Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(milaaaa @ 2017 11 10, 18:55)
Veluma, o kokia viso sito prasme? ax.gif  4u.gif tas pats s tik kitoj rankoj?

Remiantis šamanizmu, jokio š... gyvenime nėra. Yra patirtis, kurią, turint bent šiek tiek smegenų (o Velumos atveju to gero tikrai pakanka), galima sėkmingai panaudoti.

Iš neturėjimo ką veikti traukiu ir pakartotinai skaitau knygutes iš ezoterikos-saviugdos lentynos. Nors gal reikėtų apsispręsti ir kuo nors užsiimti. Bet Velumos įkvėpta apsisprendžiau kol kas neapsispręsti biggrin.gif

san, dėliones aš perku prekybcentriuose (aa prisma, maxima) - kai tik randu gražų paveikslėlį su daug gabalėlių ax.gif Aišku jokių garantijų nėra, kad bet kada nuėjus bus kas nors gero. Bet kai reguliariai perverčiu (MB vis knygas kuičia, o jo belaukdama aš dėliones pažiūriu), tai bent po vieną į metus nusiperku.
Papildyta:
karra, kaip sūnui adaptacija. Ar bent kiek į teigiamą pusę pajudėjo?
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 11 10, 18:55)
Veluma, o kokia viso sito prasme? ax.gif  4u.gif tas pats s tik kitoj rankoj?
prisimenu, vienas is argumentu buvo- per mazai matai vaikus, nori buti salia tol, kol jiems reikia, lankyti ju renginius ir t.t. dabar kiek suprantu, net blogiau nei buvo, nes kelionei turbut gaisdavai 2/3 maziau laiko, bei galejai, esant reikalui, dienos metu sudalyvauti unsure.gif

Money money smile.gif ko negali pinigai, tą gali labai dideli pinigai smile.gif o jei rimtai, Veluma gi ne toks žmogus, kad būtų namų šeimininke. Pabuvo per vasarą, pailsėjo, pabandė išlaikytinės statusą ir reikia jai naujų iššūkių.
Pataisykit, jei klystu...

Mano vakaras lovoje. Pavargus, tsi reikia išsidrybsoti. Sporto klube išėjau iš pusės treniruotės, pritrūko jėgų unsure.gif Kaip gerai prieš akis savaitgalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 10 lapkričio 2017 - 19:09
QUOTE(Eufemija @ 2017 11 10, 19:07)
Mano vakaras

blink.gif jau vakaras? Man dar minimum 4.5 darbo val lieka ax.gif
Atsakyti
as visai ne to klausiau...
man uzsifiksavo gan rimtas argumentas- vaikai mamos nemato, o dabar mato dar maziau? tai ir klausiau, kokia prasme keisti suda i gruda?
aisku, situacija tik is to, ka Veluma paraso... neabejotinai, ji turi daug argumentu 4u.gif man idomus sis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 20:23)
blink.gif jau vakaras? Man dar minimum 4.5 darbo val lieka  ax.gif

Nu 17 val vaiką iš daržo pasiimu ir jau su darbais būna baigta. Noriu to ar nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 11 10, 20:44)
Nu 17 val vaiką iš daržo pasiimu ir jau su darbais būna baigta. Noriu to ar nenoriu.

o kodel baigiasi?
prisimenu kai reikedavo, tai mazge is darzelio pasiimdavau pas save i darba. As dirbdavau, o jinai salia ant grindu zaisdavo.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2017 11 10, 21:28)
o kodel baigiasi?
prisimenu kai reikedavo, tai mazge is darzelio pasiimdavau pas save i darba. As dirbdavau, o jinai salia ant grindu zaisdavo.

Esu gal pora kartų gyvenime taip bandžius daryti. Nieko gero. Nepavyksta taip kokybiškai padirbti. Paskui perdaryt reikia... čia turbūt nuo darbo pobūdžio priklauso
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 11 10, 19:44)

nu tak o naktis kam??? bigsmile.gif
Atsakyti
Milaaa, as tikrai nezadu tokiu tempu dirbt. Bet pirma sav gal nestatysiu visu ant blakstienu. Iki Nauju max. Kelioniu nera cia tiek. Patirtis ir pazintys atveriancios gan dideles perspektyvas. Pinigai dideli. Be to, vyras turi daugiau pareigu plius nusistovejo finansiniai srautai is jo. Islaikytine but nebenoriu, ne uz ka.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 22:06)
nu tak o naktis kam???  bigsmile.gif

Miegui ir seksui biggrin.gif o jei rimtai, tikrai negaliu naktį dirbti. Jaunystėj dar iki 12 val kartais ištempdavau, o dbr niekaip. Man reikia 8-9 val kokybiško miego, kitaip dieną būsiu lavonas ir nieko dar labiau nepadirbsiu unsure.gif aš kai dirbu - tai dirbu, maksimalaus reikia susikaupimo. Su vaikais nebent kokį email gali parašyti ar minty kokius darbus pasiplanuoti.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 11 10, 23:44)
Milaaa, as tikrai nezadu tokiu tempu dirbt. Bet pirma sav gal nestatysiu visu ant blakstienu. Iki Nauju max. Kelioniu nera cia tiek. Patirtis ir pazintys atveriancios gan dideles perspektyvas. Pinigai dideli.  Be to, vyras turi daugiau pareigu plius nusistovejo finansiniai srautai is jo. Islaikytine but nebenoriu, ne uz ka.

4u.gif paziuresim, kaip po nauju bus... keiciasi ten pas jus viskas gana reguliariai, pabuna ramuma ir tada vel trukst uz vadziu biggrin.gif
ar sita vieta laikai perspektyvesne sau? na, kad ir lyginant su anuoju darbu?
o isties nesvarstei keliones traukiniu? sedi sau darbus dirbi ta valandziuka bigsmile.gif juk turbut turi reikalu su pc smile.gif gal net panasiai uztruktum unsure.gif ar tu neturi tarnybines ar nuosavos auto?
Atsakyti
Su traukiniu beda Kaune nusigaut i vieta, ilgai trunka, kolegos bande. Vazineju masina.
Pagyvensim pamatysim.
Papildyta:
Del perspektyvu, nezinau dar. Tik kad ten yra ka veikt, o anksciau tai prastai buvo, daug politikos, be sprendimu priemimo, nuobodu. As matai prasmes darbe ieskau 😄😄
Atsakyti