Galvoju apie Maltą? Ar buvot kuri?
QUOTE(san @ 2017 11 12, 19:56)
Parašiau až. Mes apvažiavom tik gal kokį ketvirtadalį Norvegijos - viduriuką.
Ačiū labai Kaip supratau, Suomijos nerekomenduotumėte Norisi pasmalsauti, kodėl būtent tas vietas Norvegijoje lankėte, kodėl pvz. praleistas Bergenas? Tikrai žiauriai sunku pasirinkti, ką lankyti... Ar iš viso važiuoti, nes ten gi bus šalta ir lis...
QUOTE(Eufemija @ 2017 11 12, 20:16)
Ačiū labai Kaip supratau, Suomijos nerekomenduotumėte Norisi pasmalsauti, kodėl būtent tas vietas Norvegijoje lankėte, kodėl pvz. praleistas Bergenas? Tikrai žiauriai sunku pasirinkti, ką lankyti... Ar iš viso važiuoti, nes ten gi bus šalta ir lis...
Bergeno nepraleidom - jo tiesiog nebuvo "ant kelio". Susidėliojom tokią trasą, kad per savaitę apvažiuoti. "Vinukus įkalėm" ties Geirangeriu, Trolstigenu ir Briksdaliu.
Suomijoj visų pirma mums baisiai nesisekė. O nesiūlyčiau būtent tos trasos per archiopelagą. Tikrai nesupratom "kame ten vinis". Tose salose jie turi vasarnamius, susirenka mantą ir atostogauja sėsliai visą vasarą: paismaudo, valtele paplaukioja. Na kaip "Varnų saloje". O pamatyti tai ten nėra ką.
QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 12, 19:14)
sesuo buvo, plauke su jachta aplink. Sake kad be jachtos ten sunku, maudyniu vietu beveik nera nuo kranto, bet aisku cia kas ka veikt planuoja.
QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 12, 20:14)
is gido su kuriuo buvau italijoje girdejau, kad jam tai viena is labai patikusiu vietu pazintinei kelionei ilgajam savaitgaliui.
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 12, 19:17)
sesuo buvo, plauke su jachta aplink. Sake kad be jachtos ten sunku, maudyniu vietu beveik nera nuo kranto, bet aisku cia kas ka veikt planuoja.
Viskas. Bukingas ivyko. Viesbutis su smelio papludimiu, 7 restoranais, spa ir sporto sale. Guliu ten ir niekur nekisu nosies. Nebent pora dienu. Kaip Bekase sako, pazintiniam savaitgaliui
Greitas veiksmas buvo. 248 days to go.
Dar liko uzsirezervuot skrydi i LT geguzes galui ir sugalvot, kur serą dėt, kad bado streiko nepaskelbtų.
QUOTE(*lim->0* @ 2017 11 13, 00:45)
Viskas. Bukingas ivyko. Viesbutis su smelio papludimiu, 7 restoranais, spa ir sporto sale. Guliu ten ir niekur nekisu nosies. Nebent pora dienu. Kaip Bekase sako, pazintiniam savaitgaliui
Dar liko uzsirezervuot skrydi i LT geguzes galui ir sugalvot, kur serą dėt, kad bado streiko nepaskelbtų.
Sveikinu su pirkiniu turėtų būti geros atostogos nuostabioje vietoje
Mes dar mąstymuose, jaučiu tik po naujųjų galutinai nuspręsim ir darysim rezervacijas
Lim, papasakok kaip tu kasdien vazineji po kelias valandas i darba ir is? Kokios mintys, nuovargis, neuzknisa? Mane po savaites uzkniso, ypac siandien per puga, kai greitis vos 90 autostradoje, tamsu, puga... daug abejoniu. Nors visa kita ok. Deliojom siandien planus iki Nauju, po 3 d per sav vistiek gaunasi, niekaip neiseina kitaip. Reik kazkokios racionalios izvalgos.
QUOTE(Veluma @ 2017 11 13, 20:38)
Lim, papasakok kaip tu kasdien vazineji po kelias valandas i darba ir is? Kokios mintys, nuovargis, neuzknisa? Mane po savaites uzkniso, ypac siandien per puga, kai greitis vos 90 autostradoje, tamsu, puga... daug abejoniu. Nors visa kita ok. Deliojom siandien planus iki Nauju, po 3 d per sav vistiek gaunasi, niekaip neiseina kitaip. Reik kazkokios racionalios izvalgos.
Kodel kelias valandas? Valanda i viena puse valanda atgal. Max 70 minuciu. Tiek autobuse uztrukdavau anksciau, nors darbas buvouz keliu kilometru. Siaip tai kaifuoju vairuodama - tai mano laikas su mintimis arba gera audioknyga. Aisku, kai lyja ir tamsu - shikna, bet ne daznai mane tai istinka.
A. Man dvigubai ilgiau gaunas. Tai kazkaip atrodo sudetingai. Cia didziausias trukumas ir klaustukas.
QUOTE(Veluma @ 2017 11 13, 23:20)
A. Man dvigubai ilgiau gaunas. Tai kazkaip atrodo sudetingai. Cia didziausias trukumas ir klaustukas.
Dažniausiai kalbu telefonu (su mama apie pusvalandį iššneku, dar kokios draugės, giminaitės, kur šiaip gaila laiko...) arba klausau muzikos. Arba galvoje darbinius planus dėslioju. Valgau Gal būtų galima kalbų mokytis ar pan, bet būnu per daug pavargus...
Aišku, aš ne taip dažnai kaip tu važiuoju, dar dažnai mašiną iškeičiu į traukinį ar autobusą, bet vis tiek pati kelionė tikrai vargina. Jei visuomeniniu transportu tai dažniausiai snaudžiu arba intike naršau, emailus atsakinėju
Del kelioniu- turejau trumpiausia gyvenime pokalbi del darbo- potencialiai auklei bandziau isaiskint kad nuo Sauletekio iki manes 1.5 val kelio i viena puse "da vy chto, da duokit man sansa"- pavargau, sakau gerai, atvaziuokit, pasikalbesim. Atvaziavo "sveiki, man per toli, dbr supratau ka saket, aciu, viso gero".