Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

atrasiau 4u.gif
Atsakyti
Kur dingot?
As gavau darbo sutarti ir savo reikalavimus butui nuleidau iki Zveryno namu ar Centro rezidencijos, galima perkant du butus ir juos jungiant. Nagrineju autobusu ir troleibusu vaziavimo marsrutus Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Dirbau. Dvi savaites. Pati pasiprašiau, nes... unsure.gif gal pavargau laiką stumti. Atsigavau wub.gif Supratau kaip pasiilgau darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 27, 18:54)
Dirbau. Dvi savaites. Pati pasiprašiau, nes...  unsure.gif gal pavargau laiką stumti. Atsigavau wub.gif Supratau kaip pasiilgau darbo  ax.gif

Man būnant namie nemiga ir galvos skausmai nuolatiniai mano palydovai, + vis kažkoks nerimas graužia. Tabletes saujom rijau. Išvažiavau į reisą- nuo pirmos dienos viskas tvarkoj, ir miegasi puikiai. Išvada- gal man išvis namo nevažiuot, taip ir gyventi mašinoje? biggrin.gif Jei niekas manęs nelauktų- ko gero, taip ir padaryčiau. Jau savaitė darbe, turėjau laaabai beprotišką savaitę, o penktadienis išvis pasiutęs buvo biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Ka apsimoka pirkt Lenkijoje? Ir kur? Konkreciai per Augustava ar kaip ji vaziuosim. Bedronkoje ar yra dar ten pardziu? Gal koks tipo akropolis yra?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 31, 11:39)
Ka apsimoka pirkt Lenkijoje? Ir kur? Konkreciai per Augustava ar kaip ji vaziuosim. Bedronkoje ar yra dar ten pardziu? Gal koks tipo akropolis yra?

lenkijoj daug ka 4u.gif o konkreciai ten nezinau, nes nebuvau, bet lyg ten nera dideliu pardziu, tai biedronka ne kazka...
mes i suvalkus vaziuojam, ne taip toliau nei augustavas. beje, jei negirdejai, nepalikinek masinos visokiuose pozeminiuose parkinguose, tik lauke. skaitei gal, kad apsvarino lietuviu masinas su pirkiniais tesco ir/ar plazos aikstelese...

o siaip biedronkoje- pieno produktai, suris, desreles(jei valgo), lyd sviestas, visokie vafliukai ir co, skalbikliai, jei neturi vienos rusies ir kita skalbt negali, demiu isemejai(ale vanish oxy action), kepimo popieriai, folijos. pasiziurek lankstinuka, kam ta savaite akcija.
cia visi

blink.gif sia savaite vistos file po 2.5eur rolleyes.gif cukrus(jei naudojat)<50ct, sviestas superine kaina!!!! <6eur/kg, miltai ir t.t.
biedronka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 31 spalio 2017 - 11:45
Mergiona, Bedrionka panaši į Lidl. Lidl irgi ten yra. Didelio asortimento ten nerasi. Augustave dar Kaufland yra iš didesnių.
Suvalkuose yra Plaza. Ne akropolis, bet kažkas panašaus, tik mažesnis.

Be to, ką milaaaa išvardino - miltai gera kaina, graikiškas jogurtas, paprastas aliejus.
Atsakyti
Aga, aciu wub.gif

Milaa del stovejimo atskiras aciu- negirdejau nieko.

mes pro Suvalkus nevaziuosim, turim plana- tarakana- vienos dienos "zagulas" bigsmile.gif

ir dar viena plana rezgu, absolutely, totally crazy. Net kaip man. Laikom kumscius ax.gif

da, baigiau eilini remonta, stoviu eileje dar vienam bigsmile.gif
Atsakyti
Mergiona, kas per planai?

Lankot kapus? Mes dar kambarius tvarkom, važiuosim po pietų. Būt gerai kad nelytų. Kaip gerai laisva diena, savaitgalis bus laisvesnis. Nusimato balius rolleyes.gif
Atsakyti
nisakysiu kol kas, nes nu tikrai visai crazy ax.gif jei pavyks- pasakysiu, na arba jei atvirksciai matysiu kad nieko nesigavo unsure.gif

as nieko nelankau, namus po remonto tvarkau, 7 atsikeliau, tik ipusejau virtuve unsure.gif
Atsakyti
Mergiona, ka ir kodel remontavai?
Mes ant PL/DE sienos, atostogaujam pries darbus.
MB kita sav su NT agente susitinka del namo pardavimo.
Atsakyti
keiciau parketa koridoriuje plytelem. Lb graziai gavosi wub.gif kodel? unsure.gif nes kazkodel is didelio srauto zmoniu apsilankanciu mano namuose sniegotom/ lietingom dienom tik vienetai pajegus isgirst mano prasyma batus palikt ant uz 5 eurus pirkto kilimelio. Like kazkodel nepaisant prasymu nusieme batus tvarkingai padeda juos prie kilimelio, ant azuolinio parketo unsure.gif na vat jis ir pasidave. Dbr stoviu eileje restaurot parketa kambariuose. bigsmile.gif

Pamatuok laika kiek vaziuosit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 02 lapkričio 2017 - 00:04