Taigi jis isdega. Gi nepili ant mesos ir apskritai maistas veliau gi uzdedamas. Ar jis ore laikosi? Kiek?
Sunkiai randam. Vyro reik klaust. ieskojau gamintoju kaip tik siandien, is kur galetume daugiau uzsakyt.
Papildyta:
Googlinu kas yra denaturuotas etanolis. Alkoholis su priemaisom, is LR patvirtinto saraso, kad netiktu svaiginimuisi. Tai mano akim tas pats kas nagu valiklis. Kaip jis ant maisto gali patekt, as vistiek nesuvedu, nes juk isgaruoja.
QUOTE(Veluma @ 2017 09 28, 23:04)
Taigi jis isdega. Gi nepili ant mesos ir apskritai maistas veliau gi uzdedamas. Ar jis ore laikosi? Kiek?
Sunkiai randam. Vyro reik klaust. ieskojau gamintoju kaip tik siandien, is kur galetume daugiau uzsakyt.
Papildyta:
Googlinu kas yra denaturuotas etanolis. Alkoholis su priemaisom, is LR patvirtinto saraso, kad netiktu svaiginimuisi. Tai mano akim tas pats kas nagu valiklis. Kaip jis ant maisto gali patekt, as vistiek nesuvedu, nes juk isgaruoja.
Papildyta:
cia techninis alkoholis...nemanau, kad visas isdega... manau, kad vistiek lieka ir patenka... jeigu galima jo isvengti, tai kodel to nepadaryti? na, cia mano nuomone
Ok. Nuomone suprantu. Nu bet nereik tuomet gasdinti, nes kaip ir neirodyta.
Labas turbo savaitgalis! Po turbo savaitės. Ilgutėlis sąrašas darbų įskaitant vyresnėlio gimtadienio vakarėlį ir pasiruošimą jam. Jau labai laukiu atostogų. Taip, kad net bilietus į Lt buvau pasiruošus rezervuoti 9 mėnesius į priekį - kad tik smegenims būtų konkreti data. Bet tada RyanAir pradėjo atšaukinėt skrydžius ir nusprendžiau dar luktelt. Užteks ir gražių paveiksliukų pažiūrėjimo tam kartui.
Tavo blogas rimtai geras skaitau periodiskai
labai dziaugiuosi, kai kai ka pazadejau viesai ( reiks teseti), nes rimtai ieskant gaila pinigu: kalba eina apie 3000-6000 eur. (bilietams 7 zmonems) + antra tiek "ten" tai noretusi atmesti " o kam man tai" bet jei norisi, vadinasi norisi. nereik diskutuot....
i sveikata ( buvau isvykusi kuriam lauikui )
labai dziaugiuosi, kai kai ka pazadejau viesai ( reiks teseti), nes rimtai ieskant gaila pinigu: kalba eina apie 3000-6000 eur. (bilietams 7 zmonems) + antra tiek "ten" tai noretusi atmesti " o kam man tai" bet jei norisi, vadinasi norisi. nereik diskutuot....
i sveikata ( buvau isvykusi kuriam lauikui )
QUOTE(karra @ 2017 09 30, 14:03)
Tavo blogas rimtai geras skaitau periodiskai
Ačiū
MB reguliuoja eismą antram aukšte. Liustrai siūbuoja. Atlaikys mūsų namukas aštuonis bernus?
QUOTE(karra @ 2017 09 30, 15:03)
na nzn nebent ekskavatorium babkes kasi... kosmine suma jei tai tevo svajone- siusk tevus, gal but tu su tevais "kaip vaikysteje", bet uz tokia suma tempt vaikus nzn ar verta mano nuomone sesers aplinkoje nemazai turciu- tikru turciu, kur gali sau leist daug, bet mazus vaikus po svieta tarp ju tampyt nemada- turkijos-egipptai-ispanijos- poilsis prie juros. Rimtos tolymuju krastu keliones paliekamos kitam amziui. Nesakau uz visus, bet na... stuka/men visus metus turesi atidet del kiek? 7d? 14? gal geriau tevus ilgesniam laikui nusiust kad tkrai pabutu?
Sorry kad lendu
Karra, i Amerika susiruoset?
As atlaikiau savaitgali su abejais tevais plius vyro brolio seimyna. Namai kaip po karo, ciuziniai, kaldros, maisto kalnai, nuveikti darbai, nemiegotos naktys. Bet visai smagu buvo, kartociau gal visai...po kokiu metu 😄
As atlaikiau savaitgali su abejais tevais plius vyro brolio seimyna. Namai kaip po karo, ciuziniai, kaldros, maisto kalnai, nuveikti darbai, nemiegotos naktys. Bet visai smagu buvo, kartociau gal visai...po kokiu metu 😄
QUOTE(Veluma @ 2017 10 01, 16:36)
Karra, i Amerika susiruoset?
Va va. Aš šią savaitę mieste prisitūsinau su jaunystės ir vaikystės draugėmis. Labai faina, bet gerai, kad tik kas keli metai.
Einu ruoštis darbo savaitei
QUOTE(Veluma @ 2017 10 01, 17:36)
jo.. derinu laika, detales/ noriu "ir pigiau ir komfortiskiau" kas turbut neimanoma
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 30, 22:06)
na nzn nebent ekskavatorium babkes kasi... kosmine suma jei tai tevo svajone- siusk tevus, gal but tu su tevais "kaip vaikysteje", bet uz tokia suma tempt vaikus nzn ar verta mano nuomone sesers aplinkoje nemazai turciu- tikru turciu, kur gali sau leist daug, bet mazus vaikus po svieta tarp ju tampyt nemada- turkijos-egipptai-ispanijos- poilsis prie juros. Rimtos tolymuju krastu keliones paliekamos kitam amziui. Nesakau uz visus, bet na... stuka/men visus metus turesi atidet del kiek? 7d? 14? gal geriau tevus ilgesniam laikui nusiust kad tkrai pabutu?
Sorry kad lendu
Sorry kad lendu
mergiona susitikimas su giminem "family reunion" na... kaip ir tikslas... jei ka.. (aisku suprantu, kad ne visiems, bet kaipm ir norisi... )
Aisku nzn visos situacijos, ir reunion rimtas reikalas, bet ieskociau pigesnio varianto... na neadekvacios islaidos, imho. Nei tavo vyrui realiai turbut rupi trecios eiles puskes anukas nei mazajai... Mes su JAV seima reunionus darom Graikijoje...
Pritarčiau Karros pasirinkimui. Įspūdžiai brangiausias turtas, vaikai ne leliukai viską atsimins, keliaut su šeima yra jėga, ypač turint šventą misiją kažką aplankyti. Aš vykčiau tikrai... pagalvočiau ar vykt pagulėti Turkijoje, bet šiuo atveju ne tokia situacija.
Vakar prisivažinėjau po Vilnių... seniai buvau su mašina ten įkėlus ratą. Kamščiai kamščiai kamščiai ilgai vėl nenorėsiu...
Vakar prisivažinėjau po Vilnių... seniai buvau su mašina ten įkėlus ratą. Kamščiai kamščiai kamščiai ilgai vėl nenorėsiu...