Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Aciu, merginos. Kol kas dziaugiuosi, tikiuosi kad seksis viskas gerai. Su vyru vakar ilgai kalbejom, daug ka aptarem.. viskas bus gerai.
Atsakyti
Nu ką, viskas atgal į vėžes biggrin.gif su tuo ir sveikinu 4u.gif

Atsakyti
Vėluma, Kara, už gerus sandėrius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 10 21, 20:24)
Nu ką, viskas atgal į vėžes  biggrin.gif su tuo ir sveikinu  4u.gif

nors ir ribotai, naudojuosi facebooku.

(nepaisant to gebejau praziopsoti 1 privaloma "darzoves" kaukes daryma vidurineliui verysad.gif doh.gif ) bet visa kita kaip ir ok. skaitau "geresne nei vakar" periodiskai. labai sutinku su mintim, kad nepakeiciamu nera, yra tik nepakeisti. net neabejoju, kad mano "geresnes salygos" yra laikinai - tol kol ras mane kuo pakeisti. bet kaip ir ok: suvokiu, kad savo dabartine karjera tesiu mazdaug 10 metu - veliau esiu arba i zemesnio lygio institucija (arba, jei "luck" i aukstesnio) kokios alternatyvos? - knygu rasymo ( jau siandien turiu 3 pasiulymus), vyro srities versto vystymas ( daug galvoju apie tai - alternatyvus saltiniai tikrai perspektyvu)arba.. just living. po 10 metu gal net mociute tapsiu, gal koki viesbutuka lt ar ne lt isigysiu... zodziu: esu labai esu dekinga cia esanciom diskutuotojoms, kurios pries puse metu mane priverte isitarti, kad " ne ok" buvo bukle, kuri buvo pries puse metu. dziaugiuosi, kad judu. nors pokyciai... suvokiu kad gali buti ne tik "up" bet ir "down". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 10 22, 19:21)
dziaugiuosi, kad judu. nors pokyciai... suvokiu kad gali buti ne tik "up" bet ir "down". smile.gif

Super, šaunuolė 4u.gif Aš kažkaip tikiu, jei gerai "vizualizuoji', tai visada ir būna 'up' 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai džiaugiuosi, kad temos dalyvės nebijo pasikeitimų, drąsios ir žingeidžios. O kai žmogus daro, tai ir padaro wub.gif nuoširdžios sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Karra, viskas visda yra tik "up", jei link to 100 proc veda širdis. Nei knygų rašymas, nei kojinių mezgimas anūkams nėra "down". Neseniai FB užmačiau video apie kažkokį ex didelį bosą pensijoje savanoriaujantį neišnešiotukų skyriuje kaip leliukų myluotoją, nes ne visi tėvai gali būti šalia. Kas tai - "up" ar "down"?

Ir nebūtinai tai turi nutikti sulaukus pensijos. Jei galėčiau - gyvenčiau du gyvenimus. Pas mane eilinis rudeninis asmenybės skilimas į dvi. Bet pagaliau nors rašyt pramušė ir per dvi savaites pirmą straipsnį parašiau, o tai vaizduotės tik mokslų rašinėliams užteko.
Atsakyti
O as po keliu metu mastymu ir paiesku "kazko" pagaliau radau kazka 60% atitinkanti mano svajone. Ir svarbu kad nors kiek suderinama su realybe. ax.gif

https://www.workaway.info/ wub.gif rezgu visokius planus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 22 spalio 2017 - 22:05
Mergiona, kodėl 60?

Pažiūrėjau tik truputuką. Pasirodė tinkama jaunimui ar tiems, kas be vaikų ax.gif
Atsakyti
Aš irgi susidariau vaizdą, kad savanoriauja jaunimas arba pensininkai, arba dvasininkai biggrin.gif šeimą turint tai greičiausiai netinka... nors... niekada negali žinoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 10 23, 06:49)
Mergiona, kodėl 60?

Pažiūrėjau tik truputuką. Pasirodė tinkama jaunimui ar tiems, kas be vaikų  ax.gif

na, nes realiai cia kulturines mainos, dauguma iesko tiesiog draugu- i "darbus" suraso kledesius visokius - "kalbet su manim angliskai, padeti sutvarkyti namus (2 kambariai)". Bet yra ir lb naglu skelbimu blink.gif pvz destyti kalba 1.5 etato uz nemokama busta ir maista blink.gif ir ne su vaikai pasokinet bet business English suaugusiems, privaloma turet sertifikatus, tt- na aiskiai normalus darbas uz kuri net ne minimumas ir ne du turi buti mokami. Zodziu lb ivairiu pasiulymu yra, galima kazka issirinkt.

a, kodel 60%- nes na, realiai noreciau kazkokio savanoriavimo- ta prasme kur is taves realiai kazkokia nauda yra. Bet kol kas mazai ka randu ta tema- arba lb ilgalaikiai projektai- kas man netinka, arba uz kosmines babkes tu atvaziuoji "savanoriaut" bet realiai pagalvojus DAUG didesne pagalba butu jei tu ne vaziuotum, o tas babkes pervestum tai bendruomenei o ne i organizacijos kysene nueitu...

Ne, ten ivairiam amziui, ir seimom irgi. Yra nustatymuose "can host family". Jaunimui daug kitokiu programu yra, cia man pasirode dauguma +/- 30meciai keliauja.
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 23, 07:05)
Aš irgi susidariau vaizdą, kad savanoriauja jaunimas arba pensininkai, arba dvasininkai  biggrin.gif šeimą turint tai greičiausiai netinka... nors... niekada negali žinoti  bigsmile.gif

zinai yra tos keliones nemokamos? couchsurfing arba sofasurfing? na atrodo tik jaunimui, geriausiu atveju porelem, o skaiciau apie seima su 5 blink.gif vaikais taip apkeliavusi pasauli. bigsmile.gif

karoche, za spros ne dajut v nos, tik pirma mamos reikia paklaust ax.gif (man paciai kaip vaikui mamos leidimo reikia biggrin.gif ) issirinkau viena tokia galimybe- man su vyresne pana, tai reikia mamos pritarimo su likusiais pasilikt ax.gif

O viena toki vasarai radau kur pakeliui i Bulg galetumem visi uzsukt. bigsmile.gif

bet cia dar svarstymu stadijoje, NES snd pradejau remonta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 23 spalio 2017 - 07:56
Sveikos, gyvenimo prasmę aptarinėjat?
Aš tik dabar į darbą atsibraukiau, nes jau buvo anksti, kai grįžau iš "pabėk nuo gyvenimo" atostogų iš "pietų" ir šalies, kur daug naujų (ir ne naujų) bažnyčių ir "viskas papigiai!".
Atsakyti