Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 12:56)
Galvosukiu pasaulys?

kad nelabai ten yra ką rinktis iš didesnių - 1-2 variantai...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 11 10, 12:50)
kur didžiausias dėlionių pasirinkimas (ne vaikiškų)?

internete

as vilniuje i darba standartiskai 12-15 min.
Cia jeigu su auto. Su autobusu priklausomai nuo laiko gali buti ir valanda ir daugiau.
Atsakyti
Kolektyvas jaunas ten, reik priziuret, neiseina kitaip. Siandien jau islindo kad nebuvau nei as, nei mano ale bosas, abu vilnieciai mes. Mazdaug kuris nors vienas privalo but, tai nezinau kaip cia iseis.
Atsakyti
Bekase, na tai priklauso nuo gyvenamos vietos. As irgi dirbau- 3minutes kojitem tiap-tiap ir darbe. As rasiau prie to, kad tik skamba baisiai "Kaunas", o realiai- jei kelione uztrunka 3 val- na... ir vln dirbant gali buti tas pats, iki Maskvos-New York'o lygio, kad darba rinktis pagal miesto rajona dar nedagyvenom.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 16:05)
Bekase, na tai priklauso nuo gyvenamos vietos. As irgi dirbau- 3minutes kojitem tiap-tiap ir darbe. As rasiau prie to, kad tik skamba baisiai "Kaunas", o realiai- jei kelione uztrunka 3 val- na... ir vln dirbant gali buti tas pats, iki Maskvos-New York'o lygio, kad darba rinktis pagal miesto rajona dar nedagyvenom.

Tai taip, bet vis tiek žiauru 6 val mašinoj už vairo... gaila, kad miestų viešasis transportas prastas, nes atstumą nui Kauno iki Vilniaus stočių aš mieliau praleidžiu traukiny, pirmoj klasėj yra staliukai, intikas, kompą pasidėjus gali šį tą nuveikt ar atsipalaidavus pasnaust. Ar kautros autobusuose irgi komfortiška, rozetės, nauji autobusai, wifi. Išbandžiau daug būdų ir važiuoti viešuoju man primtiniausia. Na kai kolegos veža dar geriau biggrin.gif bet vairuot pačiai unsure.gif teks Velumai su bosu kooperuotis kelionei biggrin.gif pusę darbų nudirbtumėt per 6 val mašinoj.
Atsakyti
3 val, ne 6, bent kol neslidu. Pagyvensim, pamatysim. Jei darbas ims trukdyt gyvenimui, mesiu darba 😄
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 00:41)
OHO, 12val nelengva verysad.gif bet gal "adirbus" nearta lauka toliau situacija geres?

Čia nedaug smile.gif Aš dirbu 13- 15, kartais būna kad perdirbu- tada 28dienas reikia policijos bijoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 11 10, 16:23)
3 val, ne 6, bent kol neslidu. Pagyvensim, pamatysim. Jei darbas ims trukdyt gyvenimui, mesiu darba 😄

butent. turi kur begt jei ka 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2017 11 10, 16:32)
Čia nedaug smile.gif Aš dirbu 13- 15, kartais būna kad perdirbu- tada 28dienas reikia policijos bijoti smile.gif

cia daug, nes darbas kitoks (na, jei kaip as supratau is pradziu grinai darbo 12 val), as irgi dirbu daugiau nei 12 dazniausiai, o pridejus savaitgalius ir kelia i darba tai jau gerokai daugiau nei 12, bet darbas darbui nelygus.
Atsakyti
Denaxa, plius trys vaikai dar. Ir vyras namie gi nesedi. Sudetinga derint. Paziuresim dar kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 11 10, 17:23)

Pasirodė, kad rašei apie 3 val į vieną pusę unsure.gif nu sorry 4u.gif
Atsakyti
Veluma, o kokia viso sito prasme? ax.gif 4u.gif tas pats s tik kitoj rankoj?
prisimenu, vienas is argumentu buvo- per mazai matai vaikus, nori buti salia tol, kol jiems reikia, lankyti ju renginius ir t.t. dabar kiek suprantu, net blogiau nei buvo, nes kelionei turbut gaisdavai 2/3 maziau laiko, bei galejai, esant reikalui, dienos metu sudalyvauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 11 10, 17:55)
Veluma, o kokia viso sito prasme? ax.gif  4u.gif tas pats s tik kitoj rankoj?

xorosho tam, gde nas net bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti