Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 14, 14:25)
O tai kas jums netiko? Išmatavimai?
[...]
Gal kad visų statybų darbų fone, todėl ypač sudėtinga nepasirodė  unsure.gif

matmenys- dizainas, nepamenu jau tiksliai.

Na taip, statybų rūpesčių fone, tai smulkmena turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir žiūriu, kad gali būti nekas. Dabartinė indaplovė turi priekyje viršuje matomą plieninę juostą, iš kurios ji valdoma. O bosh įmontuojamos kiek žiūrėjau visiškai pasislepia. Baldinė plokštė bus per maža g.gif iš kur naują gaut, spalvą atitaikyt g.gif Be to, man labai smagu matyti, kiek laiko liko skalbti. Naujosios kiek supratau tik ant grindų švieselėmis gali parodyti g.gif žodžiu viskas ne taip paprasta, o be indaplovės namie katastrofa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 14, 16:30)
Aš ir žiūriu, kad gali būti nekas. Dabartinė indaplovė turi priekyje viršuje matomą plieninę juostą, iš kurios ji valdoma. O bosh įmontuojamos kiek žiūrėjau visiškai pasislepia. Baldinė plokštė bus per maža  g.gif iš kur naują gaut, spalvą atitaikyt g.gif Be to, man labai smagu matyti, kiek laiko liko skalbti. Naujosios kiek supratau tik ant grindų švieselėmis gali parodyti g.gif žodžiu viskas ne taip paprasta, o be indaplovės namie katastrofa  verysad.gif

Mano siemens valdymas iš priekinės panelės, ne ant briaunos.

Va čia kažkoks siemensiukas, jei apie tokio tipo paneles kalbėjai. Tikriausiai ir bosh radtum tokiu modeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 14 spalio 2017 - 15:57
Eufemija, mes buvom buitines technikos pristatyme Dubline, tai visi 3 gaminami viename fabrike Vokietijoj, tik neisidemejau kur tiksliai. Tai jums tikslingiausia butu susirasti distributoriu siu kompaniju ir uzsisakyti is fabriko tiesiog per ji. Nesupratau, ka tu dar nori matyti blink.gif Visa indaploves darbo laika matai ant grindu arba ant lubu, ziurint kaip nusistatai. Mes visada indaplove jumgiam nakciai, man visai dzin kiek laiko liko, vistiek ryte viskas svaru. Dar galit amazone paziureti, svarbu kad zinot ko norit.

Nu jo, kai pagalvoji, dinozaurai jau kokie ekoloski buvo, vistiek isnyko, tai ir zmonija kazkada isnyks, net nesureiksminant indaploves panaudos tongue.gif

statybininkai baigia stoga dengt siandien, tai palepinau, nupirkau alaus, saldumynu, visi laimingi.

Pagaliau pauosciau naujus Chanel Gabriella - ne mano skonio, o taip vyliausi unsure.gif Nebus nauju kvepalu, taip man ir reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 14, 16:30)
Aš ir žiūriu, kad gali būti nekas. Dabartinė indaplovė turi priekyje viršuje matomą plieninę juostą, iš kurios ji valdoma.

va va, mums ta pati problema buvo. Pažiūrėk čia, gal yra tinkamų modelių: http://www.bosch-hom...zerokosci-45-cm
Atsakyti
http://www.naminukai.../view/id/139433

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 10 14, 12:09)
nu jo tuomet reikia pirkti padeveta ir visos ecologines, etc. problemos issispres 4u.gif

toli grazu ne - nes nebus garantijos, t.y iskart po menesio gali tekti ismesti sugeduse
QUOTE(JustDi @ 2017 10 14, 12:09)
Vienas dalykas yra pasenusio dizaino buitine technika, visai kas kita specialiai pirkti tam tikro amziaus baldai, restauruojamas 18a namas ir kt.

ir koks gi dizainas integruojamoje indaploveje pasensta?

bet siaip del ilgaamziskumo nepaguosiu - suprantu, kad norisi kad tarnautu ilgai, bet 10 metu deja yra tikrai daug. Is esmes 5-7 metai atitarnavimo jau gerai, nes tikrai technika dabar tarnauja trumpiau nei anksciau. Ir siaip keista skaityti atsiliepimus, kad miele daznai ganda - vienas is kokybiskesniu brandu tai.
pas mus indaplove aeg. Link desimtmecio irgi arteja.

QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 14, 16:45)
Mano siemens valdymas iš priekinės panelės, ne ant briaunos.

Va čia kažkoks siemensiukas, jei apie tokio tipo paneles kalbėjai. Tikriausiai ir bosh radtum tokiu modeliu.

tai cia yra dalinai montuojama. O ten kur ant briaunos valdymas yra pilnai montuojama tongue.gif

p.s. JustDi - o bosh argi dabar ne lenkijoje gaminama? Pries kelis metus su bendradarbiu diskutavome ir butent buvo kalba isejusi, kad bosh kokybe suprastejo pradejus gaminti lenkijoje.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 10 14, 17:12)
va va, mums ta pati problema buvo. Pažiūrėk čia, gal yra tinkamų modelių: http://www.bosch-hom...zerokosci-45-cm

Taip bet tik 45 cm pločio, mums reikia 60. Nu nekas žodžiu, reikės ieškoti... arba plokštę bandyt atitaikyt.

O jėga, prisiminiau kad yra Laumarta bigsmile.gif visko turi ir dar šalia namų. Neff yra kokios reikia. Pirmadienį bandysim rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 14 spalio 2017 - 19:29
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 14, 20:19)
Taip bet tik 45 cm pločio, mums reikia 60. Nu nekas žodžiu, reikės ieškoti... arba plokštę bandyt atitaikyt.

yra ir 60 atitinkamų: http://www.bosch-hom...zerokosci-60-cm
Atsakyti
as per diena puse indaploves ismeciau unsure.gif batus vyresnei pirkom, rudeniui ir ziemai, katinams daug ko reikejo, dar kelnes vyresnei, dar maisto uzsukom... kAroche, 300-400 uz indaplove, net jei tarnaus TIK 6-7 metus yra beveik nemokamai, nes nei maistas nei batai tiek netrauks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 14, 21:55)
as per diena puse indaploves ismeciau  unsure.gif batus vyresnei pirkom, rudeniui ir ziemai, katinams daug ko reikejo, dar kelnes vyresnei, dar maisto uzsukom... kAroche, 300-400 uz indaplove, net jei tarnaus TIK 6-7 metus yra beveik nemokamai, nes nei maistas nei batai tiek netrauks  unsure.gif

Nu žinok ta indaplovė realiai kainuos apie 900-1000 eu, o gal ir daugiau, žiūrint kurį konkrečiai modelį imsime. 300-400 eu labai jau vienkartinės ar tikrai seno modelio. Čia tik iš pirmo žvilgsnio taip atrodė, atsidarius senukų tinklapį.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2017 10 14, 21:08)

Taip, šitos gražios ir geros, ačiū 4u.gif bet turbūt imsim greitesnį variantą - apsiribosim laumartos asortimentu. Aš ilgai netempsiu be indaplovės unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vis apie indaploves? Tai kokia perkat Eufemija?

Bekase, as nezinau, bet nemanau, kad i Airija veztu is Lenkijos, nors as ne snobe - veikia, dizainas ir funkcijos tinkamos man, tai nors pasiausej tegu gamina. Galima amazone ar ebay tiesiai is konkrecios gamyklos nusipirkti irgi.

Nu va Mb vel dirba, naslauju namie, eisiu obuoliu pyraga kept, nes obuoliu gausybe namie. Dar reiktu gyvates isbaidyti is spintu, bet nezinau ar rysiuosi. Vejuota labai siandien, bet silta cia. Kazkoks tropinis uraganas artinasi Ophelia, ziuresim ka jis mums atnes, o gal aplamai sonu praeis.

Dvi savaites iki atostogu, jau tikrai laukiu patinginiauti.
Atsakyti