Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

JustDi, ryt važiuosiu žiūrėt gyvai. Internetu lyg ir Neff atrodo gerai, bet man reikia pačiupinėt,kad bent principinius skirtumus suvokt.

Lietuvoj pagaliau saulutė išlindo wub.gif ta proga pavalgę kugelio ir trintos sriubos važiuosim į sodą, gal dar šilauogių rasim, buvom tik prieš mėnesį, tada dar žalių palikom, o paskui vis laiko nebuvo ar lietus lijo.
Vakar obuolių pyragą kepiau wub.gif
Atsakyti
Panos, is tu prie kuriu privaziuot galeciau, gal turit kokiu skuduru? Nuskalbtu ranksluosciu kilpiniu, vilnoniu kazkokiu ar siaip siltesniu, kilpiniu chalatu senu- na labai-labai-labai reikia ir neisivaizduoju kur gaut unsure.gif Sala mano katinai. Bandziau uzeit i devetus- na nlb jie kazka tokio turi, beto tas specifinis kvapas nzn ar katinams patiktu unsure.gif Dar gal kokia kaldra sena butu gerai, tokia kur "senai ismesta i garaza bet vis neismetu" ar kilimas/ kilimukas kazkoks? Na, minti supratot turbut unsure.gif negaliu skalbt, nes nenoriu skalbenkes "apkrest", tai issitepa ir lauk, o nauji neatsiranda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 13, 18:12)
O kuris iš jų geresnis? Kišenė manau išneštų. Ne kosmosą juk kainuoja. MB sakė tarp 300-700 eu kainos, jei jis neklysta. Ir jis minėjo siemens kažkodėl...
Nors, dabartinė buvo tipo brangi, bet mano galva per mažai tarnavo... tai kitąkart ir pigesnė tiek atitarnautų.

neseniai (vasara) pirkau siemens "kruta" ( t.y. pakankamai ponaujo modelio vokisko rinkimo) is antru ranku ( jep nesiteisinsiu del savo polinkio i perdeta taupyma ax.gif , nors galiu sau leisti ir nauja doh.gif ) ir ka.. kainavo 200 eur., kaip ir nebloga, bet man mieliau ( suprantamiau) aeg buvo. nors jo.. senesnio dizaino etc. Iki visisko gedimo tarnavo 5 metus. kainavo apie 300 lt kazkada. irgi is "antru ranku" (t.y. firmos perparduodancios vokiskas suremontuotas su 6 men garantija) shiaip infliacija ir "antru ranku" rinkoj unsure.gif .
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2017 10 14, 13:09)
nu jo tuomet reikia pirkti padeveta ir visos ecologines, etc. problemos issispres 4u.gif

Vienas dalykas yra pasenusio dizaino buitine technika, visai kas kita specialiai pirkti tam tikro amziaus baldai, restauruojamas 18a namas ir kt.

smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Prisiduodu, kad gyvi mes dar, Ophelia , panasu, jau palieka mus. Dabar gasdins limo ir keliaus i Skandinavija. Blogybiu asmeniskai mums nepridare, bet salyje daug blogio paliko, 3 zmones zuvo, apie materialine zala net sunku kalbeti, daug zmoniu be elektros. Mokyklos siandien ir rytoj uzdarytos. siandien aplamai mazai kas dirbo, tai turejom extra iseigine, beje, apmokama. Va tokios naujienos. Nebuvo linksma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 10 16, 21:35)
Sveiki 4u.gif Prisiduodu, kad gyvi mes dar, Ophelia , panasu, jau palieka mus. Dabar gasdins limo ir keliaus i Skandinavija. Blogybiu asmeniskai mums nepridare

