San, kur buvai?
As jau uz galvos griebiuosi, nebespeju. Kita sav i Berlyna isvarom, tai liko uzsibaigt pas vyra darbe laiko nedaug, o veiklu -pasirodo -pradejau jau nemazai. Dar pries nauja issuki reikia truputi pasiskaitinet info, primirsus si bei ta esu.
Truputi jau panikuoju, bet nieko naujo, kaip visad cia.
QUOTE(Veluma @ 2017 10 23, 13:43)
Tu ką , nežinai, kur "viskas papigiai"?
Ne. Nu nezinau? Ukrainoj kiba. Bet ten ne silta.
QUOTE(Veluma @ 2017 10 23, 14:10)
Ne. Nu nezinau? Ukrainoj kiba. Bet ten ne silta.
Lenkija?
QUOTE(san @ 2017 10 23, 10:17)
Sveikos, gyvenimo prasmę aptarinėjat?
Aš tik dabar į darbą atsibraukiau, nes jau buvo anksti, kai grįžau iš "pabėk nuo gyvenimo" atostogų iš "pietų" ir šalies, kur daug naujų (ir ne naujų) bažnyčių ir "viskas papigiai!".
Aš tik dabar į darbą atsibraukiau, nes jau buvo anksti, kai grįžau iš "pabėk nuo gyvenimo" atostogų iš "pietų" ir šalies, kur daug naujų (ir ne naujų) bažnyčių ir "viskas papigiai!".
QUOTE(san @ 2017 10 23, 16:34)
jūs laimėjote Biedrionka!!!
tai, kad ten nelabai pietus
Veluma, Karra - geros naujienos
Renkuosi buta mieste, kad vaikai butu igalinti patys grizti namo is mokyklos. Jau nepriestarauja nei vienas, tai jei matysiu kad lieku karjeros daryt, gal ir namus pakeisim...
QUOTE(Veluma @ 2017 10 23, 17:10)
Renkuosi buta mieste, kad vaikai butu igalinti patys grizti namo is mokyklos. Jau nepriestarauja nei vienas, tai jei matysiu kad lieku karjeros daryt, gal ir namus pakeisim...
wow! (na, mano namu nemyletojos akim) lb laiku ir protingas sprendimas- namas savo atidirbo- vaikyste praejo ant zoles, o ne ant asfalto, o dbr kiti dalykai paaugusiems vaikams svarbiau. Koki rajona ziuri?
QUOTE(Bekasė @ 2017 10 23, 17:03)
Nori pasakyt, kad į šiaurę nuo Vilniaus?
QUOTE(Bekasė @ 2017 10 23, 16:03)
tai, kad ten nelabai pietus
nu tak pietus cia pietus bet kurio atveju pietus, niam-niam, valgymas toks tarp pusryciu ir vakarienes.
Mergiona, vis tik ziuriu i senamiesti ir centra, kuri nors renovuota, perstatyta. Tik kad kainos kosmines, dabar neiperkam, reikia ziuret koks bus pavasario sesonas, kiek pinigu galesim isimt. Kita vertus, reikia 4 miegamuju. Dar kita vertus, noriu kad jau butu paskutinis bustas, senatveje darbo kambari ir savo atskira miegamaji noriu turet.
Papildyta:
Tik tik kad dabar vaikai patys tures vazinet arba vyras veziot visas dienas, tai matysim. Gal bus skubus poreikis keisti i paprastesni. Dar skaiciuojam taxi varianta arba 1 k maza buta pirkti kur salia mokyklos, kad vaikai vieni pabutu popiete, kol galesim po darbo i nama parsivezt. Kur nors pvz pylimo g. Matysim, kai bus aiskiau. Man dar bandomaji reik praeit 😄😄
Papildyta:
Tik tik kad dabar vaikai patys tures vazinet arba vyras veziot visas dienas, tai matysim. Gal bus skubus poreikis keisti i paprastesni. Dar skaiciuojam taxi varianta arba 1 k maza buta pirkti kur salia mokyklos, kad vaikai vieni pabutu popiete, kol galesim po darbo i nama parsivezt. Kur nors pvz pylimo g. Matysim, kai bus aiskiau. Man dar bandomaji reik praeit 😄😄
Veluma, įdomu kurį variantą galiausiai pasirinksit. Visgi gal geriau pradžiai išsinuomuot butą centre ir jame visiems pagyvent, kad pajustumėt, ar tikrai to norit. Mažiausiai skausmingas variantas. O jei dar kam savo namą išnuomotumėt.
Šiaip aš laukiu, kol Lietuvoj visi atsitokės galiausiai ir susivoks, kad nuoma irgi geras variantas, gal net geriausias prie dabartinio gyvenimo tempo ir greitai besikeičiančių žmonių poreikių.
Šiaip aš laukiu, kol Lietuvoj visi atsitokės galiausiai ir susivoks, kad nuoma irgi geras variantas, gal net geriausias prie dabartinio gyvenimo tempo ir greitai besikeičiančių žmonių poreikių.