tai kad skanu bet ir sveika.
Išgėrus aviečių arbatos man žymiai mažiau skauda gerklę. O spanguolės padeda nuo pūslės uždegimo. Kmynai nuo pilvo. Maistas juk ne tik maistas bet ir vaistas. O vaistažolės gi irgi kaip maistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 23 lapkričio 2017 - 17:27
QUOTE(Bekasė @ 2017 11 23, 13:28)
tai pagal tave gripas ne liga?

as apie vaikiskas ligas- slogytes-kosuliukus. Gripas? taip, liga, bet zolem gydytis ar homeopatija irgi nesigydyciau, jie nepraeina visvien antibus gauna po gripo.

Eufemija, na as lb nemoksliskai manau kad veikliosios medziagos visose zolese toks minimumas kad kupeta suvalgyt reikia kad padetu. Kai negyvenama sala ir nera normalesniu vaistu- na gal, nuo gerkles du bul'-bul' (gurksniai paskalavimo) su druska paprasta padeda geriau nei kibiras avieciu arbatos ir poveikis akimirksninis. (cia kazkus skaiciau apie sokolado poveiki, netikrinau info, bet manau tiesa- 40kg suvalgyt reikia kad realiai chemiskai pradetu veikt nuotaika, ttt- sokoladas o ne cukrus ar placebas)
Atsakyti
Sveikos. Žiūriu čia jau šventinės nuotaikos. Aš irgi savaitgalį pirksiu advento maišelių turinį. Pasiūlymas "Gal šiemet nedarom to kalendoriaus" namiškių buvo vienbalsiai atmestas smile.gif Mažvaikiai wub.gif

Mergiona, aš stiprius cheminius vaistus labai retai naudoju. Namiškiai irgi retai. Stengiuosi išsiversti švelnesnio poveikio liaudiškom priemonėm. Na gal tos ligos pas mus nerimtos ar placebui visi labai pasiduodam biggrin.gif
Atsakyti
Pagyvenus, as uz placeba statau ax.gif mano vaikai isvis praktiskai neserga (be zoliu, stiprinimu, papildu, ttt), panos neserga visai, Kroskiui buna "slogytes"- na pasedi pas mociute pora dienu be gydymo ir vel i darza, as irgi sergu ypac retai ir tik plauciu uzdegimais- na tada jau be antibu niekaip. tfu-tfu, aisku, niekad nzn kas uz kampo laukia...

4u.gif 4u.gif
Atsakyti

BALSUOJAM UZ LIETUVIUS!

Sveiki, Mieli Kolegos,

žinau, kad visokie balsavimai erzina. Tačiau mūsų pagalbos prašo tautiečiai iš Sibiro. Kviečiu balsuoti ir palaikyti lietuvių bendruomenę.

Уважаемые ЛИТОВЦЫ ВСЕГО МИРА И ИХ ДРУЗЬЯ!
...

Мы, Ваши соотечественники, проживающие в далёкой Сибири, в Иркутске, благодарим всех, принявших участие в голосовании за литовцев Иркутской области, которых объединяет литовский национальный культурный центр „ŠVYTURYS“ (Швитурис - Маяк).

Мы еще раз обращаемся к Вам с просьбой о поддержке! На конкурсе, объявленном Мэром города, путём голосования избирают самое активное национальное общество. Определилось два лидера- мы и бурятский центр . Мы уже начинаем отставать!!!!! А чем мы, литовцы, хуже?!

НЕ СДАЁМСЯ!!!
Для этого просим Вас уделить всего лишь одну минутку и ещё раз ПРОГОЛОСОВАТЬ за Иркутскую областную общественную организацию Литовский национально-культурный центр Иркутской области „ŠVYTURYS“ (Швитурис - Маяк).

Голосовать можно до 11 декабря. У нас есть время исправить ситуацию. Нас поддержали литовцы всего мира- голосовали в Америке, Швейцарии , Германии, Австралии, Латинской Америке и др. литовских общинах всемирной литовской организации.. Голосовала мэрия Вильнюса, школа Балтрушайтиса из Москвы, Посольство Литвы, прихожане Санкт-петербургских католических приходов и др. А сколько теплых писем поддержки получили со всей Литвы!!!!! Голосуйте!!!!

Убедительная просьба проголосовать и поделиться этим сообщением/просьбой со своими знакомыми и близкими!

ЛИТОВЦЫ, ДАВАЙТЕ ПОДДЕРЖИВАТЬ СВОИХ! НАШИ БЛИЗКИЕ ДРУЗЬЯ, ПОДДЕРЖИТЕ НАС!

ГОЛОСОВАТЬ здесь: http://gorod.irk.ru/...try/golosovanie

Голосуя за иркутских литовцев нужно отметить галочкой окошко в пятой сверху строчке, перед надписью “Иркутская областная общественная организация Литовский национально-культурный центр Иркутской области Швитурис (Маяк)“

и внизу списка нажать кнопку “Голосовать“

Заранее всем большое СПАСИБО!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 23 lapkričio 2017 - 22:06
Labai įkvepia balsuoti... nu negi nerado lietuviai nors vieno, kuris lietuviškai parašytų ar bent išverstų už pinigus? Nors tą vieną sakinį? Nors į google translate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 24 lapkričio 2017 - 07:29