4u.gif Džiugu, kad išvengėt problemų.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 16, 22:42)
4u.gif  Džiugu, kad išvengėt problemų.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 10 16, 20:35)
Sveiki 4u.gif Prisiduodu, kad gyvi mes dar, Ophelia , panasu, jau palieka mus. Dabar gasdins limo ir keliaus i Skandinavija. Blogybiu asmeniskai mums nepridare, bet salyje daug blogio paliko, 3 zmones zuvo, apie materialine zala net sunku kalbeti, daug zmoniu be elektros. Mokyklos siandien ir rytoj uzdarytos. siandien aplamai mazai kas dirbo, tai turejom extra iseigine, beje, apmokama. Va tokios naujienos. Nebuvo linksma blink.gif

blink.gif kol supratau kas prie ko blink.gif va ka reiskia be teliko gyvent biggrin.gif

gerai kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif na jums, ta prasme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 16 spalio 2017 - 21:22
Karra, suprantu, aš irgi taupuolė. Bet man atrodo taupiau pirkt naują daiktą. Bet gal ir klystu... Net mašinas perkam naujas ir važinėjam 15 metų ir daugiau, tol kol važiuos drošiu savąją... kai pats prižiūri nepaveda.
Galiausiai nusipirkom irgi siemens už 850. Extra klasės gaminta Vokietijoje su visais naujausiais pribumbasais unsure.gif sakė 10-12 m. turi tarnauti. Žiūrėsim ar patiks. Dar nesumontavom.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 17, 07:06)
Karra, suprantu, aš irgi taupuolė. Bet man atrodo taupiau pirkt naują daiktą. Bet gal ir klystu...

tai nuo daug ko priklauso.
Esu turejusi pirktu naudotu daiktu (technikos) kurie tarnavo tikrai gerai.
Is esmes man atrodo, kad geriau vokiskas boch ar siemens naudotas, nei naujas koks ardo.

Kur pirktote ir kokia tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 17, 08:06)
Karra, suprantu, aš irgi taupuolė. Bet man atrodo taupiau pirkt naują daiktą. Bet gal ir klystu... Net mašinas perkam naujas ir važinėjam 15 metų ir daugiau, tol kol važiuos drošiu savąją... kai pats prižiūri nepaveda.
Galiausiai nusipirkom irgi siemens už 850. Extra klasės gaminta Vokietijoje su visais naujausiais pribumbasais  unsure.gif sakė 10-12 m. turi tarnauti. Žiūrėsim ar patiks. Dar nesumontavom.

del auto:: akivaizdus skaiciavimai rodo, kas padeveta finansiskai naudingiau nei nauja. Mano atveju: mokejau 20 -0 del indaplobess kai nauja apie 300 ( na ok -bosh: ne vokisko rinkimo, bet nzn ar teisi, net laikas parodys.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 17 spalio 2017 - 09:34
QUOTE(Bekasė @ 2017 10 17, 09:11)
tai nuo daug ko priklauso.
Esu turejusi pirktu naudotu daiktu (technikos) kurie tarnavo tikrai gerai.
Is esmes man atrodo, kad geriau vokiskas boch ar siemens naudotas, nei naujas koks ardo.

Kur pirktote ir kokia tiksliai?

Laumartoj pirkom, o tiksliai numerio dbr nepasakysiu, rytoj tik, kai sumontuos.

Taip, visi sako,kad iki 5 m dėvėtą mašiną geriausia pirkt. Bet tai mitas. T.y. taip, jeigu perki iš pažįstamo. Nes jei pasitaikys daužta kas dažniausiai būna tai nieko gero. Be to oi kaip nudrožt galima per 5 metus, kad reikės viską keist. Daug remontuot. Nežinia kas kada suges. Negalėsi pasitikėti. Laiką, nervus sudėjus neapsimoka. Ir šiaip, kas parduos gerą mašiną po 2 m.? Labai labai retas atvejis ir tokią nupirkt laimės dalykas. Tokių Lietuvos turguose tikrai nebūna. Tokios parduodamos pažįstamiems iš rankų į rankas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 17 spalio 2017 - 16:06
Kažkas teiravosi, jei kam ką sako, indaplovė SN558500TD. Nu daiktas kaip daiktas...

Gera žinia, prisiverčiau vėl į sporto klubą nueiti, likau patenkinta, kad po vasaros pertraukos praktiškai neskauda raumenų. Matyt vasarą ir taip buvo pakankamai judėjimo. Ryt vėl eisiu ryte, paskui lauks sunki diena darbe. Užtat penktadienį jau pradėsiu savaitgalį, nieko doro neveiksiu ax.gif
Ruduo pasakiškas wub.gif reikės savaitgalį sodelį ir kapus sutvarkyti.
Atsakyti