Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Eufemija, per mazai Karra pasake.

Abstrakciai kalbant, jei tikrai reunion ir tikslas seima pamatyt- na, per daug skirtingos pajamos, sorry jei nori matyt- galetu bent tevams biletus apmoket. Mamai tikrai visad apmoka biletus sese, nors ne vargse mama, bet kai zmogui 10% menesio pajamu prie musu keliu menesiu pensijos nevalgius-negerus tai nesulyginamos sumos. O jei pamatyt kazka PLIUS uzsukt pas 100 metu nematyta tiotia Sara keliom valandom- na tada yra pigesniu vietu su mazais vaikais ispudzius gaudyt, be vos ne paros keliones i kiekviena puse kosminem kainom. unsure.gif Kazkaip neatrodo kad nors vienai is musu pinigais snigtu ir 12 stuku galima butu vat taip istaskyt.

Bet, pasikartosiu- cia abstrakciai pagal duota info. Pas KArra gali buti N + 1 mums neskelbiamu motyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 04 spalio 2017 - 20:00
QUOTE(Eufemija @ 2017 10 04, 13:02)
Pritarčiau Karros pasirinkimui. Įspūdžiai brangiausias turtas, vaikai ne leliukai viską atsimins, keliaut su šeima yra jėga,

po siu metu atostogu, as tau visom keturiom nepritariu.
Po keliu metu pertraukes vel kartu bandem ir aciu - nezinau kada bekartosim. Tai vienam kazkas netinka, tai antram kazkas netinka, tai abiem kartu netinka.
Jeigu dar anksciau MB keldavo klausima, kad gal mazaja as su savimi i pazintine kelione pasiimciau, tai po to jau nebe.
Atsakyti
Bekase, tai Jusu vaikai neture bendru atostogu su tevais? Kiekvienas atskirai pagal savo pomegius? As tai tiesa sakant neisivaizduoju kaip galima atostogauti atskirai, nes mums atostogos yra pats geriausias metu laikas pasibuti kartu. Gal mes per mazai demesio skiriame vienas kitam eiline diena, kad toki poreiki jauciame. Be abejo, pykstames, barames, zirziame visi 5, bet tuo paciu mokomes paisyti kitu noru, rasti bendru tasku. I Amerika as irgi labai noriu, bet laukiu kol vaikai dar siek tiek paaugs, kad susikalbetu angliskai be problemu... ir aisku kol pinigu atsiras smile.gif, nes siai dienai butu skaudokas reikalas ir nemenka dali santaupu reiktu paimti. Bet net nesvarstau skristi viena ar tik su vyru.

Isibegeja siek tik mano darbai. Siek tiek rimstu ir imu matyti privalumus. Tik labai noriu i ofisa. O kada jis bus, neaisku, tikiuosi iki Kaledu. Kaip viad, statybininkai ir statybos -atskiras pasaulis, neturintis nieko bendro su atsakomybe, isipareigojimai ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2017 10 05, 15:41)
Po keliu metu pertraukes vel kartu bandem ir aciu - nezinau kada bekartosim. Tai vienam kazkas netinka, tai antram kazkas netinka, tai abiem kartu netinka.
Jeigu dar anksciau  MB keldavo klausima, kad gal mazaja as su savimi i pazintine kelione pasiimciau, tai po to jau nebe.

Rimtai? Taip blogai buvo?

Nu tai gal žiūrint kokia kelionė. Aišku reikia derintis vieniems prie kito. Iš anksto nusiteikti kažką dėl kito paaukoti... Bet man šeimos nuotaika svarbiausia. Dzin kad vienu kultūriniu objektu mažiau pamatysiu, nes su vaikais keliaujama lėčiau, bet ką pamatysim kartu tai bus labai smagu. Man patinka vaikam komentuot ką matau, stebėt jų reakcijas. Būna diena vaikams, kai tenkinam jų norus, kitąkart jie pakenčia kokiam muziejuj ilgėliau. Nors šiaip vaikai sugeba visur rast ką įdomaus. O ledai ir pakeliui rasta žaidimų aikštelė nuotaiką greitai pataiso.

karros kelionė kaip suprantu net ne pažintinė. Šeimos kelonė pas gimines. Nors gal klystu...
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 10 05, 17:53)
Bekase, tai Jusu vaikai neture bendru atostogu su tevais? Kiekvienas atskirai pagal savo pomegius?

