Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Na ka, kokio vyno norit?
Nuo lapkricio griztu i darbus. Nupirko mane smile.gif, o ir santuokai bus geriau.
Atsakyti
4u.gif

tikiuosi gerai nupirko drinks_cheers.gif

kada vynas? smile.gif
Atsakyti
Karra, man atrodo kad gerai. Nesu dar tiek gavus algos. Beje, pamokos ismoktos, daugiau vyras nenusimuilins nuo finansiniu reikalu, tai turetu but ok
Atsakyti
beje, pereita savaite visiskai susikonfliktavau su savo institucija ( iki teismu) (grasinimo) ir tik pareiskus, kad nebijau - ok eikime i viesuma apie visus n+k dalykus), gavau.. geresnes salygas ( gal cia po barsausko skandalo). nzn. bet is esmes irgi ok.
Atsakyti
blink.gif oho kiek naujenu blink.gif

saunuoles panos, abi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 10 20, 15:22)
Na ka, kokio vyno norit?
Nuo lapkricio griztu i darbus. Nupirko mane smile.gif, o ir santuokai bus geriau.

Neitiketina
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 10 20, 20:59)
Neitiketina

pana reikalauja miegot su sortais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 10 20, 15:22)
Na ka, kokio vyno norit?

QUOTE(Veluma @ 2017 10 20, 16:11)
Karra, man atrodo kad gerai. Nesu dar tiek gavus algos. Beje, pamokos ismoktos, daugiau vyras nenusimuilins nuo finansiniu reikalu, tai turetu but ok

Tai už naują pradžią drinks_cheers.gif Kad ji būtų sėkminga, ypač santuokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 10 20, 16:11)

Puiku, Veluma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 20, 22:10)
pana reikalauja miegot su sortais  biggrin.gif

Na ir tegul miega bigsmile.gif : nieko blogo nenutiks, o gal pabandžius supras, kad nėr labai patogu mirksiukas.gif
P.S patarimas tai, aišku, labai laiku - ryte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2017 10 21, 07:50)
Na ir tegul miega  bigsmile.gif  : nieko blogo nenutiks, o gal pabandžius supras, kad nėr labai patogu  mirksiukas.gif
P.S patarimas tai, aišku, labai laiku - ryte  tongue.gif

ten visa esme kad San dukros sortai, as pagal aprasyma (spalva) tikrai nemanyciau kad patiks, o jai taip patiko kad va- nusiimt nenori, ir snd vos atsikelus- virsuje pizama apacia- tie sortai biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolės, merginos, už pasikeitimus 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
Saunuoles mergiotes 4u.gif Kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti