Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2017 10 08, 18:13)
puskei pjove per bamba. Jei zinot- matai, jei ne- na, keistoka bambos forma.

Ir taip per bambą susiuvo visą raumenį išilgai? Ar tik išvaržą sutvarkė ax.gif
Atsakyti
As tai sakyciau, jei dar planuoja vaiku, tai tegu palaukia, pagimdo, o tada- normalia pilvo plastika. Nebent kokios komplikacijos ir laukt negalima?
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 10 08, 20:49)
Ir taip per bambą susiuvo visą raumenį išilgai? Ar tik išvaržą sutvarkė ax.gif

viska padare, jokiu daugiau randu neturi.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 08, 21:33)

Kaip super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 09, 00:33)

shiaip realiai pazystu net dvi. DVI. moteris kurios "pilva pasidare". kazkaip nebestigmatizuojama shi tema. na ir super.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 10 09, 16:17)
shiaip realiai pazystu net dvi. DVI. moteris kurios "pilva pasidare". kazkaip nebestigmatizuojama shi tema. na ir super.

nieko nesupratau unsure.gif
Atsakyti
niekas nerašot, tai aš bent išsiliesiu mad.gif esmi pikta, pikta, labai pikta...
Po naujosios valdžios pataisymų mano kompensuojamų vaistų sąraše iš 3 pavadinimų liko 1. Na gerai. Tikiu tikiu tikiu, kad tas pats. Nors visiškai subjektyviais mano pastebėjimais, jei vienam priepuoliui man užtekdavo 1-2 tablečių, šitų reikia 2-3 tablečių. Bet gi dabar tų vienintelių visai vaistinėse nebeliko. Kompensuojamų sąraše yra, o vaistinėse nėra leb.gif ir pas tiekėją nėra. galima pabandyt palakstyt po miestąir paieškoti likučių.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 10 10, 20:07)
niekas nerašot, tai aš bent išsiliesiu mad.gif esmi pikta, pikta, labai pikta...
Po naujosios valdžios pataisymų mano kompensuojamų vaistų sąraše iš 3 pavadinimų liko 1. Na gerai. Tikiu tikiu tikiu, kad tas pats. Nors visiškai subjektyviais mano pastebėjimais, jei vienam priepuoliui man užtekdavo 1-2 tablečių, šitų reikia 2-3 tablečių. Bet gi dabar tų vienintelių visai vaistinėse nebeliko. Kompensuojamų sąraše yra, o vaistinėse nėra  leb.gif ir pas tiekėją nėra. galima pabandyt palakstyt po miestąir paieškoti likučių.

Kai 3 kartus daugiau suvalgai tablečių wub.gif tai ir neliko ax.gif

O pykti nesveika, dar kokių nuo pykčio tablečių prirašys. Tu geriau mesk tą tablečių naikinimą ir junkis prie mano "naikink daržoves" iššūkio - liko du puslitriai pomidorų ir pereisiu prie moliūgų rolleyes.gif Nes mano šeima iš visų mano a la sveikesnio maisto iš daržo pasiūlymų pripažino tik žirnių sriubą. Tai tenka vienai kovoti su derliaus pertekliumi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
San, oho.

Šiaip, tai zinot, as pirma karta gyvenime pradejau galvoti apie emigracija. Tiesiog esu gi LinkedIn, matau darbo pasiulymus, gaunu kruva uzklausu... UK, Vokietija, bet kur -tik ne LT. Arba LT irgi, uz man nesuprantamas salygas... Tai vos ne galvoju nulenkus galva pasiprasyt atgal i buvusia darboviete ir tada det visas pastangas isvykt i UK ar kur kitur gal, nes ten nebe EU smile.gif. Aisku, vyras stabdo su verslu stipriai, bet kazkaip suabejojau ar Lietuva tinkama salis vaikams uzaugti.
Dar neikyriai, bet mintis semstelejo. Kaip saliau, pirma karta gyvenime.

O siaip -as pas gydytojus lakstau, visus streso ir apsileidimo padarinius tvarkau. Siandien visi -ologai: stomatologas, ginekologas, mamologas. 200 eur pasiemiau, galvoju ar uzteks kazi??? Kosmosas irgi.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 10 10, 20:07)
Po naujosios valdžios pataisymų mano kompensuojamų vaistų sąraše iš 3 pavadinimų liko 1. Na gerai. Tikiu tikiu tikiu, kad tas pats. Nors visiškai subjektyviais mano pastebėjimais, jei vienam priepuoliui man užtekdavo 1-2 tablečių, šitų reikia 2-3 tablečių. Bet gi dabar tų vienintelių visai vaistinėse nebeliko. Kompensuojamų sąraše yra, o vaistinėse nėra  leb.gif ir pas tiekėją nėra. galima pabandyt palakstyt po miestąir paieškoti likučių.

nepaguosiu - mazgei jau virs metu perku nuo alergijos nekompensuojamus.
Nes originalus klaritinas dar veikdavo, o pakaitalai sunkiai - praktiskai kaip sventas vandenelis (kuriuo niekas netiki), o jo tai tarp kompensuojamu nebeliko. Tai alergologe rekomendavo kita veikliaja medziaga - bet su ja jokie vaistai nekompensuojami.

Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 10, 22:32)
Tu geriau mesk tą tablečių naikinimą ir junkis prie mano "naikink daržoves" iššūkio -

Tai kokiu adresu prisijungti prie tavo daržovių naikinimo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veluma @ 2017 10 11, 09:22)

Šiaip, tai zinot, as pirma karta gyvenime pradejau galvoti apie emigracija.

Apie savo emigraciją negalvoju. Esu per daug sėsli ir nenoriu "visko pradėti nuo nulio", kai gyvenimas kol kas dar neverčia. Bet tokio "troškimo, kad vaikai neišvažiuotų", neturiu nė kruopelytės schmoll.gif turbūt netgi skatinsiu, jei toks klausimas kils unsure.gif Kažkokia visiška neviltis vis labiau apima - geriausia būtų tiesiog uždaryti UAB'ą "Lietuva".
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 10 11, 09:22)

Šiaip, tai zinot, as pirma karta gyvenime pradejau galvoti apie emigracija.

Galvoti galima, bet... neverta, patikėk... Dirbti galima visur, bet gyventi vis tik geriausia yra Lietuvoje. Aš tą supratau tik pasimalus po Europą. Ir dar, nežinau, ar iš ilgesio tėvynės oro, ar dar iš kažko, bet kai pildau dokus savo šalies pavadinimą visada rašau tik visomis didžiosiomis raidėmis, va taip- LIETUVA rolleyes.gif Darbo pasiūlymai mums irgi plaukia iš visur, ypač vokiečiai ieško vairuotojų, deja, atlyginimas nėra didesnis, nei gali uždirbti LT, + daugeliu atveju emigruoti reikia +darbas neįdomus smile.gif
Atsakyti