Tureja - toks vaizdas, kad kol buvo mazi buvo lengviau (na ko jiems zyzti, kai beveik viskas pagal ju poreikius daroma). Paskui pora metu buvo pertrauka ir siemet galvojome, kad gal jau pakankamai dideli.
Ir siaip jau mes eile metu vasara dazniausiai turime viena savaite atostogu, kuria imame kartu. Kitas imame atskiru laiku. Stengdavomes daugiau vasaros padengti, kad jiems maziau tektu vieniems namie sedeti.
Bet va tikrasis atostogu dziaugsmas, tai tikrai tada, kai jos pagal pomegius leidziamos.
Atsakyti
Veluma, imho, tavo ir mano vaikai-per mazi, kur mama-ten atostogos, kur nuveze-ten gerai. Sesers merginai tuoj 17- jau seniai turi savo nuomone, planus, atostogas, musu kelionese su sese (as ir mano mergos, sese su jaunesniu)- nedalyvauja niekada, nes "o ka as veiksiu su mazvaikais?" viena skraido po Europa- Norge, UK, vaziuoja i stovyklas, ttt.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2017 10 05, 15:41)
Jeigu dar anksciau  MB keldavo klausima, kad gal mazaja as su savimi i pazintine kelione pasiimciau, tai po to jau nebe.

Jei gerai skaičiuoju, taviškiai turėtų būti kažkur 13-16 metų. Tai norma tie "užplaukimai" 4u.gif Kaip man kažkada sakė draugė psichologė - pridengi delnu vienetuką metuose ir viskas su tuo paaugliu aišku - elgiasi kaip senais gerais laikais. Tiesiog reikia šiek tiek palaukti, kol "kūdikiui" tas laikinas suvaikėjimas praeis ir galėsi kaip su suaugusiu pasikalbėti.
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 05, 22:07)
Sesers merginai tuoj 17- jau seniai turi savo nuomone, planus, atostogas, musu kelionese su sese (as ir mano mergos, sese su jaunesniu)- nedalyvauja niekada, nes "o ka as veiksiu su mazvaikais?" viena skraido po Europa- Norge, UK, vaziuoja i stovyklas, ttt.

O kaip tėvai dėl to keliavimo vienai jaučiasi? MB po vieno vasaros renginio sakė dukrai darys maikoną su užrašu "Man TIK 15 ir mano tėvas karatistas". O į kitą renginį, kur pats važiuoti negalėjo, neleido, nors ir labai prašė dukra.
Atsakyti
Ji labai sveiko proto, atsakinga, ttt. As abejoju ar as buciau Londone tai jegiskai viska suplanavus, radus, nuveikus.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 10 05, 22:30)
Ji labai sveiko proto, atsakinga, ttt. As abejoju ar as buciau Londone tai jegiskai viska suplanavus, radus, nuveikus.

Pasisekė tėvams , arba teisingai augino smile.gif 4u.gif
Na, gal ir maniškės link 18 ir išvaizda, ir supratimas atitiks amžių. Stengiuosi kalbėtis kiekviena tinkama proga ir kai tik ji ūpo turi. O tai dabar situacija nepavydėtina - vaizdas kaip aštuoniolikai, o supratimo kaip aštuoniem doh.gif
Papildyta:
karra, Eufemija, Veluma - pražiopsojau pasveikinti jūsų penktokus su pirmu įveiktu mėnesiu 4u.gif Kaip adaptacija dalykinėje sistemoje, naujoje mokykloje?
Atsakyti
A, paaugliai biggrin.gif sivaizdavau, kad Bekasės vaikai mažesni... Jiems gi svarbiausia pilnas interneto užtikrinimas ir skanus maistas bei kavutė išsinešimui. Patenkinus šiuos poreikius susikalbėjimas galimas biggrin.gif

Pagyvenus, ačiū kad teiraujiesi. Kol kas viskas sklandžiai. Vaikai draugiški, eina noriai. Tik pamokų ruošt namie vis dar nepradėjo unsure.gif kam ruošt, jei nesimokęs gali gaut 8, o išmes tik tada jei vidurkis mažiau nei 7 unsure.gif nu bet viliuosiu pasikeis kas, dbr dar daug kartojimo

Apie karatistą patiko 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Pagyvenus, o kaip dukrai nauja mokykla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 06 spalio 2017 - 06:35
ir vėl ta kava blink.gif Jei vaikščioji su tėvais, tai kam ta kava - gi šiuo atveju nereikia pritapti prie chebros unsure.gif Maniškei šiemet labai svarbu buvo vienai nusifotografuoti, kad turėtų, ką į FB įdėti.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 10 06, 08:51)
ir vėl ta kava blink.gif Jei vaikščioji su tėvais, tai kam ta kava - gi šiuo atveju nereikia pritapti prie chebros  unsure.gif Maniškei šiemet labai svarbu buvo vienai nusifotografuoti, kad turėtų, ką į FB įdėti.

Kelionėse mb geria, ir aš retkarčiais. O ką, vaikui negalima? Mažiukam ledų, dičkiam kavos tongue.gif
Atsakyti