Labuka
Mazi vaikai - mazi vargai, dideli vaikai- dideli rupesciai
Zinokit, mergaites, tik viena - viskas praeina ir tai praeis. Dabar labiausiai ir pasimatys auklejimo vaisiai, kokios vertybes isugdytos, negalima atmesti ir asmenybes raidos. Bet galu gale viskas bus gerai
Aisku, kad baugu, kai suvoki, kad tavo dukra jau moteriskeja, o sunus vyriskeja, bet tai naturalu ir lytini gyvenima vienos prades anksciau, kitos veliau, kad ir kaip mes noretume tai atitolinti. Man, kaip ir San labiausiai butu baugu del ivairiu kvaisalu, esu maciusi ta blogi is arti, neisivaizduoju kovos su juo. Viskas bus gerai, isaugs jusu vaikiukai sveiki ir ismintingi - kaip ir mamos
Man prasidejes darbu maratonas tebesitesia, galo nematyti, turiu savaite atostogu nuo 30 spalio, tai gal bent issimiegosiu, o ir darbeliu apie namus susikaupe nemazai, bet cia malonu dirbti. Anukyte auga ne dienom, o valandom, dziaugiames visi, jau spiriasi ir nori sliauzioti-ropoti. Ragauja suaugusiu maista, labiausiai nori ledu ir mesos, bananus spjauna lauk, ir teisingai daro. Tik va dukrai nekas, truko raumuo ant pilvuko ir guzas dar yra pilve, itaria isvarza, laukia konsultacijos ir vel reiks operuoti, bet vistiek viskas bus gerai.
Namo stogas jau uzdengtas, dabar tas slide's deda nezinau kaip lietuviskai vadinasi. Galvojam apie sioki toki perplanavima viduj. tiesa, tas namas , kur pardavinejo netoli musu, anakart nuoroda buvau idejus, jau sale agreed. Netikejau, kad taip greit parduos, smagu.
Katinas musu dar gyvuoja, tik baisiai piktas, musa sunis, vos pamates. Sunys irgi gyvi, tik senute apaugo visa tokiais augliukais, bet jau nieko nedarysim turbut, bus kaip bus.