Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Veluma @ 2017 11 01, 22:40)
Mergiona, ka ir kodel remontavai?
Mes ant PL/DE sienos, atostogaujam pries darbus.
MB kita sav su NT agente susitinka del namo pardavimo.

Oho rimtai parduosit? Taip greitai? Tikrai į miestą keliatės? Kurį variantą pasirinkot?
Sėkmės realizuojant sumanymus.
Atsakyti
Mergiona, is namu kiemo isvaziavom 8.15 ryte, pries 19 val buvom Slubicoje. Stojom nemazai, nes mes su dukra apsirge siek tiek, blogavom. Siandien i Tropical islands varom.

Eufemija, neissirinkom nieko ir greit nebus. Ziuresim ka pasakys apie namo verte, kaip greit parduosim. Jei parduosim greit ir uz daug, nuomosim kol rasim ka pirkt. O gal niekas net nepirks, arba kaina menka bus, tuomer reiks dar uzdirbt. Si karta as paskolos didziules ant saves ir savo akgos nenoriu. O is imones isimt ne taip paprasta, nes gi sandelys paskolinis, pleciames inkitas rinkas ir pan. Kvailai nesielgsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 02 lapkričio 2017 - 08:38
Dienos pasiekimas: gavau narva wub.gif biggrin.gif tiek skambinau jo ieskodama, kad paskambinus i servisa paklaust ar pakeite ratus leptelejau "sveiki, gal narva turit?" biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 11 03, 00:16)
Dienos pasiekimas: gavau narva  wub.gif  biggrin.gif tiek skambinau jo ieskodama, kad paskambinus i servisa paklaust ar pakeite ratus leptelejau "sveiki, gal narva turit?"  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir turejo?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 11 03, 08:05)
Ir turejo?

ne biggrin.gif pasitikslino ar as savo masina taip vadinu ar ka?

eilinis bandymas suskaiciot vaikus zlugo.... rolleyes.gif
Atsakyti
Ar ne pernelyg dažni skaičiavimai unsure.gif

O narvas kam, katėm?
Atsakyti
Labas sestadienio rytas, damutes! Kaip jus visos laikotes?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gerai laikomės smile.gif Savaitgaliauju Prancūzijoje, stoviu parkinge su afigenais gamtos vaizdais, ramuma... smile.gif Vadyba užsakė viešbutį, tik aš atsisakiau ten būti, pasiėmiau faktūra ir nešiau muilą ten, kur man labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Sveika, Pabirute. Kaip miela tave pamatyti čia wub.gif

dexana, aijai, visai tu vadybos pastangų nevertini biggrin.gif Ar dar šilta pas tave?

Šiandien koks puikus oras. MB teisėjauja, vaikai lapus grėbt atsisako, o ir nukritę dar ne visi. Tai aš su ciuciku pasitryniau kieme, bet ko gero reiks imti pavadį ir kur toliau patraukti rudeniu pasimėgauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 11 04, 16:16)
dexana, aijai, visai tu vadybos pastangų nevertini  biggrin.gif  Ar  dar šilta pas tave?

Nu kadangi aš nepanorėjau ten būt, tai vadyba galėjo kažką papigiaisko susiorganizuot, man tik pasakė, kad būtinai užsiregistručiau ir pasiimčiau popierių, o paskui galiu važiuoti kur noriu biggrin.gif Viešbutį pirkti yra pigiau, nei mokėti baudas už gyvenimą kabinoje biggrin.gif Bet viešbutyje nepailsėsi, o kabina tam pilnai pritaikyta smile.gif Nerealiai fainam parkingėlyje stoviu smile.gif
Atsakyti
Rudeniu mėgautis tikrai faina wub.gif daugiau būtų tokių šiltų saulėtų dienų wub.gif

Denaxa, kelių žvaigždučių viešbučius jums firma siūlo? Jei mažiau nei 3 tikrai kad turbūt geriau savoj kabinoj wub.gif nors šiaip man viešbutis patiktų vien dėl tūliko ir dušo prie lovos bei pusryčių - švediško stalo 4u.gif retkarčiais verta civilizacijos malonumus prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 11 05, 17:49)

Denaxa, kelių žvaigždučių viešbučius jums firma siūlo? Jei mažiau nei 3 tikrai kad turbūt geriau savoj kabinoj  wub.gif nors šiaip man viešbutis patiktų vien dėl tūliko ir dušo prie lovos bei pusryčių - švediško stalo  4u.gif retkarčiais verta civilizacijos malonumus prisiminti.

Žinok pačius pigiausius, jokių ten švediškų stalų nėra, maistą tektų pirktis biggrin.gif Todėl tikrai geriau kabinoje, kur galiu veikti ką noriu ir turiu ramybę smile.gif į tuliką vos kelis metrus reikia paeiti (ne lauko, degalinėje), į dušą irgi tiek pat, +dar turėjau galimybę rūbus išsiskalbti ir išsidžiovinti grynam ore. Taip kad tikrai geriau kabinoje biggrin.gif
Atsakyti