Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Eufemija @ 2017 11 03, 20:19)
Ar ne pernelyg dažni skaičiavimai  unsure.gif

O narvas kam, katėm?

dbr gruodi, zvengiu kad kuciavosiu teisme, ot pramoga... juokas pro asaras... toks absurdas negaliu...

kaciukui-maziukui unsure.gif karantinuojamas

QUOTE(*Pabirutė* @ 2017 11 04, 08:18)
Labas sestadienio rytas, damutes! Kaip jus visos laikotes?

sveika bigsmile.gif
Atsakyti
Tyla?

Veluma, kaip namas? Kalbejot su NT? Kokios perspektyvos?

Mes buvom Lenkijoje, gavom gera airbnb atsiliepima, tik beda kad lenkiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 09, 22:06)

Pilnatį baigiam pramiegoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 11 09, 21:14)
Pilnatį baigiam pramiegoti unsure.gif

as pries dvi dienas metu atradima padariau- asirodo vasara jau taip toli, o ziemos dar nebuvo blink.gif suprantu kad juokingai skamba, bet as kazkaip jau jauciosi kaip koki kova ax.gif atrodo dar truputi- ir atsikankinom rolleyes.gif o pasirodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 09 lapkričio 2017 - 21:27
As po pirmos darbo savaites, stipriai persalusi ir pervargusi. Ryt dirbu is namu, bet imu svarstyt ar tiek noriu dirbt. Po 12 val per diena. Bet tikiuos susideliot kaip man reiks, jei pradzia atvargsiu. Sia sav vyras vienas vaikus ziuri, namus tvarko, valgi gamina. As visiskai out.

NT agente buvo, sako parduot turetume, prognozuoja iki 250. Tik kad nupirkt uz tiek nieko nera. Tai ziuresim. Jei greit parduosim, nuomosim matyt kazka. Ryt statybininkai ateina, skaiciuosim kiek mini kosmetinis remontas kainuotu ir spresim kada ir kokius skelbimus det.
Atsakyti
OHO, 12val nelengva verysad.gif bet gal "adirbus" nearta lauka toliau situacija geres?
Atsakyti
Tai cia su kelione i Kauna ir atgal, man vistiek 3 val susidaro nuo duru iki duru. Iliuosi tikrai kad bus geriau, kitaip tai nelabai man su trim vaikais iseis taip. Dabar dar nieko, bet pavasari kai vyrui sezonas- ne pro kur. O ir vaikai kaip varneniukai vakar visi vienas per kita tik kalba, demesio trukumas iskart. Amzinas karas tarp karjeros ir motinystes.
O dar maze ir as pati sirguliuojam, tai...
Atsakyti
Veluma, užjaučiu dėl važinėjimo. Man irgi kartais į Vilnių tenka važiuot, tai padėk Dieve. Dbr jau įsigudrinau traukiniu važiuoti, man į Vilniaus centrą reikia, tai pėstute iš stoties, o ir mašinos parkavimo problemą centre išsprendžiu. doh.gif
Atsakyti
As apie 2,5val praleidziu kelyje ten-atgal is vln niekur nejudedama
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 10, 09:57)
As apie 2,5val praleidziu kelyje ten-atgal is vln niekur nejudedama

Vilnius baisus biggrin.gif aš Kaune 10-15 min į darbą važiuoju. rolleyes.gif grįžtu per 20 min, jeigu pataikau 17 val. Išvažiuoti.
Atsakyti
kur didžiausias dėlionių pasirinkimas (ne vaikiškų)?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 11 10, 11:50)
kur didžiausias dėlionių pasirinkimas (ne vaikiškų)?

Galvosukiu pasaulys?
Atsakyti