QUOTE(san @ 2017 10 11, 20:37)
aš blynus kepu iš cukinijų ir moliūgų. aišku, ne taip sveikuoliška, kaip troškinys. Bet užtat nosių niekas nerauko.
Bent jau man - ne nerimas, o neviltis tokia kažkokia. Kaip karra įvardijo, asmeniškai mes nebadaujam, bet vistiek kažkas ne taip...
O pabėgėliai ar dar kas nors iš rytų... Tai neišvengiama. Manau reikai susitaikyt ir prisitaikyt prie to, kad "vakarietiška civilizacija" išgyvena savo saulėlydį - natūralus vystymosi etapas.
Bent jau man - ne nerimas, o neviltis tokia kažkokia. Kaip karra įvardijo, asmeniškai mes nebadaujam, bet vistiek kažkas ne taip...
O pabėgėliai ar dar kas nors iš rytų... Tai neišvengiama. Manau reikai susitaikyt ir prisitaikyt prie to, kad "vakarietiška civilizacija" išgyvena savo saulėlydį - natūralus vystymosi etapas.
Norėčiau. Bandžiau blynus (sūrius kaip a la bulviniai ir saldžius kaip miltiniai), apkepą, pyragą, trintą sriubą, paprastą sriubą, cukinijos žiedus su įdaru, jaunas cukinijas apkeptas griežinėliais, puseles su sūrio įdaru. Žodžiu yra du patiekalai, kuriuos nors ir raukosi, bet valgo - daržovių troškinys (iki ketvirtadalio tūrio dedu cukinijos ir verdu kol ji susileidžia) ir žalių moliūgų tyrelė (su sultim ar atšildytom uogom trinu). Visa kita jei darau, tai tik sau vienai.
O dėl to ne taip aš sau taikau "terapiją" - pavyzdžiui mėnuo be Lietuvos media. Neskaitau portaluose, nežiūriu TV, neklausau radio. Aktualijas MB per keletą minučių prieš miegą susako. Gyvenimas tikrai pašviesėja. Kažkaip pati jaučiu, kad pateikimas media sukelia daugiau negatyvizmo viduje, nei realiai yra to negatyvo įvykyje ar aktualijoje.